By 

De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje


Is de passie aan, maar heb je weinig tijd? Een vluggertje is de oplossing. Een quickie is kan zowel intiem als kinky zijn. Wat zijn nu de beste posities om in rush hour toch aan je trekken te komen? We vertellen je de beste standjes voor een vluggertje.

Lepeltje-lepeltje

Snel en makkelijk: spooning is ideaal als je zin hebt in snelle sex maar weinig energie hebt. Zowel de man als vrouw hoeft bij de lepeltje-lepeltje positie weinig in te spannen. Bonus: hij heeft zijn handen vrij om je borsten en clitoris te masseren.

Reverse cowgirl

Ben je als vrouw liever in charge? Het LotteLust-standje Reserve cowgirl is een perfecte positie wanneer je zelf het ritme en de snelheid wil bepalen. Deze positie is een stuk intenser dan de ‘normale’ cowgirl. Als je omgekeerd zit, voel je namelijk meer druk op je G-spot en ervaar jij én hij meer wrijving vanwege de andere hoek.

Staande ovatie

Soms is de lust te groot en het bed te ver. Een potje verticaal vrijen is niet altijd even gemakkelijk, maar heeft wel een hoge passiescore. Als je staand gaat sexen moet je rekening houden met het hoogteverschil tussen jij en je lover. Bij het LotteLust-standje Staande ovatie tilt de man de vrouw op. Dit is wel een positie voor mannen met sterke armspieren. Op het gemakkelijk te maken kun je steun zoeken tegen de muur of op een hoge tafel.

quickie standjes voor vluggertje

Zittend op tafel

Het fijne van een spontaan quickie is dat je vaak andere sexplekken uitprobeert. De keukentafel, bank, wasmachine, aanrecht. Schuif in een vlaag van opwinding alles van tafel en plant je billen op het randje. De man staat voor de tafel en neemt de leiding. Blijf rechtop zitten en kus elkaar of leun achterover en genieten van je uitzicht. It’s your choice.

Lapdance

Het LotteLust-standje Lapdance is perfect voor een vluggertje op de bank. De vrouw gaat bij de man op schoot zitten met haar benen gekruist achter hem. Het is een intiem standje waar je als vrouw de touwtjes in handen hebt. Door sensueel met je heupen naar voor en achter te bewegen, geef je een sexy showtje weg. Je kunt ook samen bewegen. Door hem jouw billen ietsje om te laten tillen, kan hij zachtjes stoten en jij op en neer bewegen.

Doggie style

Natuurlijk mag ‘op zijn hondjes’ niet ontbreken uit een lijstje standjes voor een vluggertje. Het favoriete standje van de man is ideaal voor snelle sex. Het grote voordeel is dat doggie overal kan. Op het bed, over een tafel, middenin de kamer, tegen de muur. Als je ‘ff’ snel van bil wil, dan is doggie the way to go.

Legs up

Is de combinatie bed plus missionaris toch jouw favoriet? Maak het spannender door je benen in de vlucht te gooien. Je kunt het op twee manieren doen. Eén: leg ze over zijn schouders en laat hem helemaal over je heen buigen zodat hij extra diep kan gaan. Optie twee is wat kinkier: kruis je enkels over elkaar en laat hem jouw benen omhoog en richting je hoofd duwen.

quickie standjes voor vluggertje (1)

Bonustip:

Kan het jou niet intens genoeg en wil je de kans op een orgasme vergroten? Gebruik een koppeltoy, bijvoorbeeld de We-vibe. Die zijn vaak handsfree en bezorgt jullie beiden een happy ending.

 

Geen vluggertje? Dit zijn fijne standjes:

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

Badkamer sex: 3 stomend hete standjes

Blijkbaar is dit het meest gehate sexstandje van vrouwen

 

Beeld: Tumblr, Pinterest
  • 21 April 2017
  • 3
Lotte
About me

Lotte is jouw sexy vriendin die helemaal in touch is met haar sexualiteit.

YOU MIGHT ALSO LIKE

beste standjes voor onder de dekens
Beste standjes voor sex onder de dekens
February 20, 2018
gehate standje
Onderzoek: dit is het meest gehate standje ooit
January 22, 2018
hartstochtelijke
3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren
November 28, 2017
masturbatie standjes voor vrouwen
De lekkerste masturbatie standjes voor vrouwen
November 11, 2017
Te moe voor sex? Voor deze standjes hoef je de bank niet af
October 16, 2017
zwangerschap standjes
De 3 beste sexstandjes tijdens je zwangerschap
September 14, 2017
vigoureuze
Must try voor dit weekend: Vigoureuze sexstandjes
September 02, 2017
foam roller
Must try: 4 sexposities op de Foam Roller
August 17, 2017
Komt hij te snel klaar? Probeer dan eens deze drie sexstandjes
August 07, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *