Cowgirl standje: 5 tips om beter te worden in girl on top

door Lotte

De cowgirl positie is de favoriete positie van mannen en dat verbaast ons niks. Hij heeft een heerlijk uitzicht op jouw bouncende boobs en hij kan voor de verandering eens lekker achterover liggen. Heel spijtig dat bovenop juist weer het meest gehate standje door vrouwen is. Daar kunnen we ons wat bij voorstellen. Als je niet tevreden bent met je lichaam en niet goed weet welke bewegingen je moet maken, sla je girl on top liever over.

LotteLust to the rescue, want wij gaan je alvast vertellen dat je nergens onzeker over hoeft te zijn. Wij geven jou de beste tips om het cowgirl standje onder de knie te krijgen.

Praat erover

Als je een vaste bedpartner hebt, kun je overwegen om eerlijk toe te geven dat je jouw cowgirl-skills wil verbeteren. Hij zal jouw eerlijkheid alleen maar waarderen. Bovendien kan hij jou weer tips geven en je helpen door jouw heupen vast te plakken en mee te bewegen.

Rustig beginnen

Je hoeft niet gelijk de rodeo te rijden. Begin langzaam, dan kun je gemakkelijk steeds snellere bewegingen maken. Laat je vriend plat om het bed liggen met zijn benen bij elkaar. Ga bovenop hem zitten en plaats jouw knieën op het bed. Houd een rechte rug en ga op zijn stijve zitten. Beweeg je heupen langzaam van voor naar achter. Probeer hierbij vooral je bekken te bewegen en je rug recht te houden.

Verschillende bewegingen

Je kunt in plaats van naar voren en achteren ook cirkelvormige-bewegingen maken. Als je van meer ‘diepte’ houdt, dan kun je ook je voeten op het bed zetten en op en neer bewegingen maken. Net wat jullie fijn of lekker vinden. Probeer een beweging ten minste vijf minuten voordat je wisselt, zodat je echt goed kan ervaren hoe het voelt. Wees vooral niet bang om diverse dingen uit te proberen.

Handwerk

Tijdens het cowgirl standje zijn je handen vrij. Gebruik ze om jezelf te balanceren, zijn torso te strelen of je eigen borsten te masseren. Mannen zijn erg visueel ingesteld, dus dat uitzicht gaat hij fantastisch vinden.

Cowgirl betekent dat jij de leiding neemt, maar gezien je sex samen doet mag je hij heus een handje helpen. Laat hem het ritme en de diepte bepalen door jouw heupen vast te pakken en heen en weer te bewegen. Fijn als je moe wordt of nog een beetje onwennig bent.

cowgirl standje tips

Meer tips voor het cowgirl standjes

Standje van de week #2: Reverse cowgirl

Vijf hete girl on top sexstandjes

Top 3 sexstandjes volgens nieuw onderzoek

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy