Sexy verhaal: Tussendoortje (+podcast)

door Saskia

Met z’n zessen lopen we Ahoy binnen. Mijn vriend en twee andere stellen met wie we al jaren bevriend zijn. Tien jaar geleden liepen we hier ook al eens met z’n zessen naar binnen en hoewel we gewoon nog contact met elkaar hadden voelde dit toch een beetje als een reünie. Weer even zonder verplichtingen en zorgen. Gewoon wij zessen, met dezelfde liefde voor muziek.

Het eerste wat we doen is muntjes en daarna drank halen. We drinken een biertje, drinken nog meer, checken de verschillende optredens die we van tevoren uitgestippeld hebben en genieten van de relaxte sfeer. Als de zoveelste performance is afgelopen vertrekken we weer op weg naar een andere zaal. Ik sjok achter de groep aan, te lui om me zelf te verdiepen in waar we heen moeten en wie er speelt. Als ik opkijk van m’n telefoon om te kijken of ik nog achter de rest aan, loop zie ik in mijn ooghoeken een bekend silhouet.

Ik hoef zijn gezicht niet eens te zien om te weten wie het is. De nonchalante houding, baggy kleding, schouders iets hangend…natuurlijk is hij ook hier, dit is helemaal zijn ding. Ik twijfel nog wat ik zal doen, als hij zich plotseling omdraait. Ik schrik ervan en weet me geen houding te geven. Zijn ogen vinden die van mij en een onhandig zwaaitje verlaat mijn lichaam zonder dat ik daar controle over heb. Hij glimlacht. Ik krijg het opeens ontzettend warm en voel dat ik rood word. Snel loop ik verder voordat ik mezelf nog verder voor gek zet.

Zoekend kijk ik om me heen en ik zie de groep nog net de hoek om gaan. Zo goed en zo kwaad als dat gaat trek ik door de steeds drukker wordende menigte een sprintje achter ze aan.

Het is druk in het relatief kleine zaaltje en we kunnen niet allemaal meer zitten dus ik ga achterin staan als ik mijn telefoon voel trillen.

“Jij hier?” zie ik op m’n beginscherm staan. Ik voel een stroom van opwinding door mijn hele lichaam gaan en kan een glimlach niet onderdrukken. Ik open het scherm:

“Ik hier. Jij ook hier?”

Aan het typen… staat er bovenin de app, ik blijf naar mijn scherm staren en doe zo onopvallend mogelijk een stapje naar achter – bij m’n groepje vandaan – zodat er niemand per ongeluk op m’n scherm mee kan kijken.

“Je ziet er goed uit”, krijg ik terug.

“Jij ook. Heb je gemist.”

Even blijft mijn vinger boven de verzendknop hangen, maar dan druk ik met ingehouden adem op verzendpijltje.

Daarna krijg ik weinig van het optreden meer mee want het volgende halfuur zijn we constant heen en weer aan het appen.

Opeens krijg ik geen reactie meer. Net als ik denk dat hij niet meer gaat reageren en ik een beetje pissig begin te worden door het abrupte einde, krijg ik opeen een appje met de vraag of ik naar hem toe kom.

Ik kijk even om mee heen. Mijn vrienden lijken niet door te hebben dat ik al een halfuur afgeleid ben. Ik ga achter mijn vriend staan en fluister dat ik even naar de wc ga.

“Doe maar gewoon jullie ding. Ik app wel als ik jullie niet kan vinden.” Hij knikt en ik geef hem een snelle kus voor ik wegloop.

Als ik de zaal uitloop haal ik een keer diep adem. Daarna open ik de app en volg ik de instructies die ik via hem heb gekregen. Net wanneer ik het idee krijg dat ik de hele venue inmiddels drie keer heb rondgelopen zie ik hem staan. Al m’n opgebouwde zenuwen verdwijnen en ik loop naar hem toe. Een beetje ongemakkelijk staan we daar tegenover elkaar.

“Hi”, begint hij.

“Hi”, is alles wat ik terug zeg. Niet wetende wat nu het plan is.

“Kom”. Hij duwt me in een richting waarvan ik niet weet of er er mogen komen. Achter de hoge afzettingen, gang door, hoek om, deur in… als ik nog niet verdwaald was ben ik het nu zeker. Ik heb amper tijd om om mee heen te kijken in wat voor een soort van rommelhok we precies terecht zijn gekomen, want hij duwt me gelijk tegen de muur en gaat tegen me aan staan.

“Jezus wat ben je lekker”, fluistert hij.

Onze neuzen raken elkaar. Onze lippen nu ook. Even blijven we zo tegen elkaar aan staan. Dan houden we allebei de spanning niet meer en zoenen we elkaar intens.

Er zijn in het leven mensen die nooit lekker zullen leren zoenen en er zijn mensen die het van nature in zich hebben. En hij valt onder die laatsten. Ik heb nog nooit zo lekker gezoend als nu hier, met hem. Ik wil nooit meer ophouden. Zijn lippen zijn zo zacht, zijn tong zo soepel, zijn handen lijken overal te zijn. In mijn nek, mijn borsten mijn heupen. Hij grijpt m’n billen zo hard dat m’n hielen van de grond komen en dan beweegt hij weer naar boven en voel ik z’n handen door mijn haar. Het lukt me amper om adem te halen, want aan pauzes doet hij niet maar ademhalen komt op dit moment ook op de tweede plaats, ik wil zijn tong nooit meer uit mijn mond. Ik word helemaal week en het lukt me amper te blijven staan. Zijn hand glijdt mijn broek in en zijn vingers glijden tussen mijn benen. Ik denk dat ik al nat was toen ik hem een uur geleden vanuit de verte zag kijken, maar nu ben zo nat dat hij zonder moeite naar binnen glijdt. Hij duwt zich zo ver als hij kan naar binnen en ik kreun van genot. Dan trekt hij zijn vinger langzaam uit me en blijft hij langzaam in en uit me gaan.

“Alsjeblieft”, stamel ik.

Hij glijdt uit me en met zijn drijfnatte vinger glijdt hij langs mijn clit, eerst aan de ene kant, dan aan de andere kant en dan er overheen. Hij blijft draaien terwijl hij me met zijn andere hand bij mijn keel tegen de muur aan duwt. Hij blijft me strak aankijken terwijl hij bezig blijft. Ik zie dat hij geniet van zijn macht en ik voel mijn hoogtepunt komen. Automatisch doe ik mijn ogen dicht, maar hij commandeert me ze open te houden. Ik kom klaar. Grote golven van genot slaan over me heen. En ze blijven komen. En komen. En komen. Zo sta ik een paar minuutjes te trillen en shocken onder zijn handen. Hij trekt langzaam zijn hand uit mijn broek en laat zijn natte vinger over zijn lippen gaan voordat hij hem met zijn tong aflikt.

Ik geef hem een dankbare diepe zoen. “Dank je”, glimlach ik naar hem, nog steeds high van wat er net gebeurd is. Ik wil weglopen, maar hij houdt me tegen.

“Wat ga je doen?” vraagt hij verbaasd.

“Ik moet weer terug” antwoord ik.

“Ik wil je”, hij knikt naar beneden, waar zijn keiharde lul door zijn broek te zien is.

“Ik moet echt weer terug… Maar dan heb je nog wat om naar uit te kijken voor de volgende keer”, zeg ik veelbelovend.

“Kom hier”, hij trekt me naar zich toe en zoent me heerlijk lang, zacht en intens. Het kost me moeite hem van me af te duwen, maar ik moet echt weer terug. Ze zullen zich wel afvragen waar ik blijf.

“Ik zie je snel weer.” Beloof ik hem voordat ik me omdraai en wegloop de deur door, terug op zoek naar mijn vrienden… naar mijn vriend…

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy