Staande sex standjes: Zo doe je dat!

door Kim

Er zijn van die momenten waarop je overvallen wordt door spontane lustgevoelens. Dan kost het opzoeken van een bank, bed of een andere comfortabele en horizontale plek nét teveel moeite. Want? Je wilt gewoon NU van bil gaan.

Ook tijdens een langer durende verhitte sexsessie is variëren tussen liggende, zittende en staande standjes een aanrader. Staande sex kan namelijk zorgen voor extra energie en daar bovenop is het ook gewoon weer eens even lekker wat anders.

Hoe doe je dat dan?’ vraag je je misschien af. Natuurlijk kennen we allemaal de basis moves wel, maar het scala aan staande standjes is breder dan tegen de muur aan gegooid worden of voorover bukken en op de keukentafel leunen. Wij zetten vijf staande standjes voor je op een rij, die je met het ontvlammen van een beetje avontuurlijke spirit spoedig zelf kan uitproberen.

Staand standje 1: The Orchid

We vallen meteen met de deur in huis met een redelijk atletisch standje. De vrouw maakt een handstand tegen de muur aan en leunt met haar billen tegen de wand. Haar armen staan wijd gespreid voor stabiliteit en haar benen zijn wijd gespreid voor de best mogelijke toegang voor de man. De man bukt voorover en bevredigd de vrouw oraal. Ondertussen heeft hij zijn handen vrij om haar stevig vast te houden bij de billen voor eventuele extra stabiliteit, maar ook om te genieten van haar rondingen. Dit standje is een leuke uitdaging om te beoefenen als voorspel of als afsluiter van een hitsig potje stoeien. Het spreekt voor zich dat deze positie niet megalang vol gehouden kan worden, maar hij is wel supersexy! De vrouw voelt zich het volledige middelpunt, want alles draait om haar orchid.

Dit standje is overigens ook heel geschikt voor lesbische stellen.

staande sex standjes

Staand standje 2: Prison Guard

De prison Guard is een redelijk makkelijk standje om uit te voeren, ongeacht het feit dat de vrouw een beetje moet squatten. De man staat stevig en rechtop achter de vrouw en houdt haar goed beet bij haar polsen. De vrouw staat voor de man en bukt met haar bovenlijf voorover. Hierdoor hangt zij vrij, maar kan ze niet voorover vallen. De man kan haar vanaf de achterkant penetreren en heeft de vrijheid om hard te stoten. Dit standje is erg fijn wanneer er een vorm van dominantie beoefend wordt tijdens de daad, omdat de vrouw als het ware de gevangene is van de autoritaire gevangenisbewaker.

staande sex standjes

Staand standje 3: Work-out

De naam zegt al genoeg… bij dit staande sex standje is het belangrijk dat de man enige kracht in zijn armen, benen en core heeft. Hij moet namelijk de vrouw volledig optillen en over zijn lid heen laten zakken, terwijl hij haar tussen zijn armen geklemd houdt. De vrouw wikkelt haar benen om zijn onderrug/billen heen en slaat haar armen om de schouders van de man. De man staat met licht gebogen benen midden in de ruimte. Als dit te zwaar is, kan hij de vrouw ook tegen een muur aan duwen voor extra stabiliteit. De work-out biedt de mogelijkheid voor zowel de man om de vrouw op en neer te tillen, als voor de vrouw om op en neer te bewegen. Dit kan voor hele intense stoten zorgen die erg diep binnen komen.

staande sex standjes

Staand standje 4: Ballerina

Een elegant en sexy standje, die de vrouw in prachtige bochten wringt, dat is de ballerina. Om deze staande sex positie uit te voeren leunt de vrouw voorover tegen een muur, over een tafel of zoekt zij grip aan de rand van een deurpost of vensterbank. Hierdoor kan zij zichzelf afzetten met haar handen en armen en ervoor zorgen dat ze met holle rug voorover gebogen blijft staan. De man komt achter haar staan en slaat zijn arm om het been van de vrouw wat omhoog wijst. Met zijn andere arm kan hij haar rug, nek en borsten strelen, of voor een ruiger tintje, zijn hand over haar mond of om haar nek heen plaatsen. Ondertussen heeft de man alle bewegingsvrijheid om haar van achter te nemen, mét prachtig uitzicht!

staande sex standjes

Staand standje 5: Pisces

Last but not least… dit is misschien wel het moeilijkste standje in het rijtje, maar zeker één om te proberen als je avontuurlijk genoeg bent. De staande 69, ofwel pisces (vissen). De man gebruikt al zijn lichaamskracht om de vrouw omgekeerd opgetild te houden, waardoor zij haar benen om zijn nek kan slaan en met haar hoofd bij zijn kruis hangt. Dit geeft de vrouw de mogelijkheid om hem een blow job te geven. De man slaat zijn armen om de middel van de vrouw, waardoor hij met zijn handen eventueel haar billen kan strelen. Zijn hoofd bevindt zich tussen de benen van de vrouw, wat hem toegang geeft om haar oraal te bevredigen. Dus wil je eens even heel wat anders, zorg dan dat je in tiptop shape bent om dit moeilijke, maar eveneens net zo lekkere standje uit te proberen!

staande sex standjes

Al met al is staande sex gewoonweg spannend en opwindend op andere wijze dan het klassieke ‘bed worstelen’. Je voelt je avontuurlijk en je benut je lichaam op een andere manier, waardoor de prikkels ook anders binnenkomen. Staande sex standjes leveren op gemakkelijke wijze een nieuwe dimensie aan je sexleven, dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag!

 

Liever geen staande sex? Probeer deze standjes:

De 5 beste standjes die je ooit gedaan moet hebben

De 5 beste sex standjes voor wilde sex

3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Sexpositionsclub, Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy