By 

De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje


Is de passie aan, maar heb je weinig tijd? Een vluggertje is de oplossing. Een quickie is kan zowel intiem als kinky zijn. Wat zijn nu de beste posities om in rush hour toch aan je trekken te komen? We vertellen je de beste standjes voor een vluggertje.

Lepeltje-lepeltje

Snel en makkelijk: spooning is ideaal als je zin hebt in snelle sex maar weinig energie hebt. Zowel de man als vrouw hoeft bij de lepeltje-lepeltje positie weinig in te spannen. Bonus: hij heeft zijn handen vrij om je borsten en clitoris te masseren.

Reverse cowgirl

Ben je als vrouw liever in charge? Het LotteLust-standje Reserve cowgirl is een perfecte positie wanneer je zelf het ritme en de snelheid wil bepalen. Deze positie is een stuk intenser dan de ‘normale’ cowgirl. Als je omgekeerd zit, voel je namelijk meer druk op je G-spot en ervaar jij én hij meer wrijving vanwege de andere hoek.

Staande ovatie

Soms is de lust te groot en het bed te ver. Een potje verticaal vrijen is niet altijd even gemakkelijk, maar heeft wel een hoge passiescore. Als je staand gaat sexen moet je rekening houden met het hoogteverschil tussen jij en je lover. Bij het LotteLust-standje Staande ovatie tilt de man de vrouw op. Dit is wel een positie voor mannen met sterke armspieren. Op het gemakkelijk te maken kun je steun zoeken tegen de muur of op een hoge tafel.

quickie standjes voor vluggertje

Zittend op tafel

Het fijne van een spontaan quickie is dat je vaak andere sexplekken uitprobeert. De keukentafel, bank, wasmachine, aanrecht. Schuif in een vlaag van opwinding alles van tafel en plant je billen op het randje. De man staat voor de tafel en neemt de leiding. Blijf rechtop zitten en kus elkaar of leun achterover en genieten van je uitzicht. It’s your choice.

Lapdance

Het LotteLust-standje Lapdance is perfect voor een vluggertje op de bank. De vrouw gaat bij de man op schoot zitten met haar benen gekruist achter hem. Het is een intiem standje waar je als vrouw de touwtjes in handen hebt. Door sensueel met je heupen naar voor en achter te bewegen, geef je een sexy showtje weg. Je kunt ook samen bewegen. Door hem jouw billen ietsje om te laten tillen, kan hij zachtjes stoten en jij op en neer bewegen.

Doggie style

Natuurlijk mag ‘op zijn hondjes’ niet ontbreken uit een lijstje standjes voor een vluggertje. Het favoriete standje van de man is ideaal voor snelle sex. Het grote voordeel is dat doggie overal kan. Op het bed, over een tafel, middenin de kamer, tegen de muur. Als je ‘ff’ snel van bil wil, dan is doggie the way to go.

Legs up

Is de combinatie bed plus missionaris toch jouw favoriet? Maak het spannender door je benen in de vlucht te gooien. Je kunt het op twee manieren doen. Eén: leg ze over zijn schouders en laat hem helemaal over je heen buigen zodat hij extra diep kan gaan. Optie twee is wat kinkier: kruis je enkels over elkaar en laat hem jouw benen omhoog en richting je hoofd duwen.

quickie standjes voor vluggertje (1)

Bonustip:

Kan het jou niet intens genoeg en wil je de kans op een orgasme vergroten? Gebruik een koppeltoy, bijvoorbeeld de We-vibe. Die zijn vaak handsfree en bezorgt jullie beiden een happy ending.

 

Geen vluggertje? Dit zijn fijne standjes:

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

Badkamer sex: 3 stomend hete standjes

Blijkbaar is dit het meest gehate sexstandje van vrouwen

 

Beeld: Tumblr, Pinterest
  • 21 April 2017
  • 4
Lotte
About me

Lotte is jouw sexy vriendin die helemaal in touch is met haar sexualiteit.

YOU MIGHT ALSO LIKE

sexstandjes-calorieen
Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën
June 19, 2018
staande sex standjes
Staande sex standjes: Zo doe je dat!
June 13, 2018
beste-standjes-ooit-proberen-480
De 5 beste standjes die je ooit gedaan moet hebben
May 19, 2018
moeilijkste standjes
De 5 moeilijkste standjes ooit
April 22, 2018
sex standjes wilde sex
De 5 beste sex standjes voor wilde sex
March 30, 2018
jullie favo standje over jullie relatie
Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie
March 27, 2018
baby making sex
Tips voor fijne baby making sex
March 25, 2018
autosex
Autosex: zo maak je het onvergetelijk
March 09, 2018
beste standjes voor onder de dekens
Beste standjes voor sex onder de dekens
February 20, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *