Deze sterrenbeelden zijn het meest kinky

door Phlox

Als we iets over onze persoonlijkheid willen weten, kijken steeds meer mensen naar hun sterrenbeelden voor een antwoord- en met goede reden! Jouw zodiac sign kan je veel dingen vertellen die je misschien zelf nog niet eens wist… zoals hoe kinky je bent.

1. Ram

(21 maart – 19 april)

Dit vuurteken is extreem kinky. Rammen houden van uitdaging, avontuur en hebben graag de regie. Als je het geluk hebt om met een Ram te sexen, weet je hoe intens en vurig zo’n sessie kan worden.. En als twee Rammen samen in bed belanden? De vonken spatten ervan af!

2. Tweelingen

(21 mei – 21 juni)

Het sexleven van een Tweelingen in één woord: creatief. Dit sterrenbeeld houdt van communicatie, wat vaak resulteert in schunnige appjes en een enorme lading dirty talk. Ze houden ervan om nieuwe dingen te proberen en zijn niet bang om te experimenteren – als er maar genoeg voorspel aan vooraf gaat.

Naar bed gaan met een Tweelingen is een ervaring die je niet snel zult vergeten (met name door de hoeveelheid steamy foto’s die je van ze kan verwachten).

3. Steenbok

(22 december – 20 januari)

Is je partner een Steenbok? Dan kun je rekenen op vele slapeloze nachten! Steenbokken hebben in de slaapkamer een uithoudingsvermogen waar we jaloers op zijn, en een nacht doortrekken om die ene nieuwe kink uit te proberen doet dit sterrenbeeld met liefde. Dit aardeteken is charismatisch, innovatief en vooral enorm sexy.

4. Kreeft

(21 juni – 22 juli)

Je zou misschien verwachten dat Kreeften niet zo hoog op de lijst staan. Dit waterteken staat namelijk bekend om hun zachtaardigheid en vanilla trekjes- maar zodra een Kreeft de stemming te pakken heeft zijn ze niet meer te houden!

Kreeften zijn fantasierijk en gepassioneerd, wat tot spetterende sex kan leiden (vooral als die fantasie wordt omgezet in een spannend rollenspel..)

5. Maagd

(24 augustus – 22 september)

Maagden zijn ontdekkers, ze willen graag nieuwe dingen proberen en vinden het fijn om de volledige aandacht op zich te hebben. Dit sterrenbeeld ziet er op het eerste gezicht misschien lief uit, maar in de slaapkamer laten ze zich helemaal gaan. Harde sex, trio’s, you name it!

6. Boogschutter

(22 november – 21 december)

Dit sterrenbeeld heeft spanning nodig in hun sexleven. Ze houden van adoratie en geen sterrenbeeld voelt zich zo sexy als de Boogschutter! Dit vuurteken voelt zich het best in slutty lingerie. Boogschutter heeft een sexbucketlist, en op nummer 1 staat het starten van een OnlyFans account.

7. Vissen

(19 februari – 20 maart)

Ben je een Vissen aan het daten? Dan is er een grote kans dat jullie wel eens in de open natuur hebben gesext. Vissen gaan graag tot het uiterste voor hun seksuele fantasieën en zijn gek op exhibitionisme. In een auto, tent, of op het strand.. dit sterrenbeeld is all for it!

8. Schorpioen

(23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn enorm seksuele wezens met een libido waar je U tegen zegt, maar of ze echt kinky zijn? Not really. Dit sterrenbeeld wordt het gelukkigst van een grote verzameling sexspeeltjes- en een partner om ze mee te gebruiken!

9. Waterman

(20 januari – 19 februari)

Dit sterrenbeeld houdt niet van gecompliceerde situaties en is het liefst straight to the point als het om sex gaat. Waterman kan enorm genieten van sex zonder condoom (hoe natuurlijker, hoe beter!) en er is een grote kans dat dit luchtelement open staat voor een friends with benefits relatie.

10. Leeuw

(23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn echt schatjes in de slaapkamer. Je zou misschien denken dat juist dit sterrenbeeld mega kinky is vanwege hun Vuurelement, maar niets is minder waar! Sex hebben met een Leeuw betekent passie, zachte aanrakingen en lieve woordjes.

11. Weegschaal

(23 september – 22 oktober)

Dit sterrenbeeld is erg into orale sex- vooral het geven ervan. Ook is de Weegschaal super romantisch en vinden ze het belangrijk dat hun partner genoeg aandacht krijgt. Je kunt erop rekenen dat Weegschaal speciaal voor jullie een sexplaylist in Spotify heeft gemaakt (alles voor een intieme sfeer!)

12. Stier

(21 april – 20 mei)

Het favoriete standje van een Stier is missionaris. Dit sterrenbeeld is misschien wel het minst kinky, maar dat maakt de sex zeker niet minder fijn! Wie in bed beland met een Stier kan zich voorbereiden op natte, intense sex dat een hele nacht kan duren.

Meer over sex & sterrenbeelden:

Deze sexgewoontes zijn typisch voor jouw sterrenbeeld

De beste standjes bij jouw sterrenbeeld

Jouw ideale bedpartner volgens jouw sterrenbeeld

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy