Sexy Verhaal: Drijfnat op kantoor

door Myrthe

Al heel de dag vlogen de whatsapp-berichtjes over en weer, vanuit het kantoor aan de ene kant van de gang, naar het kantoor aan de andere kant van de gang. Want hun bureau’s, die bevonden zich, heel erg ruim geschat, toch wel zes meter van elkaar vandaan. Meestal kozen ze er dus voor om, als ze elkaar iets te zeggen of te vragen hadden, even achter hun bureau vandaan te komen en het kantoor van de ander binnen te lopen. Wat veel efficiënter was dan mailen; het koste hen minder tijd én ze hadden meestal binnen een minuut een antwoord op hun vraag.

Maar dit was anders. De berichtjes die ze elkaar de laatste weken via whatsapp stuurden, hadden niets met het werk te maken. Helemaal niets. Ze bevonden zich eerder in de privésfeer. In de heel-erg-privésfeer. Geen van beiden wist nog hoe het begonnen was, maar dat het spannend was, dat was wel duidelijk. En het bleef lang niet bij de berichtjes alleen, het gevolg van de berichtjes was meestal nog veel spannender.

Die ochtend was hij als eerste opnieuw begonnen, eerst nog wat onschuldig met een complimentje over haar kleren, maar algauw ging het weer de verkeerde kant op. Ze was net een telefoongesprek met een klant aan het afronden toen ze hoorde hoe opnieuw een berichtje binnenkwam op haar telefoon. ‘Zoveel zin in jou.’ Nog voor het telefoongesprek klaar was, typte ze een antwoord terug. ‘Ik ook in jou! Wanneer?’

Ze hield haar ogen strak op haar mobiel gericht terwijl ze zag hoe hij een nieuw berichtje aan het typen was. ‘Vanavond om 19 uur. Bij de brug.’ Hij had haar daar al vaker opgepikt, waarna ze ergens een afgelegen plekje of een doodlopend straatje zochten en er zich een half uur lang overgaven aan hun lusten en aan elkaar. Op de achterbank, op de passagiersstoel… Het maakte allemaal niet zoveel uit. Zij bleek leniger dan ze ooit had gedacht en ook hij deed niet voor haar onder. Zelfs in de beperkte ruimte van zijn auto konden ze aan de slag. En goed ook.

Een kreun vol teleurstelling ontsnapte haar. Ze dacht even na voordat ze een antwoord stuurde. ‘Pff, geen zin om zo lang te wachten, eigenlijk.’ Ze zette er een heel erg verdrietige smiley bij om haar boodschap kracht bij te zetten.

Terwijl ze op een antwoord van hem wachtte, duwde ze haar benen wat dichter tegen elkaar om het gevoel te onderdrukken dat er steeds nadrukkelijker werd. Het kon gewoon niet anders of haar slipje was ondertussen ook weer flink vochtig. Ze was tegenwoordig op die mogelijkheid voorbereid, had standaard een schoon broekje in haar handtas zitten, zodat ze halverwege de dag eens kon wisselen als het weer eens uit de hand liep en ze zichzelf niet meer onder controle had. Dat zou vandaag zeker weer het geval zijn.

Haar telefoon trilde opnieuw. ‘Ik ook niet. Om halfdrie in de toiletten in het archief. Neem het verste toilet en speel al wat met jezelf, kont naar de deur. Ik kom zodra ik kan.’

Ze slikte en voelde de spanning door haar keel gieren. Halfdrie, dat was al binnen tien minuten. Ze zette haar telefoon op Do Not Disturb, griste haar toilettas uit haar handtas en liep naar de toiletten naast haar kantoor. Daar spoot ze wat deo onder haar oksels en werkte ze haar make-up een heel klein beetje bij. Ze liep opnieuw haar kantoor binnen, propte haar toilettas weer in haar handtas en stak haar hoofd even binnen in het kantoor naast het hare. ‘Ik moet even iets gaan opzoeken in het archief. Zal denk ik wel een halfuurtje duren.’ Haar collega keek verveeld op van achter haar computerscherm. ‘Oké.’ Het was niet meer dan wat gemompel. ‘Ik heb mijn mobiel mee, mocht iemand me dringend nodig hebben.’ Haar collega knikte afwezig en ze liep snel het kantoor uit.

Het archief van het bedrijf bevond zich op de bovenste verdieping van het gebouw, drie hoog, en het bestond uit meters en meters kasten met daarin felgekleurde ordners. Juridische dossiers, aankoopfacturen, officiële attesten… alles werd hier bewaard. Het gebeurde wel eens vaker dat ze er een paar uur moest vertoeven om wat zaken op te zoeken, dus niemand keek vreemd op toen ze de lift naar de bovenste verdieping nam.

De geur van oud papier kwam haar tegemoet toen ze de deur van het archief opentrok. Ze nam snel een paar mappen uit de kasten, haalde een paar facturen door het kopieerapparaat en legde die klaar om zo meteen mee te nemen naar beneden. Toen liep ze verder, de archiefzaal helemaal door. Er bevonden zich twee toiletten in het archief. Ze werden zelden gebruikt. Toch maakte de schoonmaakster ze net zo vaak schoon als de andere toiletten in het bedrijf, waardoor de geur van schoonmaakmiddel en WC-eend nadrukkelijk aanwezig was. Haar hart bonsde in haar keel toen ze de deur van het verste toilet achter zich dicht deed, maar niet sloot. Ze schoof haar zwarte nauwaansluitende jurkje over haar billen naar boven, trok daarna haar panty naar beneden en deed vervolgens hetzelfde met haar felrode slipje. Met haar rug stond ze naar de deur, leunde met haar linkerhand tegen de muur aan de overkant en liet haar rechterhand tussen haar benen glijden. Ze was nat, heel erg nat. Het woord drijfnat schoot in deze situatie zelfs nog te kort. Het was nog erger dan ze had gedacht. En dat was ook niet te verwonderen. Sinds de eerste keer dat ze met hem had geneukt, leek ze in zijn aanwezigheid in een permanente staat van opwinding te verkeren. Heel erg vervelend, aangezien ze collega’s waren. Het was eenvoudiger geweest als ze hem alleen maar zag tijdens haar wekelijkse Spaanse les.

Haar vingers zochten zich ondertussen een weg tussen haar voelbaar gezwollen schaamlippen en vonden moeiteloos haar clit. Ze kreunde op het moment dat de deur piepend openging en hij haar vastgreep, zijn handen dwingend op haar borsten. Zijn mond kuste haar gretig in haar nek, zijn tanden vergrepen zich pijnlijk aan haar oorlel. Zonder haar los te laten, draaide hij de sleutel in het slot. Ze moest moeite doen om te blijven staan, het genot zocht zich een weg naar alle uithoeken van haar lichaam. ‘Ga verder’, siste hij in haar oor en ze deed wat hij haar opdroeg. Haar middenvinger gleed behoedzaam heen en weer langs haar clit, verdween toen helemaal tussen haar schaamlippen. Hij had ondertussen zijn riem losgemaakt en zijn broek en boxershort naar beneden geduwd. Ze voelde zijn erectie tegen haar billen. Zijn hand omklemde haar hals. ‘Doe je benen wat meer open en leun voorover.’ Ze deed opnieuw zonder aarzelen wat hij vroeg. Seconden later voelde ze hoe hij bij haar binnen drong. Hard, zonder mededogen, en diep. Precies zoals zij het zo graag had. En hij ook.

Hij stootte een paar keer wild in haar en haar ademhaling versnelde. Zijn linkerhand had zich ondertussen een weg gebaand onder haar blouse en trok ruw haar beha naar beneden. Hij kneep in haar tepels, beurtelings en steeds harder. Ze hapte naar adem op het moment dat hij opnieuw aan het stoten ging. Ze kreunde en het was nauwelijks hoorbaar toen ze haar verlangen uitsprak. ‘Niet daar.’

Hij begreep de boodschap, maakte zijn vingers overvloedig nat met speeksel en duwde ze tussen haar billen. Haar lichaam, daarnet al hevig smeulend, ontvlamde nu volledig. Hij duwde bij wijze van voorbereiding een vinger bij haar binnen, maar merkte net als zij dat dat eigenlijk compleet overbodig was. Hij trok zijn penis uit haar vagina en liet hem even langs haar kontgaatje glijden. Hij voelde keihard en kleverig en dat was hij ook. Hij duwde het topje ervan tegen haar kringspier, voelde weer weinig weerstand en zette door. Ze slaakte een onderdrukt gilletje op het moment dat hij met een harde stoot tot diep in haar drong. Hij vloekte op het moment dat hij besefte dat hij helemaal verdwenen was in haar, trok zich wat terug en stootte opnieuw. Weer klonk er gevloek. ‘O, fuck.’ Ze lachte hardop toen ze het hoorde, gaf nog wat tegendruk. Haar hele lichaam stond in brand, al haar gevoel balde zich samen, daar, op de plaats waar hij zo diep in haar zat. Hij bleef in haar stoten, steeds sneller en ze hoorde aan zijn ademhaling dat hij akelig dicht tegen een orgasme aan zat. Ze hijgde. ‘Niet stoppen.’ Het klonk als een kordaat bevel en hij deed wat ze vroeg. Wellicht omdat hij zelf ook niet op wilde houden.

Met zijn ene hand omklemde hij haar borst, de vingers van zijn andere hand speelden met haar clit en zijn tanden omklemden de huid van haar hals. Het was dierlijk en rauw, maar tegelijkertijd zo sensueel en erotisch. Ze gaf zich over aan het gevoel, die heerlijke mengeling van pijn en genot en gromde toen ze voelde hoe haar hele lichaam zich verkrampte. Het leek alsof ze in duizend stukjes uiteen zou vallen, maar hij hield haar stevig vast. Met een diepe grom stootte hij nog één keer diep in haar, zo mogelijk nog dieper dan daarnet al het geval was geweest, en kwam trillend klaar, zijn sperma diep in haar spuitend. Ze bleven een tijdje als verdoofd staan, nog wat natrillend en uitgeput hijgend. Daarna duwde ze hem van haar af en keek hem glimlachend aan. Haar stem trilde nog wat, maar de boodschap was duidelijk.

‘Ik zie je vanavond. Om zeven uur, aan de brug.’

Meer Sexy verhalen:

Een oude bekende (+podcast)

De travel buddy (+podcast)

Tijd voor een pauze

Beeld:

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy