Deze sterrenbeelden hebben samen mind blowing seks

door Phlox

Of jullie op romantisch gebied compatible zijn is soms niet eens het allerbelangrijkste gedeelte van je horoscoop. Want wat als je gewoon wilt weten met welk sterrenbeeld jij de beste seks zal hebben? Wij zouden zeggen, find out en doe er je voordeel mee!

Vissen

(19 februari – 20 maart)

Dit sterrenbeeld is behoorlijk flexibel als het om seks gaat- letterlijk en figuurlijk! Een Vissen zal zich aanpassen aan wat hun partner lekker vindt en kan in bed zowel gevoelig als dominant uit de hoek komen.

Voor de beste seks kan dit sterrenbeeld het waarschijnlijk erg goed vinden met een gepassioneerde Stier of een Kreeft.

Tweelingen

(21 mei – 21 juni)

Wie met een Tweelingen in de slaapkamer belandt heeft het goed voor elkaar. Dit sterrenbeeld is vrolijk, heeft een hoog libido en is all about oral, zowel het geven als nemen. En dan hebben we het nog niet eens over dirty talk gehad: ook daar wordt een Tweelingen heet van…

De beste match voor Tweelingen is een Boogschutter, maar bij een eventueel gebrek aan dit sterrenbeeld is een andere Tweelingen ook een zeer goede optie. Double the fun!

Stier

(21 april – 20 mei)

Een Stier hecht veel waarde aan intimiteit en vindt uitgebreid, passionate voorspel erg belangrijk. De seks kan dit sterrenbeeld niet lang genoeg duren en ze zijn erg in touch met hun innerlijke tantra.

Om het meeste uit een vrijpartij te halen keert een Stier zich al snel naar de watertekenen, zoals een Vissen of een Schorpioen. Die weten vaak wel raad met al die passie!

Schorpioen

(23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn van nature behoorlijk intens, en dat is iets wat zeker ook zal blijken als je seks hebt met dit sterrenbeeld. Ze houden van spanning, emotie en zijn bepaald niet vies om hun dominante kant te laten zien.

Het ultieme sterrenbeeld om met een Schorpioen het bed te delen is een Kreeft. Omdat dit allebei watertekens zijn en de combinatie van tederheid en temperament elkaar vol tegen komen, is de kans op vuurwerk bijzonder groot. Try it out!

Maagd

(24 augustus – 22 september)

Dit sterrenbeeld houdt ervan om zoveel mogelijk te ontdekken in bed, zowel over zichzelf als hun partner. Maagden staan voor van alles open en kicken erop om jou te zien genieten. Heb je een bepaalde kink waar je graag iets mee wil? Grote kans dat een Maagd into it is!

Steenbokken en Maagden begrijpen elkaar en zijn dan ook een sex match made in heaven. Geen Steenbok in de buurt? Combineer een Maagd met de avontuurlijke Leeuw.

Weegschaal

(23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn avontuurlijk en vinden het fijn om te wisselen tussen zowel dominant als onderdanig, afhankelijk van wat hun lover op dat moment nodig heeft. Nieuwe standjes, sextoys, buitenseks… Dit sterrenbeeld houdt niet van eentonigheid en probeert graag nieuwe dingen!

Seks tussen een Weegschaal en een Waterman is zeker worth a try, en de kans is groot dat het niet bij één keer blijft! Deze twee signs hebben elkaar veel te ‘vertellen’.

Leeuw

(23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn avontuurlijk, spannend en houden soms van ruwe seks. Daarnaast hebben ze ook een heel lieve kant: dit sterrenbeeld gaat zeer goed op aandacht en wil graag bewonderd worden.

De ultieme sexual match voor dit sterrenbeeld is de vurige Ram. Deze combinatie is behoorlijk intens, en dat kan erg goed uitpakken. Als een Leeuw en Ram met elkaar in bed duiken spatten de vonken ervan af!

Steenbok

(22 december – 20 januari)

Dit sterrenbeeld ademt sensualiteit in alles wat ze doen. Steenbokken brengen passie naar de slaapkamer en zijn pas tevreden als jij dat bent. Een Steenbok is absoluut niet bang om te experimenten met verschillende speeltjes en vinden het lekker om zowel te geven als te nemen.

De beste combinatie voor dit gepassioneerde sterrenbeeld is met een Kreeft of Maagd. Beide sterrenbeelden kunnen erg gevoelig uit de hoek komen en dat belooft een avond vol erotische hoogtepunten!

Waterman

(20 januari – 19 februari)

Wie een Waterman als sekspartner heeft mag van geluk spreken! Dit sterrenbeeld is nieuwsgierig, innovatief en avontuurlijk. Ze vinden het leuk om iets nieuws te proberen en het hebben van een trio staat hoog op hun bucketlist.

Als je het spannende karakter van een Waterman met een Tweelingen combineert krijg je daar zeker geen spijt van. Deze signs vullen elkaar perfect aan!

Kreeft

(21 juni – 22 juli)

Dat Kreeften een sensitieve kant hebben is bekend. Maar wist je dat deze eigenschap, in combinatie met het juiste sterrenbeeld, voor geweldig gepassioneerde seks kan zorgen? Een kreeft is niet bang om zich helemaal over te geven aan hun partner en doen dat ook met veel liefde en drift. Don’t miss out!

De beste match op seksueel gebied is voor de Kreeft een Schorpioen. Een vrijpartij tussen die twee tekens zal niet snel vervelen! Een goede tweede optie voor de Kreeft is de fantasierijke Stier.

Ram

(21 maart – 19 april)

Zoals bij alles wat ze doen, is de Ram vurig en impulsief in bed. Ze genieten ervan om hun partner te domineren en laten het duidelijk zien als ze geïnteresseerd in je zijn. Voor heftige, spontane seks ben je bij dit sterrenbeeld aan het juiste adres!

Mede-vuurtekens zoals een Leeuw of Steenbok doen het vaak goed bij een Ram. Vuurwerk gegarandeerd…

Boogschutter

(22 november – 21 december)

Dit sterrenbeeld kickt op spanning, passie en controlled danger. Niks nemen ze té serieus en als het om BDSM gaat proberen Boogschutters maar al te graag wat nieuwe dingen uit. Ook voorspel vinden ze erg belangrijk. Zoenen, oraal, binnen-of buitenshuis… You name it!

Grensverleggende sterrenbeelden zoals Ram of Waterman reageren heel goed op de intensiviteit van Boogschutters. Laat de zoektocht beginnen…

Lees meer over:

Deze sterrenbeelden zijn het meest kinky

Deze lesbische standjes passen het beste bij je sterrenbeeld

Deze sexgewoontes zijn typisch voor jouw sterrenbeeld

Beeld: Pexels/Giphy

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy