Sexy verhaal: Genoeg (van) mannen (+podcast)

door Saskia

Ik had er genoeg van. Genoeg van al die mannen die vanuit nietszeggend geflirt plotseling een plekje in mijn hoofd wisten te vinden… en in m’n hart. Het was nooit hun schuld. Altijd waren ze duidelijk geweest. Duidelijk over waar ze stonden en wat ze wilden. Maar elke keer liet ik ze weer verder binnen dan de bedoeling was. Iedere keer begonnen ze langzaam meer te betekenen dan alleen een goede sexbeurt. Elke keer werd ik weer stapelverliefd en elke keer moest ik weer keihard afkicken. Ik was er klaar mee, met al het gezeik eromheen.

Wanneer ik dan ook voor de zoveelste keer de neiging heb door mijn telefoonlijst te scrollen naar de laatste gast die me een hoop ongewenste gevoelens heeft gebracht, bedenk ik me en pak ik de groepsapp van de meiden erbij.

Wie kan er binnen 30min in de kroeg zijn? gooi ik in de app.

Driekwartier later zitten we met z’n vijven aan de gin tonics. Het is mega gezellig, de avond duurt lang en we drinken veel… te veel. Maar het maakt me niet uit. Alles om te voorkomen dat ik alleen thuis op de bank zit en dat ene telefoontje pleeg, dat ene appje stuur.

De uren vliegen voorbij en voor ik het weet zijn we de enigen die er nog zitten. Plus die lekkere barman dan. Ja, zelfs met oogkleppen op kan ik die eruit pikken. Ik kan er niet omheen als ik onze zoveelste gin tonic aan de bar bestel. Ik probeer nog bij zijn vrouwelijke collega te bestellen, maar die negeert me totaal. Terwijl híj al voor me klaarstaat voordat ik de bar heb bereikt. Hoewel ik normaal meer flirt dan dat ik adem, blokkeer ik nu al mijn flirtdrang en geef ik zero vibes. Althans, dat denk ik…

Want als ik later de wc uitloop staat hij daar opeens. Ik glimlach beleefd en loop naar de wastafel om mijn handen te wassen.

“Hi”, zegt hij terwijl hij achter me gaat staan. Vanuit de spiegel vind ik zijn blik. Hij is mega knap. Zijn witte overhemd met opgerolde mouwen steekt af tegen zijn getinte huid die versierd is met tatoeages. Iets wat ik normaal niet per se aantrekkelijk vind, maar bij hem past het. Bij zijn donkere haren en ogen die ondeugend twinkelen. Ik vraag me af hoe dit bij hem altijd werkt. Hij zal elke avond tientallen superknappe meiden voorbij zien komen. Hoe kiest hij zijn prooi van de avond. Gaat er elke avond iemand mee naar huis? Hoe zal zijn huis eruitzien? Hoe zal zijn leven eruitzien? Oké, stooop! Daar ga ik weer. Er zegt een leuke gast 'hi' tegen me en mijn hoofd slaat weer op hol.

“Hi.” Is het enige wat ik terugzeg en ik wil me omdraaien om weg te lopen. Maar ik sta recht voor hem en onze ogen ontmoeten elkaar. Ik weet niet of het de alcohol is of de verdrongen lust die ik al de hele avond in me heb, maar voor ik het weet staan we heftig te zoenen. En dat kan hij goed, dat zoenen. Hard, stevig, temperamentvol. Ik wil in hem klimmen, zo geil maakt hij me. Als we van elkaar loskomen om naar adem te happen, vraagt hij hoe ik heet. Ik ontwijk zijn vraag door hem opnieuw te zoenen.

Bij de tweede adempauze vraagt hij: “Ga je mee naar huis? Ik woon hier om de hoek.”

Ik knik. “Oké… maar ik wil niks van je weten” Vul ik aan. “Geen naam, geen telefoonnummer, helemaal niks.”

Even kijkt hij me vragend aan, maar al snel antwoordt hij “deal”. Hij pakt mijn hand en ik loop achter hem aan terug naar binnen. “Ik pak even mijn jas.” zegt hij en hij knikt met zijn hoofd naar de bar.

“Yes, ik ook”, antwoord ik. Ik loop naar de tafel waar mijn vriendinnen nog zitten. Ze kijken me vragend aan.

Ik kijk schuldig als ik zeg: “Ik ga met die dude mee.” Ze moeten lachen. Ik zeg ze gedag en m'n bestie vraagt nog snel of ik even m’n locatie aanzet. Ik knik en doe het gelijk voordat ik het vergeet. She’s always looking out for me. Daarna loop ik naar de uitgang waar 'meneer dude' al op me staat te wachten.

Al zoenend en voelend strompelen we naar zijn huis. Thank god is het letterlijk om de hoek en hoeven we maar één trap omhoog.

Zodra we binnen zijn begin ik met het uittrekken van mijn kleren. Hij kijkt me even verwonderd aan maar moet dan lachen en begint hetzelfde te doen. Ik ben helemaal naakt als hij heeft alleen zijn boxer nog aan heeft. Ik zie zijn half stijve pik erdoorheen en het maakt me er hongerig naar. Mijn handen gaan over zijn borstkas, zijn gespierde armen. Ik laat mijn vinger over zijn lippen gaan voordat ik hem zoen. Eerst op zijn mond, zijn nek, steeds verder naar beneden. Ik zak door mijn knieën en trek zijn boxer naar beneden. Zoen zijn buik en daal verder af. Ik kus zijn lul en lik aan zijn eikel voordat ik hem in mijn mond neem. Hij kreunt en gaat met zijn handen door mijn haren. Haalt ze uit mijn gezicht zodat hij me kan zien hoe ik heen en weer ga. Als ik hem helemaal stijf en nat heb gemaakt, kom ik omhoog. Hij tilt me op en loopt al zoenend richting zijn slaapkamer. We botsen tegen een deurpost, maar het kan me niet schelen. Hij laat me op het bed vallen en duikt bovenop me. Hij duwt me verder naar boven zodat hij met zijn mond via mijn borsten en buik tussen mijn benen terechtkomt. Hij duwt mijn benen uit elkaar zodat hij volledige toegang heeft en begint me te likken. Als ik begin te kreunen stopt hij en komt hij weer naar boven. We zoenen en ik blijf hem vasthouden wanneer hij weer overeind komt zodat ik bovenop hem zit. Ik begeleid zijn lul en laat me langzaam zakken zodat hij in me glijdt. Zijn lippen in mijn nek, mijn tong likt zijn oor. Hij grijpt me vast en draait zich plotseling om zodat ik bovenop hem zit. Ik wil hem berijden, maar hij pakt mijn kont en duwt me naar boven. Zijn gezicht tussen mijn benen, zijn tong over mijn clit. Ik wil komen, pak de spijlen van zijn bed vast en duw mijn kut zo mogelijk nog verder tegen zijn gezicht. Ik hoor hem kreunen en dat geeft mij dat zetje dat ik nodig had. M’n orgasme is diep en lang. Ik laat me naast hem op het bed zakken, maar hij geeft me geen kans om uit te puffen. Hij draait me op mijn zij en glijdt bij me naar binnen. Zijn handen grijpen me vast bij mijn nek, mijn keel, mijn haar. En met een enorme kracht stoot hij zichzelf binnen no time in me klaar.

"Uhm, de wc?" vraag ik als we weer naast elkaar liggen. "Tweede deur rechts", wijst hij de gang in. Ik fris me op en kleed me aan. Hij staat inmiddels in zijn joggingbroek tegen de deurpost aangeleund. Zijn handen in zijn zakken, zijn gespierde bovenlijf nog steeds bloot.

"Dat was…" begint hij. "heel lekker", maak ik af.

"Ja."

Hij glimlacht. Ik loop naar hem toe en geef hem een zoen. Langzaam, lang, zacht. "Dankjewel", fluister ik.

Hij drukt zachtjes mijn kin omhoog en geeft me nog een kus. "Jij bedankt", zegt hij met een glimlach op zijn gezicht.

Als ik terug naar huis fiets belt mijn vriendin. "En?" vraagt ze gelijk. Ik moet lachen. "O mijn god", Lach ik. ‘Ja fantastisch. Maar we kunnen nooit meer naar die bar toe", zeg ik vervolgens.

Ze moet lachen. "Maakt niet uit. Er zijn er genoeg."

"Wat? Barren of mannen?" antwoord ik melig.

"Allebei!" lacht ze.

En zo is het. Genoeg barren. Genoeg mannen.

Beeld: Pinterest

1 reactie

Maurice 6 januari 2020 - 07:38

Als die meid wist dat hij zoveel bedpartners heeft gehad, waarom gebruikt ze dan geen condoom?

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy