Sexy verhaal: Als een beest (+podcast)

door Saskia

Ik pak een van de lege dozen uit mijn auto en loop richting de deur waar ik tot vorige week de sleutel nog van had. Nu moet ik aanbellen. Ik druk op de bel en laat mijn vinger er net iets langer dan nodig op hangen. Noa doet open. Hij ziet er fucking lekker uit, alsof ik hem opeens door heel nieuwe ogen bekijk. Z’n haar door de war, in z’n T-shirt en z’n joggingbroek en net een dagje langer dan normaal niet geschoren.

“Hi”, zeg ik voorzichtig.

“Hi… kom binnen”. Hij doet een stap opzij zodat ik langs hem de woonkamer in kan lopen.

“Hoe is het?” vraag ik hem. In een poging tot smalltalk.

“Kut,” antwoordt hij. Duidelijk geen zin om de schijn op te houden. “Ik mis je.”

Ik had niet verwacht dat die woorden me zoveel zouden doen, maar dat doen ze wel.

“Ik jou ook”, antwoord ik. Ik blijf hem even aankijken, maar hij kijkt zo indringend terug dat ik er verlegen van word en mijn hoofd afwend.

Ik kijk rond om te zien of hier nog dingen liggen die ik mee wil nemen.

“Ik vind het nog steeds zo superkut wat je gedaan hebt…,” zegt hij op een zachte toon. Hij komt dichterbij me staan. “En ik kan nooit meer terug naar zoals het was.”

“Dat weet ik,” antwoord ik. Ik sla mijn ogen verontschuldigend naar de grond. Me afvragend of hij echt wil wat ik denk dat hij wil. Hij pakt de lege doos uit mijn handen en zet hem neer op het tafeltje naast hem.

Ik blijf afwachtend staan, bang dat hij van gedachten verandert als ik een onverwachte beweging maak.

Hij zoekt met zijn handen die van mij en trekt me zachtjes naar hem toe. Ik houd de spanning niet meer en pak hem vol op zijn mond, tong hem alsof het de eerste keer is dat mijn tong met die van hem speelt. Hij gaat er gretig op in en we gaan helemaal in elkaar op, maar als ik zijn shirt omhoog wil trekken houdt hij me tegen en duwt hij me op afstand.

“Ik bepaal”, zegt hij en hij trekt me mee de trap op naar de slaapkamer.

Daar gaat hij voor me staan. Met zijn wijsvinger trekt hij de onderkant van mijn shirt omhoog. Er gaat een rilling over mijn rug van zijn voorzichtige aanraking. Ik moet heel erg mijn best doen om niet op hem te springen, maar hij was duidelijk. Hij bepaalt.

Hij trekt mijn shirt tergend langzaam over mijn hoofd. Met zijn vingers glijdt hij over mijn borsten. Hij trekt de cups van mijn rode bh hardhandig naar beneden zodat ze onder mijn stijve tepels blijven haken en trekt er terloops even aan. Met zijn rechterhand glijdt hij over mijn broek tussen mijn benen en duwt zo hard omhoog dat mijn hielen van de grond komen en er een kreun uit mijn mond ontsnapt.

Dan duwt hij me op het bed en trekt met een paar snelle bewegingen mijn schoenen, sokken en broek uit. Als hij bovenop me klimt wil ik hem vastpakken, maar hij duwt mijn armen omhoog tegen het bed aan. Gedecideerd zegt hij: “Raak me niet aan.”

Wat wil hij? De controle terug? Zijn machtsgevoel? Deze kant heb ik nog niet eerder van hem gezien. Veel tijd om erover na te denken heb ik niet want hij draait me in een snelle beweging om, grijpt me bij mijn keel en trekt mijn hoofd omhoog. Met zijn andere hand steekt hij twee vingers in mijn mond. Ik zuig eraan en neem ze zo diep als ik kan in me. Maak ze helemaal nat. Dan trekt hij ze langzaam uit mijn mond en beweegt ze tussen mijn benen. Eerst over mijn clit, daarna glijdt hij met zijn vinger in me. Eerst één, dan de ander. Met zijn vingers gaat hij van helemaal naar voor naar helemaal achter en hij drukt een natte vinger aan de achterkant naar binnen. Ik krom mijn rug van genot. “Vind je dat lekker?” fluistert hij in mijn oor.

“Ja, alsjeblieft. Ga door,” kan ik nog net hijgend uitbrengen. Hij blijft even heen en weer bewegen, trekt hem er dan uit en slaat op mijn billen. Eerst voorzichtig, maar al snel vol overgave. Elke keer trekt hij mijn billen weer omhoog als ik inzak van zijn klappen. Hoewel ik mijn billen voel gloeien, geniet ik ervan dat hij zich eindelijk eens helemaal laat gaan.

Hij gaat achter me zitten en trekt zijn lul uit zijn broek. Hij dringt bij me naar binnen en met zijn middelvinger komt hij vanachter in me. Zijn andere hand grijpt me bij de keel. Ik voel hoe ik helemaal gevuld ben en word overspoeld door wat er met mijn lichaam gebeurt. Mijn vertrouwde, zachtaardige Noa neemt me als een beest en ik vind het heerlijk. Hij beweegt steeds sneller en dieper heen en weer en ik kreun het uit.

“Ik…ga…komen…” hijg ik.

“Wachten”, commandeert hij. Uit alle macht probeer ik mijn orgasme uit te stellen. “Ja, kom…” hijgt hij een paar tellen later. En voor het eerst in al die jaren komen we samen klaar…

***

“Ik heb je spullen al in dozen in de schuur gezet”, zegt hij opeens als we naast elkaar op bed aan het uithijgen zijn. “Je kan ze achterom in je auto zetten, dan hoef je niet meer terug naar binnen.”

Ik hoor de afstandelijkheid in zijn stem en ik begrijp de boodschap. Ik moet weg en wel nu. Ik kom overeind en zoek mijn kleren bij elkaar. Bij de slaapkamerdeur draai ik me nog één keer om. Ik doe mijn mond open om iets te zeggen, maar er komt niks uit. Ik loop de kamer uit en trek de deur achter me dicht…

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy