Sexy verhaal: Mini-avontuur (+podcast)

door Yentl

‘Lekker hé?!’ roept ze boven de muziek uit, ‘om weer op een festival te staan.’

De muziek dreunt hard door mijn lijf heen. Met de grootste glimlach die ik ooit heb gezien staat mijn vriendin me aan te gapen.

Ik beantwoord haar opmerking met een knipoog en neem een slok van mijn fles water. Lekker is een understatement. Ik heb dit gemist. Aantrekkelijke mensen die met half ontblote lijven weer tegen elkaar aan staan te dansen onder de brandende zon. I love it! Eerlijk gezegd heeft het best een hitsige werking op me.

Bij iedere heupwiegende beweging die ik maak voel ik de stof van mijn korte rok om mijn heupen wrijven. Misschien zijn het alle glazen wijn die ik eerder vandaag achterover heb gegoten, maar ik moet mijn best doen om mijn vingertoppen, die op het ritme van de muziek over mijn huid strelen, niet onder mijn rokje te laten verdwijnen.

‘Ik moet even naar het toilet!’ roep ik in de richting van Romy.

Ze wuift haar hand in de lucht alsof ze wil aangeven dat het prima is en ze me straks vanzelf wel weer ziet.

Terwijl ik de weg naar de DIXI’s afleg voel ik het ene na het andere lichaam zwoel langs mij heen schuren. Dit gaat lekker. Aangekomen bij de toiletten schiet ik een DIXI in. Zodra ik mijn string en rokje weer op de juiste plek heb zitten graai ik in mijn tas opzoek naar mijn luchtje. Fuck, waar is dat ding toch? Ik krijg het steeds warmer in de kleine ruimte, ik heb meer lucht en licht nodig. Oververhit draai ik het slot open en wapper een paar keer met de deur. Ah, frisse lucht. Voor hoe ver de lucht rond de DIXI’s ooit echt fris is.

Dan voel ik iets onderin mijn tas. Onder mijn vest, voor noodgevallen later op de avond, zit mijn Mini Wand Vibrator. Een aangename verrassing. Ik begrijp nu wel waarom er zo vriendelijk naar me gelachen werd bij de tassen controle. En ik maar denken dat ik de vrij intimiderende verschijning had laten smelten en hij voorzichtig met me flirtte. Ik voel dat mijn wangen beginnen te blozen en een zachte golf van warmte valt over mij heen.


Over de Mini Wand Massager

Op zoek naar een fijne, kleine vibrator? Met deze zwarte sextoy geniet je van een 8 verschillende stimulatiestanden. Dankzij het kleine formaatje kun je hem handig mee nemen.

GEBRUIK KORTINGSCODE ‘lottelust’ voor 15% korting bij EasyToys.nl. (de korting werkt alleen bij niet-sale artikelen)

Shop bij EasyToys.nl. Nu besteld, binnen 1 werkdag discreet in huis.


Als vanzelf druk ik op het knopje. Yes, hij doet het. Hij is opgeladen! Ik betrap mezelf erop dat dit feitje mij wel heel erg blij maakt en zet de trillende kop voorzichtig tegen de binnenkant van een van mijn bovenbenen. Oh dit voelt zo zalig. Langzaam laat ik ‘m verder naar boven kruipen. Naar de plek waar mijn benen samenkomen.

Zodra hij krachtig tegen mijn slip aan trilt kan ik me niet meer beheersen. Fuck it. Ik heb de ontlading nodig. Opgewonden trek ik mijn string uit en frommel ‘m ergens onderin mijn tas. Onder het vest dat ik waarschijnlijk toch niet aan ga trekken. Ik trek de stof van mijn rok iets omhoog en vouw de onderkant dubbel zodat ik ‘m onder de tailleband kan vouwen.

Mijn lipjes zien er vochtig uit. M’n kut glinstert. Het is tijd dat ik haar de aandacht geef waar ze zo naar verlangd. In tegenstelling tot de grotere variant heeft de Mini Wand geen snoer dat in de weg zit, is lichter en perfect voor dit moment. Ik hou mijn adem in en druk de trillende kop tegen mijn clit aan. Holy shit. Ik was even vergeten hoe intens dit ding voelt. Ik hang half in de DIXI wanneer ineens de deur openzwaait.

‘Wow, wow, wow!’

Er klinkt een geschrokken mannenstem.

‘Sorry!’

Ik durf amper antwoord te geven. Deze gebeurtenis past prima in het rijtje met meest gênante momenten uit mijn leven.

Voorzichtig gaat de deur weer open. Een blonde knul kijkt me aan met de meest blauwe kijkers die ik ooit heb gezien. Zijn gezicht is vriendelijk, met sterke lijnen. Nonchalant flipt hij een pluk haar uit zijn gezicht.

‘Heb je hulp nodig?’

What the… Vraagt hij dit nu echt?

Schaapachtig kijk ik om me heen en besluit dan dat ik het er gewoon op ga wagen.

‘Van jou wil ik best hulp.’ antwoord ik zo sexy als mogelijk is na een lading wijn.

Mijn zin is amper uitgesproken en hij stapt de kleine ruimte in om de Mini Wand Vibrator van mij over te nemen.

‘Geinig ding.’

Noemt hij dit nou een geinig ding? Hij moest eens weten hoe veel hoogtepunten dit stuk zaligheid mij al heeft gebracht. Hij bekijkt het speeltje nog eens goed en plaatst ‘m dan zacht tegen mijn nat geworden clit.

‘Oh, ja… Precies zo ja.’ Weet ik hijgend uit te brengen.

Hij lijkt trots te zijn vanwege mijn bevestiging en zakt door zijn knieën om het beter te kunnen bekijken. Het maakt mij eigenlijk vrij weinig uit welke positie deze vreemdeling aanneemt, zolang hij de Mini Wand maar op de juiste plek houdt. Ik ben alle schaamte ondertussen wel voorbij.

‘Volgens mij heb jij een heel strak kutje.’

‘Ssssstt’ sis ik.

Als hij denkt dat hij daar op dit moment achter gaat komen dan zit hij er mooi naast. Een handje helpen is een ding, maar pats boem seks hier op deze plek? Dat gaat ‘m niet worden. Hoe erg ik er ook naar verlang.

‘Shit zeg, er druppelt gewoon vocht langs je benen.’

Zacht begin ik te kreunen. Met mijn linkerhand zoek ik ondersteuning terwijl mijn rechterhand mijn borst begint te masseren. Dit gaat niet lang meer duren. Met deze krachten ben ik zo bij mijn ontlading. Mijn benen beginnen steeds meer te trillen. Ik voel hoe mijn spieren warm worden en het wordt steeds lichter in mijn hoofd.

Hijgend vertel ik hem dat ik ga komen. Resoluut drukt hij op de knop om de intensiteit van de trillingen nog iets heftiger te maken. Een luide kreun ontsnapt uit mijn mond terwijl ik mijn best doe om overeind te blijven staan. Mijn lichaam begint te schokken en als ik de beste man mag geloven pulseert mijn meest intieme plek als een uitnodiging voor zijn ogen.

Zuchtend kom ik op adem. Hij gaat staan en kijkt me aan.

‘Uh, thanks?’ Doorbreek ik voorzichtig de stilte.

‘Hi, ik ben Max, dit is mijn nummer’ hij pakt mijn hand vast en schrijft met dikke stift zijn telefoonnummer op. ‘App me eens als je weer hulp nodig heb ergens mee.’ Hij lacht ondeugend terwijl ik mijn rokje los vouw en mijn string uit mijn tas gris.

‘Zal ik doen! Hey, dankjewel he, joe!’

Nog redelijk verslagen verlaat ik de DIXI’s . Geen idee wat hier zojuist is gebeurd, maar dat nummer van hem ga ik zeker opslaan!


Je nieuwe kleine grote vriend: de Mini Wand Vibrator

Je kent vast de grote Wand vibrator met netsnoer. Vond je die krachtpatsers altijd te intimiderend overkomen? Of juist heel fijn, maar niet bepaald handzaam? Dan is de Mini Wand Vibrator per-fect voor jou. De kleine trillende vriend is lekker compact, USB-oplaadbaar en neem je gemakkelijk mee naar een hete date.

  • Handzaam formaat
  • 18 vibratiestanden
  • Flexibele nek
  • Verschillende opzetstukken apart verkrijgbaar
  • Waterproof
  • Inclusief USB-kabel
  • Krachtige vibraties
  • Kleur: paars, zwart of roze

Prijskaartje: € 43,99 via EasyToys.nl (Nu besteld = binnen 1 werkdag discreet geleverd!)

Deze vibrator kan gecombineerd worden met een opzetstuk maat 3.

mini wand

Meer om naar te luisteren

Pretpakket (+Podcast)

Een sexy geheim (+Podcast)

Filmavond (+Podcast)

Beeld: Pexels / Easytoys

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy