De 6 fijnste standjes voor anale seks

door Lotte

Anale seks kan heel lekker zijn, zolang je het maar juist aanpakt. Welke standjes je uitkiest is een belangrijk voorwaarde voor lekkere anale seks. Je begrijpt natuurlijk dat je bij anaal niet zo gemakkelijk dezelfde wilde standjes kan uitvoeren als bij ‘gewone seks’. Daarom heb ik voor jou op een rij opgezet: de beste standjes voor anaal. Happy humping!

De voorbeelden in het artikel zijn gericht op man-vrouw-koppels, maar same sex couples kunnen deze standjes ook toepassen. Twee vrouwen kunnen bijvoorbeeld een strap-on gebruiken hiervoor.

Standje 1: Missionaris

Het is niet voor niets een klassieker. De missionaris is een heel prettig standje voor anale seks en zorgt voor zo min mogelijk pijn of ongemak. Vooral voor first timers dus het beste anale seks standje om mee te beginnen. Je kunt je helemaal ontspannen en hoeft zelf weinig te bewegen.

anale sex standjes

Tip: Als je een beginner bent, is het goed om eerst even onze beginners guide voor anale seks te lezen.

Standje 2: Spoonen

Ook spoonen – oftewel lepeltje-lepeltje – is een seksstandje die pijnloze anale seks mogelijk maakt. Daarnaast is spoonen vrij romantisch. De man heeft nog zijn handen vrij om je clitoris en borsten aandacht te geven. Zo wordt het nóg lekkerder.

anale sex standjes

Tip: Gebruik geen glijmiddel op waterbasis, maar op siliconenbasis.

Standje 3: Doggy style

Kan het jou allemaal niet hard genoeg? Dan is doggy style natuurlijk jouw go-to anale seks standje. Als je wil, kun je zelfs afzetten van de muur hem nog dieper te voelen. Zijn handen kan hij gebruiken om jou te vingeren of je borsten te masseren. Pas wel op. Dit standje is vooral voor gevorderden op het gebied van anaal.

anale sex standjes

Tip: Zorg voor lang voorspel, zodat je opgewonden genoeg bent.

Standje 4: Achteringang

Wat krijg je als je doggy style met missionaris mixt? Een fantastische combinatie die kinky, diep en tegelijkertijd intiem en intens is.

anale sex standjes

Tip: Voor een mega-intens orgasme: gebruik een vibo erbij. Bijvoorbeeld de Womanizer of Swan Kiss.

Standje 5: Schildpad

Doordat jij plat ligt met je kontje omhoog, kan het extra diep en wordt het allemaal veel gevoeliger daar beneden. Wel even rustig aan dus… Daarbij kun je je beter ontspannen, omdat jij met je bovenlichaam op het bed leunt.

anale sex standjes

Tip: Be safe. Ga niet van anaal naar vaginaal en gebruik een condoom om SOA’s en eventuele infecties te voorkomen.

Standje 6: De wip

Anaal is niet per se wat je noemt romantisch, maar het kan wel. Geef er een touch van intimiteit aan door het anale seks standje ‘de wip’ uit te proberen. Het voordeel is ook dat zowel jij als hij in deze positie het tempo aan kan geven. Lift je billen een beetje omhoog en laat hem stoten of neem zelf de touwtjes in handen en beweeg op en neer of van voor naar achteren met je billen.

anale sex standjes

Heb je nog vragen of zelf goede tips over anaal? Ik ben benieuwd! Laat het mij weten in een comment hieronder.

Meer over anale seks:

– De 1e keer anaal: dit moet je weten

– Orale seks: rimmen voor beginners

Beeld: Pinterest / BGB

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy