Sexy verhaal: Het Liefdesspel

door Sem

“Wil je een lift?” een ogenschijnlijke simpele vraag die nonchalant uit zijn mond kwam. In werkelijkheid ging deze vraag wel duizend keer door zijn hoofd. “Zal ik wel, zal ik niet?” “Wat gaat ze van me denken?”, “Is dit professioneel, kom ik gewoon collegiaal over?” Zijn hart klopte in zijn keel terwijl hij het antwoord afwachtte. “Uh ja, graag” zei ze en stapte in.

Zijn oog viel op haar dijbeen en de contouren van haar billen die goed zichtbaar waren in haar kokerrok. Julia, de trainee van de afdeling, was de vrouw waar Mark altijd van had gedroomd ooit nog een keer te krijgen. Jong, intelligent, modieus, wereldwijs maar vooral mooi. Niet het trendy hip model dat je in modemagazines ziet, maar een klassieke schoonheid. Hoge jukbeenderen, volle ronde lippen, blauwe ogen en bruin lang haar dat net op haar schouders valt. Ze had iets onbereikbaars maar haar sensualiteit maakt wat in hem los.

Tijdens een gesprek aan de lunchtafel liet ze zich een keer ontvallen dat ze een voorkeur had voor rijpere mannen, jongens van haar leeftijd boeiden haar niet. “Vaak niet belezen genoeg” zei ze. Mark voelde zich klein worden bij die opmerking. Wat moest ze dan niet van hem denken. Zij had gestudeerd aan een hoog aanschreven universiteit in Londen, had stage gelopen bij een gerenommeerde bank in Shanghai en had net haar Mastertitel behaald. Mark was 15 jaar geleden na de hogeschool meteen het bedrijfsleven in gegaan, maar had zijn ambities nooit waargemaakt. She’s out of my league, dacht hij.

En nu zat ze naast hem, in zijn auto. Niet dat ze veel keuze had, haar laatste bus had ze gemist en voor Mark was het geen omweg om haar thuis te brengen.

Wist zij veel dat hij haar het liefst zou willen zoenen, nu op dit moment. Hij zou de auto er zo voor aan de kant zetten. In zijn fantasie had hij haar vaak genoeg teder gestreeld, langs haar wangen, haar hals, heupen en borsten. In zijn stoutste dromen voelde hij haar van binnen, haar warmte, haar vrouwelijkheid.

“Ik weet hoe je naar me kijkt” hoorde hij opeens rechts van hem. Hij schrok van die opmerking en kon maar op één manier reageren “Ik weet niet wat je bedoelt”. “Echt niet? Bij het volgende portiek kun je stoppen.” zei ze in één adem. En hij stopte de auto om Julia uit te laten stappen. “ Zet hem maar op een parkeerplaats, je bent nog wel een tijdje hier” meteen daarna zoende ze hem vol op de mond, passievol, haar tong zoekend naar de zijne, duidelijk vragend naar meer. Na die zoen keek ze hem aan: “Ik speel geen spelletje, ik heb zin in je”. En voordat Mark het zich goed en wel realiseerde stond hij in haar keuken, zijn rits en riem had ze al losgemaakt.

Hij pakte haar op en zet haar op het aanrecht. Zijn handen volgen de glooiing van haar billen. Wat voelden ze heerlijk en strak aan. Zijn vingertoppen waren supergevoelig merkte hij. Zijn handen verdwenen onder haar rok, haar huid voelde zo zacht aan, hij werd gek van verlangen. En tegelijkertijd wilde hij dit moment zo lang rekken als hij maar kon, ook al was het tevergeefs.  Al zoenend en verlost van de nodige kledingstukken waren ze in haar slaapkamer beland. Zachtjes legde hij Julia neer op de satijnen lakens van het bed, boog over haar heen en kuste haar hele lichaam. Ze liet hem helemaal de vrije hand. Hij ging van haar mond naar haar hals, zachtjes omhoog over haar hele gezicht, wat rook ze héérlijk. Hij nam haar geur helemaal in zich op, hij zou deze herinnering zo lang mogelijk koesteren. Langzaam ging zijn mond naar beneden, naar haar borsten, wat waren ze mooi. Hij nam een voor een haar tepels in zijn mond en sabbelde er uitgebreid op, spelend, gulzig maar altijd zacht. Ze zochten elkaars blik op, wat alles alleen nog maar opwindender maakte. Julia werd nat, ze gloeide helemaal. Mark ging verder naar beneden, naar haar buik, hij draaide met zijn tong in haar navel. Julia kreunde zachtjes, voorbereid op wat er nog ging komen. Ondertussen dwaalden Mark zijn handen verder af, over haar buik, heupen, dijen, tussen haar billen, zacht streelde hij langs de rand van haar kanten slipje. Julia huiverde van spanning. Hij ging verder met zijn mond naar de voorkant van haar slipje, hij kuste teder haar volle venusheuvel. Het was zo geil om door haar slipje met zijn tong met haar lipjes te spelen, ze werd natter en natter. De stof van haar slipje plooide supergeil over haar lippen. Wat was ze ook hier mooi, hij kon nu al een heel goed beeld van haar maken. Onder het slipje door, gleed hij met zijn tong van buiten naar binnen, haar gekmakend van verlangen. Tegelijkertijd gluurde hij over haar buik naar boven, haar hoofd was weggedraaid van genot. Hij trok haar slipje voorzichtig opzij, likte haar zachtjes en proefde haar heerlijk zoete smaak. Hij hield het niet meer, beiden niet meer. Misschien kwam het door haar overgave, haar vertrouwen. Wat enorm geil was het om zo tussen haar benen te mogen liggen, met zijn handen onder haar billen, haar bekken iets op te tillen zodat hij haar optimaal kon laten genieten. Hij wilde haar zo graag in exstase brengen, en zij stond er helemaal voor open.

Het was heerlijk en mooi en Mark wilde nog lang in dit moment blijven, echter had Julia andere plannen. Met haar hand deed ze behendig haar slipje uit en beklom Mark. Hij was zo hard, het kostte haar geen enkele moeite om zichzelf op hem te plaatsen. Haar heupen bewogen ritmisch op en neer, ze hijgde steeds steviger en kreunde heerlijk. Hij was verloren en gaf zich totaal over. Wat genoten ze van elkaar. Julia zat nog steeds bovenop hem, Mark was inmiddels recht op gaan zitten. Nu hadden ze beiden hun handen helemaal vrij, hij pakte haar billen stevig vast, trok ze zachtjes uit elkaar en streelde ze van haar stuitje tot aan haar warme, natte poes. Zij zette haar nagels zachtjes in zijn rug, greep hem bij zijn lange haar en trok hem dieper in haar. Wat was ze strak en heet van binnen, dit had hij nog nooit zo meegemaakt. Gedurende de sex keken ze elkaar intens aan, door het oogcontact werd de beleving nog geiler dan die al was. Hulpeloos van verlangen en tegelijkertijd vastberaden in het sexen smolten ze in elkaar. De zoenen maakte hem helemaal gek, waarop Julia reageerde met nog intensere tongzoenen. Hij voelde de energie door zijn lijf stromen, zo’n seksuele connectie had hij niet eerder gevoeld. Allebei wilden ze zo graag de ander laten genieten. Alles ging als het ware vanzelf, ze voelen elkaar zo goed aan. Ze leken wel twee kunstschaatsers, totaal op elkaar ingespeeld. Gevoel, dat was alles dat dit bestuurde. Noem het natuurtalent, synergie, liefde, alles klopte gewoon.

Hij legde Julia neer, bereidde haar voor op een volledige lichaamsmassage. Ze wees hem de plek waar ze nog massageolie had staan. Mark was vastberaden elke druppel op te maken op dit supermooie lichaam, lavendelgeur,…hmmmm. Haar lichaam zag er zo ontzettend heet uit, nat, geolied in het zachte licht. Hij masseerde haar hele lichaam, geen plekje sloeg hij over. Soms stevig, dan weer zacht. Dan plaagde hij haar weer met zijn mond, zijn adem, door in haar oor te fluisteren. Wat gaf ze zich zo mooi over aan hem, een en kwetsbaarheid en toch zóó vertrouwd.  Dit was onwerkelijk gewoon.

Vanaf het eerste moment voelde het zo natuurlijk, zó moest intimiteit zijn. Alsof ze voor elkaar gemaakt waren. De geur van haar huid en de olie vermengde zich met een grote vleug sex, tot een niet te weerstane mix. Ze waren het totale besef van tijd kwijt, tijd bestond even niet. Alleen hen beiden.

Hun liefdesspel ging nog lang door, totdat ze zich uiteindelijk vermoeid overgaven aan de totale ontspanning, ontspanning zoals je alleen kunt ervaren op momenten als deze. Zachtjes elkaar kussend, uitrustend voor straks.

Dit is zoals het hoort te zijn, dacht hij. Hij voelde zich bevoorrecht, een geluksvogel.”

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy