Sexy Verhaal: Een wilde zomeravond (+podcast)

door Saskia


“Tijd voor wijn!” Wordt er naast me geroepen. Iedereen zit nog druk met zijn hoofd in zijn laptop. Achter de schermpjes vandaan worden dingen als ‘yes, bijna klaar’ en ‘wacht, dit moet nog even’ geroepen. Liz zucht overdreven hard en drukt met een klap haar scherm naar beneden. “Meiden, ik ben er echt klaar mee. Ik ga vast wijnen.” Ik moet lachen en ben zo blij dat ik niet de eerste hoef te zijn die dat door de ruimte gilt. Liever klap ik op zaterdagochtend mijn laptop weer open, dan dat ik nu, op vrijdagmiddag, nog één minuut langer achter dat ding moet zitten. Ik kan me al sinds drie uur niet meer concentreren, ik denk echt niet dat er dan twee uur later opeens iets fantastisch uit mijn handen komt. Morgen weer. En dus volg ik Liz haar voorbeeld en klap ook ik mijn laptop dicht.

Een half uur later zitten we dan toch allemaal op het dakterras aan de wijn. Het is zo heerlijk dat we deze club meiden bij elkaar hebben verzameld. De vrijdagmiddag borrels worden standaard vrijdagavond borrels en we kunnen werkelijk alles met elkaar bespreken. Er wordt voedsel besteld. Wat echt nodig is met al die flessen wijn die er doorheen gaan. En voor we het weten gaat de telefoon dat de Uber man beneden staat. Ik spring op om het te gaan halen en Liz biedt uit zichzelf aan mee te gaan.

Ik voel dat ik al vreselijk aangeschoten ben en in de lift floep ik er dan ook uit dat ik zo’n zin heb in sex vanavond. Liz moet lachen maar begrijpt me helemaal. “I know, ik ook!” roept ze melig terug. Ze vraagt of ik straks anders zin heb om nog mee te gaan naar een after van één of andere vriend van een vriendin van die ene eigenaar. Ik heb geen idee waar ze het over heeft. Ik weet alleen dat ik nog lang niet naar huis wil en ik heb wel zin om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik zeg dan ook gelijk ja.

En dus fietsen we een paar uur later, nadat we met z’n tweeën op het terras overbleven, naar de vriend van een vriendin van die ene eigenaar. Ofzo. We komen aan bij een gigantisch herenhuis dat geheel van diegene blijkt te zijn. Als ik binnenloop voel ik me zwaar underdressed. Liz is altijd fancy gekleed dus heeft nergens last van, maar ik duik de eerste beste wc in om mezelf op te knappen. Ik doe een extra knoopje van mijn blouse open en knoop de onderkant op, trek mijn elastiekje uit mijn haar en schud het ondersteboven in een wilde bos krullen. Uit mijn tas vis ik ergens een lippenstift die ik werkelijk drie keer per jaar gebruik. Als ik het eindresultaat in de spiegel bekijk ben ik niet heel ontevreden. Daar is Liz het ook mee eens. Ze maakt goedkeurende geluiden als ik de wc uitloop en staat me overdreven te bewonderen. “Oké, laten we leuke gasten zoeken.” Zegt ze daarna gelijk.

Er lijken oneindig veel kamers te zijn in het huis. De één ontzettend druk, de ander volledig uitgestorven. Ik zie er de logica niet van in, maar Liz lijkt te weten waar we heen moeten. We eindigen uiteindelijk opnieuw op een dakterras, waar Liz gelijk twee iets té knappe, gladde jongens in de armen vliegt. “Hee!!” roept ze dronken en uitgelaten tegen de gasten. “Jullie ook hier?!” Dan maakt ze zich los uit hun armen en gaat plechtig staan. “Dit is Sanne en ze heeft zin in sex.” Flapt ze eruit terwijl ze haar arm naar mij uitsteekt. Normaal gesproken zou ik door de grond zakken, maar ik heb zelf ook dusdanig veel gedronken dat ik overtuigd knik. “klopt!” roep ik erbij.

“Hi Sanne die zin in sex heeft.” zegt de blonde jongen, die zich voorstelt als Jochem, bloedserieus. Hij buigt zich naar me toe en geeft me een kus vlak naast mijn mond. “Ik vind het nu al leuk je te ontmoeten.” Fluistert hij in mijn oor. Ik krijg er spontaan knikkende knieën van.

Liz is in de armen van de donkere jongen gaan staan. Hij steekt achter haar zijn hand naar me uit en ik schud hem slapjes. “Leuk je te ontmoeten Sanne.” Knipoogt hij naar me. En hij stelt zich voor als Sem. Wederom knikkende knietjes.

De jongens besluiten dat we een drankje nodig hebben, al ben ik zelf van mening dat ik wel genoeg heb gehad. Als ze terugkomen met vier glazen laat ik die van mij dan ook aan de kant staan. De muziek staat door het hele huis hard. Zo ook op het dakterras en Liz en ik staan dan ook al snel te dansen. Steeds meer zoeken we elkaar op en dansen we dicht tegen elkaar aan. We strelen elkaar terwijl we de jongens uitdagend aankijken. Dan voel ik Liz haar lippen op mijn mond. Hier had ik stiekem al de hele avond zin in. Ik zoen dan ook gretig terug en laat mijn tong in haar mond glijden. Ik voel dat er iemand achter me komt staan en als ik mijn ogen open, zie ik dat Jochem achter Liz is gaan staan. Ik laat mijn hoofd iets naar achter op de schouder van Sem vallen en voel zijn volle lippen in mijn nek. Het voelt lekker. Ik ben nieuwsgierig naar meer en draai me dan ook om, om mijn lippen op die van hem te plaatsen. Een hele geile diepe langzame zoen volgt. Ik voel Liz haar hand in de mijne glijden en ze trekt me zachtjes mee het terras af naar binnen. Voor ik het weet hebben we een megagrote slaapkamer bereikt. De lakens, gordijnen, alles is in gebroken wit en beige tinten gedecoreerd. De mannen zijn ons gevolgd en staan al half naakt achter ons. Ook Liz schopt haar hakken uit en laat haar jurk van haar schouders glijden. Dan kijken drie paar ogen afwachtend naar mij. Ik geniet van de aandacht, de spanning. Langzaam knoop ik de twee nog dichte knoopjes van mijn blouse los. Jochem komt naar me toe lopen en duwt de blouse van mijn schouders. Hij legt zijn hand in mijn nek en laat zijn tong zachtjes over mijn lippen gaan. Ik sluit mijn ogen en laat me heerlijk likken. Achter me voel ik Liz mijn rok los maken en naar beneden trekken. Ik stap uit mijn loafers zodat ook ik in mijn lingerie sta.

Terwijl Sem de hand van Liz pakt, duwt Jochem mij langzaam richting het bed tot ik deze tegen mijn benen voel en er zachtjes op neer plof. Ik kijk hem verwachtingsvol aan. Ik wil dat hij me neemt. Met zijn handen duwt hij mijn schouders naar achter het bed op en met zijn benen duwt hij mijn knieën uit elkaar zodat hij ertussen kan staan. Hij torent boven me uit en ik voel de tepels van mijn borsten naar voren springen. Alsof ze willen zeggen; pak me, grijp me, lik me, knijp me. Dat doet hij dan ook. Hij gebruikt beide handen om mijn borsten hardhandig te kneden, rukt mijn bh ruw tot onder mijn borsten en trekt aan mijn tepels zodat ik ze kreunend omhoog duw. Ik pak hem bij zijn nek en zoen hem diep en dankbaar. Hij weet met één hand mijn bh los te maken en gooit hem nonchalant weg voordat hij met zijn hand via mijn borst naar beneden over mijn zeiknatte broekje wrijft. De stof is zo nat en dun dat hij mijn clit er doorheen kan vinden en streelt deze met lange halen. Achter Jochem hoor ik Liz en Sem zo hard kreunen dat het maar één ding kan betekenen. Die konden niet langer wachten.

Ik eigenlijk ook niet en ik smeek Jochem dan ook om in me te komen. Maar hij heeft andere plannen en zakt door zijn knieën op de grond. Ik voel zijn warme adem door mijn broekje heen, voordat hij hem langzaam over mijn billen, dijen en enkels op de grond laat vallen.

Opeens zijn daar Sem en Liz. Sem komt aan de ene kant naast me liggen, Liz aan de andere kant. Ik heb geen tijd om over de situatie na te denken, want ik voel gelijk hun handen overal. Jochem komt overeind en trekt me aan mijn benen naar zich toe. Ik voel zijn stijve lul langs mijn clit gaan en langzaam in me glijden. Sem grijpt mijn borst en begint me te zoenen, terwijl Liz de tepel van mijn andere borst likt. Jochem begint langzaam heen en weer te gaan, terwijl zijn handen me bij mijn knieholtes optillen als houvast. De vingers van Liz glijden over mijn buik naar beneden richting mijn clit, die ze langzaam en met grote halen begint te bewerken. Ik weet niet waar ik het zoeken moet, word helemaal gek van alle handen en monden. Met de tong van Sem in mijn mond begin ik te kreunen, wat hem de gelegenheid geeft me nog dieper te tongen. Jochem voert het tempo op en Liz volgt zijn voorbeeld met haar vingers. Mijn handen proberen iets vast te grijpen als houvast voor de explosie die komen gaat en vinden de gladde satijnen lakens van het bed. Ik kreun het uit wanneer ik tot een hoogtepunt kom, mijn rug trekt krom en mijn orgasme houdt een eeuwigheid aan. ‘Niet stoppen, niet stoppen’ smeek ik ze terwijl mijn lichaam blijft schudden. Dan uiteindelijk laat ik me weer in het bed zakken en rol ik mezelf op mijn zij, om bij te komen.

Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, liggen we daar half op, half naast elkaar op bed bij te komen. Dan pakken de jongens hun kleren bij elkaar. Liz en ik kijken vanaf het bed toe hoe ze zich aankleden. “Als je nog eens zin in sex hebt Sanne, dan weet je ons te vinden he.” Knipoogt Sem naar me. Ook na dit hele gebeuren word ik er nog steeds verlegen van. “Dag dames. Tot de volgend keer.” Jochem houdt de deur voor Sem open die zijn shirt nog over zijn hoofd trekt en loopt er dan achteraan doorheen. Als de deur dichtvalt kijk ik Liz vol ongeloof aan. Dan schieten we allebei in de slappe lach. “Bedankt he,” zeg ik hikkend als we eindelijk een beetje bijkomen. “Geen probleem!” roept ze uit, geeft me spontaan een kus op mijn wang en springt dan van het bed om zich weer aan te kleden.

Meer sexy verhalen:

De hele nacht lang (+podcast)

Een heerlijke zomer

De zweep erover (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy