Sexy verhaal: Betoverd en een tikkeltje bezeten

door Kim

Janey is single en ready to mingle. Ze houdt niet van verkleden, maar ze heeft zich over laten halen door haar beste vriend Rolf om op 31 oktober naar een huisfeestje van zijn vrienden te gaan. In kostuum. Waarom heeft ze zich in een outfit van de feestwinkel laten praten? Omdat er veel knappe vrouwen komen, althans, dat zegt Ron. Janey weet dat hij haar graag wil koppelen, ze is namelijk al een tijdje aan het klagen dat ze maar niemand tegen het lijf loopt op wie ze verliefd wordt. Hier en daar een scharrel of een kortstondige relatie, ja, die zijn er geweest. Maar die betoverende dame waar ze niet zonder kan? Waar blijft zij? Dus ze gokt het er maar op, in haar op ‘The Chilling Adventures of Sabrinageïnspireerde outfit. En Rolf knijpt in zijn handen, want zijn Cupido kostuum past helemaal bij het zijn van Janey haar wingman.

Het is Halloween. Janey staat klaar in haar outfit – die ze stiekem toch best voelt – wanneer Rolf aanbelt om haar op te halen. Hij is halfnaakt, met glitters over zijn gespierde torso. Een strakke witte broek, witte sneakers, fluffy vleugels en een fluffy halo zijn de enige items die hij draagt. En hij heeft natuurlijk een gouden pijl en boog, met een hartje op de punt. Janey lacht.

“Je ziet er geweldig uit. Een beetje ordinair, maar dat mag tijdens Halloween, heb ik begrepen,” zegt ze tegen Rolf.

“Dankjewel vriendin, jij bent niet de enige die vanavond een lekker ding aan de haak gaat slaan. Hoewel, jij bent op zoek naar liefde, ik gewoon naar pik. Ha! Maar daarom heb jij ook meer kleding aan – looking good by the way!

Janey heeft een rode blouse met een wit kanten kraagje, een zwarte high-waisted rok, zwarte kniekousen en zwarte leren loafers aan. In haar blonde pruik, die met moeite haar volle rode krullenbos verbergt, draagt ze een zwarte diadeem. Ze weet nu al dat ze halverwege de avond een soort identiteitscrisis krijgt omdat ze die pruik niet langer dan een paar uur op kan houden. Maar hey, wie weet is het alleen maar handig. Als ze tig blauwtjes heeft gelopen kan ze haar look veranderen, dan is het net alsof ze opnieuw arriveert. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Rolf start zijn bloedrode cabrio en drukt op de play knop van zijn autoradio. ‘I put a spell on you’ knalt uit de speakers terwijl de twee beste vrienden richting een avond vol onheilspellende gebeurtenissen scheuren.

DING DONG. De deurbel is bijna niet te horen door de pompende bas die het huis van Mika, Chantal, Louis en Frannie vult. Vier vrienden van Rolf, die samen in een gigantisch losstaand oud huis net buiten Amsterdam wonen. De groep is beroemd en berucht, mede om hun feestjes.

Louis opent de voordeur en geeft Rolf een dikke knuffel en een zoen op zijn wang. Zijn ene hand grijpt Rolf bij zijn stevige billen en zijn andere hand aait over de met glitters besmeurde borstspieren van Rolf. Die twee hebben een verleden. Of een nu? Of een af en toe? Wat je het ook noemt, het is er geweest en tegenwoordig soms wel en soms niet.

Dan keert Louis zich naar Janey. Hij glimlacht duivels en pakt haar hand beet.

“Hoi schoonheid, welkom. Ik weet zeker dat je vanavond onwijs gaat genieten. Als er ook maar iets is wat je nodig hebt kun je bij mij, Mika, Chantal of Frannie terecht. Mika… is trouwens de heks. In donkerrood velvet,” zegt Louis terwijl hij grijnst en een alles behalve bescheiden knipoog geeft.

Janey stapt het huis binnen. Ze weet niet wat ze ziet. Er hangt een sfeer die niet te beschrijven is. Bijna alsof het geen feestdag is, Halloween, maar écht All Hallows’ Eve. Het is er duister, grimmig, maar op een geile, sexy manier. Het is mysterieus en Janey is direct nieuwsgierig naar iedereen die rondloopt, alle hoeken en kamers van het huis. En naar Mika. Louis benadrukte Mika vast met een reden, denkt ze, terwijl ze van de gang naar de keuken loopt.

Met een ‘Bloody Mary’-cocktail in haar ene hand en een Mexicaanse snoepschedel in haar andere, loopt Janey vanuit de keuken naar de achtertuin. In alle bomen hangen lichtjes. Vanuit bosjes piepen skeletten en op het grasveld staan een paar grafstenen. Janey gaat op het dek grenzend aan de keukendeur staan en kijkt uit over alle decoratie, fonkelingen en het knisperende vlammetje in de vuurput. Haar ogen glijden over de feestende vampiers, zombies, mummies, sexy katten en zusters, Jokers en Harley Quinns, Spidermans, Matrix karakters, duivels en engelen, hoerige bruidjes en moordende clowns. En dan… dan ziet ze Mika.

Met een soort zwierige slow-motion beweging draait Mika zich om. Ze lijkt inderdaad op een heks. Zo’n betoverende sprookjesheks uit een ietwat horror aandoende fantasie serie. Net als Sabrina… hmm, toeval? Maar ze heeft eigenlijk geen kostuum aan. Althans, daar lijkt het niet op. Meer een bohemian outfit die ze elke dag zou kunnen rocken. Haar lange velvet jurk met hoge split, in donkerrood, wappert in de wind. Haar gevlochten donkerbruine haren zijn verweven met kraaltjes en veren, de versierde lokken aaien haar blote armen. Armen waarop niet alleen symbolische tatoeages te zien zijn, maar waar ook zilveren bedels aan hangen. Janey heeft nog nooit zo’n indrukwekkende vrouw gezien. Iemand met niet alleen schoonheid, maar ook aantrekkingskracht. Een onbeschrijflijke uitstraling. Ze verstijft… daar staat ze dan, op het tuin dek, onder invloed – niet van alcohol, maar van Mika.

Rolf komt aangerend. Hij slaat zijn arm om Janey heen en zegt geschrokken: “Vriendin, wat ben jij koud! Kom, mee naar binnen.”

Janey loopt de trap op, op zoek naar een kledingkast. Ze heeft het écht koud. Ze wil een vest of een deken van één van de huiseigenaren lenen. Ze duwt de deur van een slaapkamer open en ze weet niet wat ze ziet. Een compleet zwarte kamer, met overal planten. In de kamer staat een Kingsize hemelbed met fluwelen lakens. Aan weerszijde van het bed, branden grote kaarsen. Janey trekt de blonde pruik van haar hoofd, want opeens heeft ze het bloedheet.

“Dit moet de slaapkamer van Mika zijn,” zegt ze zachtjes tegen Rolf, die met grote ogen achter haar staat.

“Dat klopt,” antwoord Mika, die plots bovenaan de trap staat en naar Janey en Rolf lacht.

Rolf weet wanneer hij in de weg loopt, dus hij rent langs Mika de trap af en schreeuwt iets in de trant van: “You got this, vriendin!”

Mika loopt op Janey af en zonder enige aanraking voelt Janey een energiestroom over heel haar lichaam heen. Het is een trekkende kracht die haar de kamer in beweegt. Janey zet een stap achteruit, Mika een stap vooruit. Dat gaat door totdat ze beiden tegen het voeteneind van het bed aan staan. Mika kijkt Janey indringend aan. Een zucht verlaat haar lippen en er zweeft een zichtbaar ademwolkje langs haar wang. Janey verstijft, alweer. Het enige wat ze kan doen is praten. Ze raapt het beetje moed bij elkaar wat ze van huis heeft meegenomen, om zo haar diepste verlangens te kunnen uiten. Want het is nu of nooit.

“Ik weet niet wat je met me doet. Ik weet niet wie je bent. Of je een heks bent en me hebt betoverd, maar ik wil alles van je weten. Ik wil alles van je hebben. Voelen, ervaren. Neem me, alsjeblieft. Nu, hier. Neem me.” hoort Janey zichzelf zeggen.

Nog geen seconde nadat het laatste woord de lippen van Janey verlaat, duwt Mika haar naar achter. Janey valt op de velvet lakens. Ze snakt naar adem, zo opgewonden is ze. Ze heeft nog nooit zo hevig naar iemand verlangd. Niet alleen seksueel, maar ook op een dieper niveau. De hunkering naar een zielsverbintenis slaat haar in het gezicht. Terwijl Mika de kleding van Janey haar lichaam scheurt bouwt er een spanning op, als nooit tevoren. Met elke kus op haar blote buik, elke lik over het kippenvel op haar bovenbenen en elke krassende nagel over haar billen, wordt Janey gekker en gekker. Bijna bezeten. Ze gromt, ze kreunt, ze laat zich gaan, ze geeft zich over. Mika neemt elke druppel zweet die ze tegenkomt tot zich. Ze wil Janey proeven. Drinken. Ze wil al haar sappen benutten. Janey is tenslotte de uitverkorenen.

Mika kijkt op – met ondeugende ogen – en zegt: “Janey, oh lieve Janey… I putt a spell on you.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy