Sexy verhaal: De spannende chat

door Lisette

‘Goedenavond, hoe is het met je?’

De tekst rolt over het scherm van mijn laptop. Mijn handen hangen even twijfelend boven het toetsenbord.

‘Goed, met jou?’

Een kriebel van opwinding gaat door mijn buik. Ik ben alleen thuis. De zoveelste saaie avond die gekenmerkt wordt door bankhangen en chips eten stond op het punt te beginnen, toen er een idee bij me op kwam. Een week geleden zat ik met een vriendin in een café en vertelde ze me giechelend over de chat avond die ze had gehad, met een of andere vent uit het noorden van het land. Ze hadden de hele avond zitten chatten en als ik haar mocht geloven was het niet alleen bij onschuldige koetjes-en-kalfjes-praat gebleven. Nou, daar voel ik vanavond ook wel wat voor.

‘Goed, zoveelste saaie avond in een hotel op zakentrip. Hoe heet je?’

Ik denk even na, ik wil niet mijn echte naam gebruiken, stel je voor dat je die persoon aan de andere kant blijkt te kennen.

‘Anna, jij?’

‘Vincent. Wat heb je aan vanavond, Anna?’

Zo, die laat er geen gras over groeien. Ik kijk naar mijn slobbertrui en joggingbroek waarmee ik gemakkelijk opgekruld op de bank zit. Niet echt sexy.

‘Zwart, kant en cup C.’ Typ ik terug terwijl ik van de bank spring en de laptop mee naar de slaapkamer sjouw. Daar kleed ik me om zodat ik ook daadwerkelijk draag wat ik beloof.

‘Mag ik het zien?’ Ik twijfel weer. Of dat nou zo’n goed idee is.

‘Als je links in je scherm op het video icoontje drukt gaat de webcam aan, maar niet doen als je het niet wilt.’ Hij is in ieder geval niet erg dwingend zoals de vorige drie die tegen me begonnen te praten toen ik de chatbox binnenkwam. Die begonnen gelijk over leeftijd, cupmaat en andere taal waardoor ik meteen afhaakte. Ik klap het scherm van de laptop iets naar beneden zodat mijn hoofd niet te zien is en druk op het video icoon. In de hoek zie ik een knappe man met donker haar, een baardje en een brede glimlach op zijn gezicht.

‘Wauw, wat ben je mooi.’

‘Jij mag er ook wezen,’ typ ik terug. Nu ik weet dat er een lekkere vent achter het scherm zit en geen opa van 70, besluit ik de spanning wat op te voeren. Ik zet een muziekje op en laat mijn handen over mijn lichaam glijden. Er verschijnt een goedkeurende blik op zijn gezicht.

‘Ik kan haast niet geloven dat er zo’n knappe vrouw achter de computer zit vanavond.’ Ik glimlach en voel mijn lichaam warm worden onder de aanraking van mijn handen.

‘Wat zou je met me doen?’ Typ ik speels terwijl ik voorover leun en hem een kijkje geef op mijn decolleté.

‘Ik zou je strelen, je hele lichaam laten genieten van mijn tong, dat plagerige stringetje uittrekken en…’ Het blijft even stil. Dan volgt een nieuw bericht.

‘Kunnen we niet bellen? Typen duurt zo verschrikkelijk lang en ik heb mijn handen nodig.’ Hij grijnst in de camera. Ik twijfel even maar gooi dan alle voorzichtigheid overboord en typ mijn nummer. Nog geen twee tellen later licht mijn telefoonscherm met de melding dat ik een beller heb. Met trillende vingers neem ik op.

‘Hallo?’

‘Hallo, mooie dame.’ klinkt het diep en zwoel aan de andere kant van de lijn. Ik ga op mijn rug liggen en luister naar zijn stem.

‘Je ziet er prachtig uit, mag ik je bh losmaken?’ Ik stem in. ‘Ik laat mijn handen over je borsten glijden en lik je prachtige rondingen. Ik voel je heupen tegen me aandrukken, ze smeken me. Ik word zo verschrikkelijk hard van je.’ Een zucht ontsnapt over mijn lippen terwijl ik met één hand mijn lichaam betast.

‘Neem me,’ fluister ik.

‘Ik laat mijn tong naar beneden glijden, kus je gevoeligste plekjes, betover je. Ik til je heupen op en stoot me langzaam naar binnen.’ Zijn ademhaling versnelt en met ieder woord tintelt mijn lichaam.

‘Ja, ga door. Ik wil je diep in me voelen,’ kreun ik terwijl ik mijn vingers het werk laat doen.

‘Oh fuck, je bent zo lekker.’ Zijn hitsige taal neemt me mee in de stiekeme fantasie die we delen. Ik sluit mijn ogen en hoor aan zijn stem dat het hoogtepunt nabij is. Niet in staat om nog iets uit te brengen geef ik me over en er ontsnapt een schreeuw van verlichting over mijn lippen. Aan de andere kant hoor ik een laatste diepe zucht en dan blijft het een tijdje stil terwijl we beiden weer op adem komen.

‘Bedankt voor deze heerlijke avond Anna, ik heb van je genoten.’

‘Ik ook van jou,’ fluister ik terug en ik hang op. Op het computerscherm zie ik dat Vincent de chatbox verlaten heeft. Ik raap mijn kleren bij elkaar en wil net onder de douche stappen als ik mijn telefoon hoor zoemen. Het scherm geeft één nieuw bericht weer.

‘Na vanavond durf ik je wel om een eerste date te vragen. Wil je? X’

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy