Een (on)gemakkelijk trio met een vriendin I

door Esther
0 reactie

Tijdens de opnames van Geil of Geen Stijl zei ik nog dat ik het nooit zou doen maar toen de video een paar weken later online kwam, had ik het inmiddels wel een keer een kans gegeven. Ja lieve mensen, ik heb het geprobeerd: een trio met een vriendin. Hoe het tot stand kwam en of het een succes was, kunnen jullie vandaag lekker lezen.

Honderd jaar geleden toen ik voor het eerst mijn hoge school binnenliep, spotte ik tussen alle strakke pakken, Michael Kors tassen en Kenzo truien een arrogante gozer met de heerlijkste brede schouders die ik ooit gezien heb. Met zijn bijna twee meter torent hij trots boven de rest uit en zijn afgetrainde lijf maakt het onmogelijk om niet even te blijven staren. Uiteindelijk dwing ik mezelf om door te lopen. Het is tenslotte mijn eerste dag op mijn nieuwe studie dus ik wil niet direct afgeleid worden.

Na die eerste schooldag, spot ik hem nooit meer en dus vergeet ik bijna dat er ooit een uitzonderlijk knappe reus in de kantine stond. Tot ik hem geheel onverwachts tegen het lijf loop op een borrel van een kennis van me. Ik herken hem direct en stap op hem af. Hij vertelt me dat hij allang afgestudeerd is en ik hem waarschijnlijk toevallig heb gezien op een dag dat hij even wat kwam ophalen of ondertekenen. We babbelen nog even verder maar gezien de borrel een netwerkevent is, houden we het netjes en wordt er niet echt geflirt.

Half november, ongeveer een jaar na de netwerkborrel kom ik hem ineens weer tegen als ik om 3 uur ‘s nachts Het Lammetje uit strompel na een geslaagde avond voor mijn zusjes verjaardag. Haar vriendje en ik waren in een vrijgevige bui dus hadden we een fles Grey Goose en wat champagne besteld. Ik neem aan dat jullie inmiddels weten wat voor effect vodka en bubbels op me hebben, maar voor de duidelijkheid zal ik het er nog even bij vermelden: ik was flink aangeschoten, een tikkeltje baldadig en redelijk geil. Als ik iemand ‘Es!’ hoor roepen kijk ik om me heen en daar staat hij met zijn brede glimlach en zijn nog bredere schouders naar me te zwaaien. Ik loop op hem af en groet hem met een kus op zijn wang.

We babbelen even over studie en werk maar ik besef me tijdens het gesprek dat ik niet een beetje aangeschoten ben maar eerder kwalificeer voor compleet naar de tyfus. Als hij doorheeft dat ik hem toch niet volg, vraagt hij of hij met me mee zal lopen naar m’n Uber. Ik verzeker hem ervan dat ik me wel red en maak aanstalten om te gaan.

“Hé, zo snel gaat dat niet, prinses,” zegt hij. “Je komt hier niet weg zonder me eerst een knuffel te geven.” Hij stapt op me af en omhelst me. In zijn grote armen voel ik me ineens een heel klein meisje. Mijn benen worden een tikkeltje week als hij me nóg wat steviger vast pakt om me vervolgens weer half los te laten en me aan te kijken met zijn felblauwe ogen. Ik blijf naar zijn ogen staren en voor ik er erg in heb, voel ik zijn lippen op de mijne. De eerste aanraking is teder maar binnen een minuut maakt hij duidelijk dat hij een dominante kant heeft. De zoen is intens en had wat mij betreft eeuwig mogen duren maar opeens rukt hij zich los.

“Schat ik moet gaan,” zegt hij wijzend naar een jongen die verveeld tegen een muurtje geleund staat. “M’n maatje wordt ongeduldig.” We wisselen nummers uit en als ik me omdraai om eindelijk naar mijn Uber te lopen, geeft hij me nog een tik op mijn kont. “Ik zie je snel, Es,” roept hij. “Na zo’n zoen laat ik je niet gaan. Ik app je morgen!”

Tegen mijn verwachting in, doet hij wat hij belooft en stuurt me de volgende dag een bericht. “Es je bent een topper. Heel blij dat ik je ben tegengekomen.” Ik voel dat ik bloos als ik zijn berichtje lees en herinner mezelf eraan dat hij waarschijnlijk een typische fuckboy is dus dat ik niet al te snel moet zwichten voor zijn mooie praatjes. Maar als hij het weekend erop laat weten dat hij weer in de stad rondhangt, betrap ik mezelf erop dat ik het liefst direct richting Leidseplein fiets om onze geile tongzoen eens grondig over te doen.

Ik zit op dat moment met één van mijn heerlijke party vriendinnen aan de bar. Het is druk en de hele bar zit vol met mensen die we kennen of in ieder geval wel eens eerder ontmoet hebben. De drank vloeit rijkelijk en gezien ik hiervoor aan een vijfgangendiner met wijnarrangement zat, heb ook ik de smaak aardig te pakken. Als het bijna één uur is beginnen mensen zich richting het volgende feestje te verplaatsen. Ik pols bij mijn vriendin of ze met de rest mee wil of dat ze toevallig zin heeft om eens te gaan gluren op het altijd gezellige Leidseplein. Zoals gehoopt kiest ze voor de tweede optie.

In de Uber richting De Surprise Bar leg ik haar en mijn mannelijke collega die aangehaakt is uit dat de grote, brede, knappe, onweerstaanbare vent van school ook in de stad is en dat hij de rede is dat ik perse naar De Surprise wil. Gelukkig zijn mijn twee lieverds beiden dronken genoeg om het allemaal prima te vinden dus zodoende staan we een kwartiertje later in de o, zo ordinaire Surprise Bar. Ik zie mijn hunk direct staan als we binnenkomen en krijg gelijk een glimlach op mijn smoel als ik in zijn guitige oogjes kijk. Hij stelt zich braaf voor aan mijn vriendin en mijn collega terwijl ik een rondje drank haal. Als ik iedereen een glas vodka in de hand duw vraagt mijn brede vent of ik speciaal voor hem gekomen ben.

“Eh ja, eigenlijk wel,” antwoord ik een tikkeltje verlegen. “Maar ik wilde alleen even hoi komen zeggen. Mijn vriendinnetje blijft bij mij slapen dus dan weet je dat er geen plek in mijn bed is voor jou vanavond.”

Bijna verontwaardigd kijkt hij me aan en zegt: “Denk je echt dat het me alleen daarom gaat. Je lijkt me gewoon een topper en ik wil je beter leren kennen.” Omdat ik niet zo goed weet wat ik hier nou weer op zou moeten zeggen, geef ik hem bij wijze van antwoord een kus op zijn wang.

Als de lichten aangaan lopen we met z’n vieren naar buiten. Mijn collega verdwijnt snel om de bus naar Noord te halen en ik pak mijn telefoon om de zoveelste Uber te bestellen. Ineens probeert de man met de brede schouders me tegen te houden.

“Hé schat, ik bestel die Uber wel. Komt goed.”

Verward kijk ik hem aan: “Hoezo?” zeg ik vragend. “Wij twee gaan naar huis, er is geen after of zo.”

Voordat hij kan antwoorden valt mijn vriendin hem al bij: “Es, ik heb hem uitgenodigd om met ons nog een drankje te drinken bij jou thuis. Ik ga gewoon lekker op de bank slapen vannacht.”

Ze geeft me een dikke knipoog om duidelijk te maken dat ze me een pleziertje gunt met Mister Shoulders, maar ik krijg direct het gevoel dat deze avond nog wel eens heel anders zou kunnen lopen.

Eenmaal bij mij thuis, trek ik voor de gelegenheid maar een fles bubbels open. Een tikkeltje zenuwachtig schenk ik drie glazen vol en geef er eentje aan mijn crush en een aan mijn vriendin die dit hele plan in werking heeft gezet. We proosten en kijken elkaar om beurten aan om te voorkomen dat ons zeven jaar slechte sex tegemoet komt.

Als meneer even later naar de wc gaat, kijk ik mijn vriendin paniekerig aan: “Mop,” vraag ik. “Wat ben je van plan? Wat hij van plan is lijkt me duidelijk, maar wat wil jij?” Ze geeft me een of ander vaag antwoord in de trant van ‘o we zien wel, we gaan gewoon een leuke avond hebben’. Voor ik kan doorvragen staat hij alweer voor ons. Hij buigt voorover en zoent me. Het lijkt wel of hij hiermee mijn zenuwen wegneemt want als hij vervolgens vraagt of ik mijn vriendin zou willen zoenen, doe ik dat probleemloos. Ik was bijna vergeten hoe het is om met een vrouw te zoenen maar als haar zachte lippen de mijne raken en ik haar tong proef, realiseer ik me weer dat vrouwen zoveel zachter, liever en tederder zijn dan mannen. Terwijl ik haar kus, komt hij aan mijn andere zijde naast me zitten op de bank. Hij pakt met zijn handen mijn borsten vast en masseert ze zachtjes. Als onze kus ten einde komt, trekt hij vlug mijn jurkje over mijn hoofd. Ik sta op om ook mijn panty maar gelijk uit te trekken en hen de tijd te geven ook eindelijk een keer te zoenen.

Ik blijf even staan om te kijken hoe mijn mooie vriendinnetje en die knappe gozer zitten te tongen en betrap mezelf erop dat ik het stiekem wel leuk vind om zo mee te kunnen genieten. Plotseling staat hij op en sleurt me mee de badkamer in.

“Kom mop, we gaan douchen.”

Eigenlijk heb ik een hekel aan samen douchen, maar besluit het toch nog maar een keer een kans te geven en trek mijn lingerie langzaam uit. Als we eenmaal onder het stromende water staan, zeept hij me in met de Axe douchegel die er staat voor mijn mannelijke logees. We tongen en hij duwt mijn natte lijf tegen het zijne aan. Wederom smelt ik bijna als ik zijn sterke armen om me heen voel en laat zelfs al een zacht kreun geluidje ontsnappen. Hij laat zijn hand naar beneden glijden en plaagt mijn clit met zijn natte vingers. Terwijl ik sta te genieten vraag ik me ineens af wat mijn vriendinnetje aan het doen is. Half kreunend vraag ik fluisterend of hij haar er even bij kan roepen waarop ze ineens om de hoek van de badkamerdeur te voorschijn komt.

“Ga je daar alleen staan kijken of kom je er nog bij?” vraagt hij haar op een strenge toon terwijl hij mij ruw omdraait en voorover buigt. Terwijl ik mijn vriendin aankijk, duwt hij zijn grote, stijve lul bij me naar binnen. Ik kreun luid. Ik moet wel even wennen aan het idee dat mijn vriendin staat toe te kijken hoe ik geneukt word. Als ik zie dat zij voorzichtig met zichzelf begint te spelen, vind ik het allemaal wel geil. Omdat hij nogal groot geschapen is en ik een beetje ongemakkelijk sta, houd ik het allemaal niet lang vol zo onder de douche dus na een tijdje stel ik voor dat mijn vriendinnetje en ik even van plaats wisselen. Ik kijk toe hoe ze zich uitkleedt en sla een handdoek om me heen terwijl zij bij onze man onder de douche komt staan. Ook zij wordt eerst grondig ingezeept voordat hij haar in dezelfde houding manoeuvreert als hij hiervoor bij mij deed. Ik word er een beetje ongemakkelijk van om toe te kijken dus besluit ik alvast in bed te gaan liggen.

Even later kruipt hij bij mij op bed. Hij kijkt me aan en fluistert in mijn oor: “Je weet dat ik hier voor jou ben, hè?” Ik knik maar geloof eigenlijk niets van wat hij zegt. Het lijkt mij dat hij hier is voor een trio en dat neem ik hem ook niet kwalijk.

“Ga maar liggen, dan laat ik je zien dat ik het meen,” zegt hij als hij mijn twijfel ziet. Ik ga liggen en laat hem zijn gang gaan. Ik zucht als hij zijn hoofd tussen mijn benen laat zakken en kreun zachtjes als zijn tong mijn clit raakt. Rustig en met beleid likt hij me tot ik onophoudelijk lig te kronkelen en het uitkerm van genot. Als ik klaargekomen ben, kijkt hij me trots aan.

“Blijf maar liggen,” zegt hij. “Je moet even bijkomen. Ik ga even gluren hoe het met ons andere moppie gaat.”

Terwijl ik op mijn bed lig, hoor ik hoe mijn vriendin op de bank geneukt wordt. Haar gekreun klinkt zo intens dat je zeker weet dat het niet gemaakt is. Ik val half in slaap en wordt weer wakker als mijn hunk en mijn vriendin bij me in bed kruipen. We passen maar net met z’n drietjes op mij matras, maar ik vind het wel wat hebben zo knus tegen elkaar gedrukt. Ik kruip tegen zijn arm aan en zie mijn vriendin aan de andere kant hetzelfde doen. Tevreden vallen we in slaap om de volgende ochtend wakker te worden voor de tweede ronde.

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy