Waarom dronken sex o zo fijn is

door Saar

Ben jij van plan knallend en ballend het nieuwe jaar in te gaan? Met een overvloed aan bubbels, bier en wijn wordt Nieuwjaarsnacht gegarandeerd een spetterend festijn! Krijg jij gelijk een ‘de roze bril’  op met een borreltje op? Lees dan snel verder waarom dronken sex een knallend succes is! 

Alle remmen los

Leef alsof het je laatste dag is! Naast dat jij jezelf de vrouwelijke André Hazes vindt als je meezingt, geeft alcohol je ook het gevoel dat je alles uit het leven kunt halen. Naar bed? Nu al? Ben jij gek. Waar je in het normale leven vindt dat je dingen soms teveel overdenkt, geeft alcohol je het gevoel dat je onoverwinnelijk bent en de hele wereld aankan. Daarbij neemt alcohol ook je schaamtegevoel weg… IK VOEL ME SEXY ALS IK DANS.

Leuke vent aan de bar? Check! Het is opeens veel minder eng op hem af te stappen. Uit onderzoek blijkt dat een dronken alter-ego niet bestaat (je verandert niet zoveel tijdens alcohol als je zelf denkt), maar mensen worden over het algemeen wel wat extraverter door alcohol.

Roze bril

Een roze bril en alcohol zijn de ideale mix voor mannenjacht. Dit wordt in het Engels ook al ‘alcohol myopia‘ genoemd. Myopia betekent bijziendheid. Alcohol myopia betekent dat we een selectieve aandachtsvermogen ontwikkelen voor fijne omgevingsfactoren en alle aandacht voor onprettige factoren uitbannen. Daarom kan je dus gefixeerd raken op een enorm leuke kroegtijgert! Voel je al wat kriebelen in je onderbuik als je met hem aan het praten bent?

Verstand op 0

Faalangst en andere gedachten waardoor je nerveus kan worden bij de gedachte aan sex verdwijnen als sneeuw voor de zon als je teut bent. Van onzekerheid over je lichaam of bepaalde standjes is er opeens geen sprake meer. Jij bent vannacht Miss Confidence, kom maar op stoeipoes!

Een veelvoorkomende issue bij vrouwen tussen de lakens is dat we het moeilijk vinden om onze gedachten uit te schakelen en ons helemaal te focussen op sex. Alcohol zorgt voor the drunk love feeling.

En daarbij, the walk of shame komt later en dat geldt ook voor de kater. Nu eerst lekker in de lampen hangen. Zorgen zijn voor morgen!

Alle hoeken van de kamer

Waar je normaal gesproken wel even zult nadenken over de kans dat je betrapt kan worden tijdens een vluggertje in een garderobe, lijkt dit in een beschonken toestand het beste idee van de wereld. Juist het sexen op spannende plekken lijkt een strak plan met een slokje op. Let’s go on an adventure!

The day after

Als je ‘s nachts dronken sexy time hebt gehad, is de kans groot dat je de volgende ochtend in bent voor round two. Alcohol is de volgende ochtend vaak nog niet helemaal uit je bloed verdwenen. Je kunt je enorm brak voelen en met algehele malaise tot niets in staat zijn. Maar de geiligheid is dus nog alom aanwezig, waardoor een hungover ochtendwip nog steeds een aantrekkelijk idee is!

ochtendsex bewijzen

Safety first

Let op, hoe panja je ook bent, natuurlijk doe het te allen tijde veilig. Mocht je met je roze bril een leuke vent hebben ontmoet, besef je wel dat je hem net een paar uurtjes kent en dus niet zijn hele (sex)geschiedenis kent. Rubbertjes kun je hier bestellen.

Meer over soorten sex:

Waarom goedmaaksex de lekkerste soort sex is

Staande sex standjes: Zo doe je dat!

6 dingen die gebeuren tijdens de sex waar niemand over praat

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy