Sexposities waar mannen gek op zijn

door Julia

True, er is niet heel veel voor nodig om mannen tevreden te stellen in bed. Maar… aangezien je altijd wel wat tips kan gebruiken als het aankomt op sexposities, van wie kun je het dan beter horen dan van de mannen zelf?

 

Dit zijn, netjes op een rijtje, de all time favorite sexposities van mannen.

 

#1 Op je zij

De 35-jarige James P. geeft de voorkeur aan de zijpositie. Zo vertelt hij:

Ik vind het heel prettig als we op ons zij liggen, dan kunnen we elkaar aankijken. Het is intiem, maar  je kan het ook agressief maken. Je kijkt elkaar aan tijdens de sex en in deze positie heb je allebei de controle over de snelheid en de intensiteit van het stoten. Mijn vriendin vindt het fijn, omdat het haar clit op de juiste manier stimuleert. Het doet geen pijn en ze komt veel sneller klaar met dit standje.

 

#2 Enkels over de schouders

John J. (29) houdt graag de benen van zijn vriendin in de lucht:

Ik heb niet de grootste penis die er is en daarom vind ik de sexpositie waarin mijn vriendin op haar rug ligt met haar enkels over mijn schouders, juist zo lekker. Het voelt alsof ik mijn vriendin uit elkaar trek, op de goede manier. De penetratie voelt dieper voor ons beiden, helemaal als haar billen een beetje van het bed hangen.

 

#3 Op de bank

Peter C. (31) ligt het liefst op de bank tijdens de sex:

Ik vind het heerlijk als ze met haar benen gespreid zit op mij en ik zit op de bank of op een stoel. Ik kan alles zien en aanraken, haar borsten haar clitoris. Ik weet dat heel veel mannen de reverse cowgirl een lekker sexstandje vinden, maar ik heb altijd het idee dat als ik dit doe dat mijn penis door het buigen ieder moment kan breken.

 

sexposities

#4 Doggy style

Natuurlijk mag deze sexpositie niet ontbreken, op zijn hondjes a.k.a. doggy style. De 27-jarige Brian legt uit waarom dit zijn favoriet is:

Doggy all the way. Ik ben een billenman, dus ja voor mij is er niets beter dan een standje waarin ik haar billen kan bewonderen. Mijn huidige vriendin is niet van de anale sex, wat prima is, maar dan voelt doggy alsof we het anaal doen. En nog beter, omdat we het niet echt anaal doen zal ik niet worden verrast met iets raars aan mijn penis als ik hem eruit haal.

 

#5 Sex voor de spiegel

Andrew (37) vindt het ontzettend geil om het voor een spiegel te doen, zo vertelt hij:

Alles wat maar voor een spiegel gedaan kan worden, en dan bedoel ik letterlijk alles. Voor een spiegel maakt het gewoon 100.000 keer beter. Als mijn vriendin op haar knieën gaat en mij een blowjob geeft, en ik zie dat in de spiegel ohh.. Dat is echt het geilst wat ik ooit heb gezien. Maar dat geldt ook voor de positie waarin ik over haar heen kan kijken, terwijl zij mij berijdt. Spiegels geven ons de kans om verder te kijken dan waar onze ogen gaan. Het komt het dichtste bij het spelen in en het kijken naar een sexfilm.

 

sexposities

#6 Plat op de buik, van achter

De 31-jarige Stefan is graag dominant tussen de lakens:

Mijn vriendin en ik houden ervan als zij zich onderdanig gedraagt, en de positie die ik dan heel lekker vindt is waarin zij plat op haar buik ligt en ik bovenop haar zodat ik haar van achter kan nemen. Het voelt intiemer dan doggy style, omdat ik haar vast kan houden, met mijn handen pak ik haar borsten vast en streel ik haar clit. Dit standje vind ik extra fijn, omdat ik zo dichtbij haar ben ik lig tegen haar aan, ik kan haar lijf als het ware omhullen met de mijne. En een groot pluspunt is dat ik haar in deze positie heel diep kan penetreren.

 

7. Zittend op zijn gezicht

Jeff (37) vindt het juist heerlijk als de vrouw dominant is, zo vertelt hij:

Mijn vriendin is heel onbevangen, een van de dingen die ze doet waar ze me echt gek mee maakt is als ze op mijn gezicht gaat zitten. In plaats van te vragen of ik haar orale sex wil geven of dat ze me hints geeft, komt ze naar me toe als ik op de bank zit, trekt ze haar nachtjurkje omhoog en gaat ze op mijn gezicht zitten. Ze dwingt me om haar te likken, of nou ja dwingt is het niet, want ik vind het heel lekker om te doen maar je begrijpt wat ik bedoel.

 

Bronnen: Redbook magazine
Beeld: Pinterest

 

Meer over mannen:

Ideaal aantal bedpartners bij vrouwen en mannen? Ons panel geeft antwoord

Waarom mannen in pak zo damn hot zijn

Dit is de favoriete sexplek van mannen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy