Sex op de werkvloer: 1 op de 3 is guilty!

door Saar

Sex op de werkvloer: staat 'het' op jouw to-do list? Uit onderzoek van VrouwenZaken.com blijkt dat maar liefst één op de drie werknemers sex heeft gehad op de werkvloer. Lees snel verder voor meer juicy details…

Voor de één een feit, voor de ander (nog) een fantasie…

VrouwenZaken is het nieuwe carrièreplatform voor vrouwen en combineert twee zeer interessante onderwerpen in een onderzoek: sex én de werkvloer. Sex op de werkvloer is voor veel mensen een fantasie, maar voor maar liefst 1 op de 3 werknemers ook werkelijkheid, blijkt uit het onderzoek dat is afgenomen onder 500 deelnemers.

Funny fact: 7 op de 10 werknemers fantaseert weleens over het hebben van sex met een collega

Coïtus met een collega of bangen met de boss?

Uit het onderzoek blijkt dat bijna iedereen seks heeft gehad sexy time had op de eigen werkvloer (86 procent). Betekent dit dan dat de meeste mensen van bil gaan met een collega? Ja zeker! De 'fysieke' arbeidsproductiviteit gaat zeker omhoog als twee collega's het op alle vlakken goed met elkaar kunnen vinden. Het grootste deel van de deelnemers (65 procent) gaf aan lekker een portie te hebben gezweet met een collega. Een kwart van hen heeft het zelfs hogerop gezocht bij een leidinggevende of baas. In 40 procent van de gevallen was de partner in crime op dat moment niet de liefdespartner.

sex op de werkvloer

Welke plek is in trek voor sex op de werkvloer?

De meest populaire sexplek op de werkvloer is met 44 procent het bureau. Uit onderzoek van Esquire is gebleken dat doggy style het favoriete standje is onder Nederlandse vrouwen. Wellicht geldt dat ook voor de 44 procent uit het onderzoek van VrouwenZaken die het deden op het bureau… Een portie sex op de werkvloer werd ook veelvuldig gedaan in het opslaghok (36 procent), de vergaderruimte en het toilet (beiden 31 procent).

Let's go somewhere they might discover us – P.D.A. We just don't care – John Legend

Voor 40 procent van de deelnemers was sex op de werkvloer erg in trek en bleef het niet bij een eenmalige gebeurtenis! Voor een kwart van de deelnemers bleef het wel bij een keertje. Nergens voor nodig, want het blijkt dat slechts vijf procent van de deelnemers is betrapt op het sexy avontuurtje. Oei, verrgeten de deur van de wc op slot te doen tijdens de wip?

Wippen na werktijd

Sex op de werkvloer is het populairste na werktijd (68 procent). Voor 36 procent van de deelnemers moest er even wat stoom afgeblazen worden tijdens een 'verhitte' meeting. Tot slot ging 33 procent voor een orgasme tijdens het overwerken.

sex op de werkvloer

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk alle resultaten op www.vrouwenzaken.com.

Deze standjes kun je gebruiken voor sex op de werkvloer:

De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje

4 stille sexstandjes

Weense oester: een intiem standje voor intense sex

Bron: VrouwenZaken Beeld: Canva

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy