De vijf heetste sexstandjes voor diepe penetratie

door Julia

Snelle sex kan heel lekker zijn, maar soms heb je behoefte aan een wat rustiger tempo. Want rustiger betekent ook dieper; slow sex zorgt voor meer opwinding, waardoor hij je dieper kan penetreren. LotteLust selecteert voor jou de vijf heetste sexstandjes voor diepe penetratie.

 

 

#1 De Amazone

penetratie

 

Als je graag dominant bent in bed is dit hét sexstandje voor jou. Bij deze girl on top positie ligt namelijk de man op zijn rug met zijn benen in de lucht. Zijn knieën zijn gebogen en jij gaat vervolgens op hem zitten, als in een soort squat. Je kunt wel op je knieën rusten. Laat hem zijn benen zo dicht mogelijk tegen zijn borst aanhouden, zodat jij de ruimte hebt om op en neer te squaten. En zo kan hij je goed penetreren.

 

#2 De G-Spot knaller

penetratie

 

De perfecte positie om je G-Spot mee te stimuleren is de G-Spot knaller. Don’t worry, echt knallen hoeft het niet te worden, dat hangt er natuurlijk helemaal vanaf hoe hard hij stoot. Diep kan ie zeker wel gaan met dit sexstandje en dat maakt deze positie ook zo lekker. Hij gaat als volgt: jij ligt op bed met je benen hoog in de lucht, je voeten wijzend naar het plafond. Je lover gaat op zijn knieën voor je zitten, maar in plaats van zijn benen zo wijd mogelijk neer te zetten houdt hij ze dicht tegen elkaar aan. Op deze manier kan hij zich zo lang mogelijk maken. Vervolgens pakt hij je bij je benen om je naar hem toe te trekken. Zo kom je nog hoger te liggen, zodat bijna je hele lijf naar het plafond wijst (zie illustratie).

 

#3 Teaspooning

penetratie
Dit sexstandje is het meest geschikt voor koppels, omdat ie heel intiem is. Je knuffelt elkaar als het ware terwijl je bezig bent. Teaspooning is afgeleid van het spoonen, alleen voer je deze positie niet liggend uit. Bij dit sexstandje zitten zowel jij als je lief op jullie knieën, hij achter jou met zijn benen wijd. Jij houdt je benen juist dicht tegen elkaar aan, zo voel je hem nog dieper als hij bij je naar binnen gaat. Terwijl hij dat doet, kan hij zijn armen om je heen slaan voor een innige omhelzing.

 

#4 De kikker

penetratie

Een variant op de doggy style positie is de kikker. En als je deze uitvoert, snap je ook meteen waar dit standje zijn naam aan te danken heeft. Ga op je hurken zitten en lift je billen omhoog, steun met je handen op de grond, je voeten staan plat op de grond. Vervolgens gaat je lover achter je zitten, op zijn knieën, en komt in je. Als je de juiste hoogte hebt gevonden, kan hij je extra diep penetreren. Als het niet fijn aanvoelt, zet dan je benen iets wijder of juist iets meer tegen elkaar aan. En let op waar je je handen plaatst, dit kan namelijk ook verschil maken in hoe het aanvoelt.

 

#5 De boog

penetratie

De boog is een combinatie van verschillende sexstandjes, waaronder lepeltje-lepeltje. Hij gaat als volgt: Je boy gaat op zijn rug op bed liggen en jij klimt bovenop hem. Ook jij gaat liggen, met je rug op zijn borst. Laat hem bij je naar binnen gaan. Spreid je armen voor extra balans, hij blijft in evenwicht door zijn benen een beetje te spreiden. Als je allebei goed, steady, ligt, lift dan je benen, buig je knieën richting je borst. Hij buigt zijn benen licht, zodat jij je voeten op zijn knieën kan laten rusten. Hoe meer je je rug hol trekt, hoe dieper hij kan stoten.

 

Bron: Badgirlsbible
Beeld: Pinterest, Badgirlsbible

Meer over sexstandjes:

Vijf hete girl on top sexstandjes

Dit sexstandjes willen vrouwen het liefst uitproberen

De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy