Mannenliefde #6: Slap(pe) lullen

door Bas

Slap lullen hoort ook bij het leven en altijd opscheppen hoe fantastisch sex kan zijn is lariekoek. Sex gaat niet altijd smooth met vuurwerk, pracht en praal. Dit verhaal uit 2017 is daar het levende bewijs van. Ik heb het destijds voor elkaar gekregen dat mijn logé in slaap viel tijdens de sex.

Alcohol + sex = rock 'n roll?

Het antwoord is: soms niet. Alcohol maakt meer kapot van je lief is. Zo ook het vermogen om mijn jongeheer omhoog te houden. Toen ik tijdens mijn nachtelijke avontuurtjes weer eens een verovering heb meegenomen naar huis dacht ik dat ik de wereld aankon. Dat idee bleek van een andere planeet te komen. Na de (niet) nodige hoeveelheid wijn en gin & tonics ging beneden het lichtje uit. En hoe reageerde mijn date? Die viel gewoon in slaap…

slappe lul

Slap lullen over lullen

Alles ging niet zoals verwacht. Ik besloot wat aan mijn nymphomanische leefstijl te doen en zwoor sex af. Waar andere mensen een maand geen alcohol drinken, mocht ik van mezelf een maand niet neuken. Toen ik op een zekere avond in de club toch steelse 'tipsy' blikken uitdeelde met een blondie aan de overkant van de bar, had ik kunnen weten dat het mis kon gaan. Ik stond al bijna twee weken droog en zijn een subtiele aai op mijn arm was al voldoende om me weer hitsig te maken. 'Roo' stond dicht op me en na een tijdje slap lullen heb ik me overgegeven aan mijn libido. Ik ging met hem mee naar zijn huis. Gelukkig op fietsafstand, dus toen ik eenmaal over de drempel was kon het feest beginnen.

Klein maar fijn?

Het bleek een klein feestje te zijn. Soms kan een feestje klein beginnen en naarmate de spanning stijgt gaat het over in een grote knalfuif, maar dat was het met Roo niet het geval. Minder subtiel gezegd: hij werd in stijve toestand niet groter dan vier centimeter. Gelukkig voor hem is hij van de mannenliefde en kan hij mij van achteren ontvangen. Ik denk een heel kleine penis hebben minder vervelend is als gay omdat je dan altijd nog kan ontvangen. Als heteroman kan je moeilijk je vriendin vragen hem van achter te nemen als zij niks voelt in haar doos, toch?

Slaapdronken

Bedwelmd door de grote hoeveelheden alcohol begonnen we aan het eenmalig bedrijven van de liefde. Aan zijn lichaamstaal kon ik aflezen dat hij puur alleen in was voor de daad. Van wat handwerk vooraf was geen sprake omdat hij al ging liggen in bed met zijn kontje naar boven gericht. Hoewel ik wel een harde piemel kreeg, bleek deze ook van korte duur. Eenmaal in hem begon ik twee paar billen te zien *klote alcohol* en moest ik me optimaal focussen om 'm omhoog te houden. Narcist die ik ben, had ik in eerste instantie ook helemaal niet door dat Roo helemaal niet ritmisch mee bewoog. Toen ik dat eindelijk doorhad bleek hij… in slaap te zijn gevallen! Dat ik dat voor elkaar heb gekregen bij hem, shame on me!

Hoe dit slappe verhaal toch een geslaagd einde kreeg

Ik heb hem niet eens meer wakker gemaakt. Binnen een minuut nadat ik me terugtrok, ben ik naast hem in diepe slaap gevallen. Eenmaal wakker kon hij zich niet eens meer echt herinneren dat we, een poging tot, sex hebben gehad. Ik voelde me slecht, fysiek door de kater, mentaal door mijn impulsiviteit en doordat mijn ego gekrenkt was. Hij voelde zich ook een tikkeltje schuldig vanwege zijn comateuze toestand van die nacht. Maar Roo is een onwijs goeie gast en stelde voor dit slappe verhaal te vergeten. Nu kunnen we erom lachen. Al twee jaar lang zijn we friends… without benefits!

Meer over anale sex:

Mannenliefde #5 Pride Special – heterovriend maakt uitstapje buiten de kast

Ik wil anale sex proberen, hoe pak ik dat aan? – Vrijvraag #29

10 vragen over anale sex beantwoord door een man

Beeld: Unsplash, RawPixel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy