Sexy Adventsverhaal #5: De bel gaat…

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…ik voel dat ik er bijna ben maar het lukt me net niet over het randje te komen. Ik laat de vibo langzaam uit me glijden en laat hem op mijn clit rusten. Gelijk voel ik dat dit de plek is waar ik moet zijn. Ik bijt op mijn lip maar toch ontsnapt een kreun me. Mijn vrije hand grijpt in de lakens en het zweet breekt me uit als John en de vibo mij samen naar een hoogtepunt brengen.

Pfff…dit had ik echt even nodig om de dag mee te beginnen. Even laat ik mezelf bijkomen voordat ik de douche in hop en alle sex van me afspoel. Ik laat de straal over mij heen lopen en doe mijn ogen dicht om even bij te komen.

Vandaag wordt een heftige kerstdag. De ouders en het broertje van Raphael zouden bij ons komen eten en op de één of andere manier was daarmee besloten dat ik voor het diner zou zorgen. Ik zag er nu al tegen op en bedacht, terwijl ik het schuim over mijn lichaam probeerde te verdelen, dat ik zodra ik beneden was de wijn vast voor mezelf zou opentrekken om deze dag door te komen. Ik draai net de douche dicht als de bel gaat…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy