Sexy verhaal: Een Spaanse dans

door Alicia

Als coach van dames A1 had ik besloten om als teamuitje een paar dagen naar Rusland te gaan om een WK-wedstrijd bij te wonen. De keuze is gevallen op, hoe kan het ook anders, de wedstrijd tussen Portugal en Spanje. Zuidelijke testosteron op het veld is voor ons vrouwen een lust voor het oog. De meiden zijn gemiddeld tien jaar jonger dan ik en toch hebben we het enorm genieten op dit soort uitjes.

In Rusland verbazen we ons erover hoe warm het is. Niet dat we klagen… het is heerlijk! De stad is bezaaid met voetbalfans en beveiliging. De sfeer is verrassend positief. We hebben een hotel geboekt vlakbij het Fisht Olympic Stadion in Sochi, waar de wedstrijd gespeeld zal worden. Na het inchecken besluiten we stad te verkennen. Al snel zijn de meiden het zat en nemen plaats op een terras vol Spaanse supporters. Goede keuze dames, denk ik terwijl mijn blik langs de Spaanse mannen gaat. Mijn blik vangt die van een Spanjaard. Ik schat hem begin twintig, maar ik kan me vergissen. Zijn donkere haren en bruine ogen kijken me indringend aan. Hij is rustiger dan de rest van de groep. Minder uitgelaten. Net als ik eigenlijk, want terwijl de meiden onderling doorkwetteren over hun scooterrijdende vriendjes hebben ze geen oog voor de omgeving. Ik wel. En hoe!

Ik bestel een frisje voor de niet volwassen meiden en voor de rest witte wijn. We proosten op een leuke wedstrijd en als snel gaan de meiden op in elkaar. Ze zijn gezellig, maar nog jong. Ik laat ze begaan en loop naar binnen om naar het toilet te gaan. Zelfbewust loop ik langs de mannen en wieg net iets meer dan nodig met mijn heupen. Ik voel hoe de blikken van de mannen mij volgen en mijn ego is trots op me.

Opgefrist en wel loop ik terug van het toilet door de bar naar buiten. Uit de speakers klinkt ineens een Spaans nummer. De stille Spaanse schoonheid loopt vanaf de bar mijn kant op met een zelfverzekerde blik in zijn ogen. Kennelijk heeft hij dit nummer aangevraagd. Zonder enige twijfel loopt hij op me af. Spanjaarden: zo heerlijk vrijpostig. Hij steekt zijn hand uit en zegt: “Dance?”

Hij wiegt al wat met zijn soepele heupen. Ik werp gauw een blik naar buiten. De meiden lijken totaal niet te merken dat ik weg ben en dus stem ik maar wat graag toe.

“Si, señor,” zeg ik op mijn beste Spaans. En ik geef hem een knipoog.

De Spanjaard begint met zijn sexy bewegingen en ook ik laat me meeslepen door het ritme van de muziek. Eerst zwieren we wat om elkaar heen en bekijken elkaar uitdagend. Het is een spel, een manier van flirten die mijn bloed sneller laat stromen.

Heel subtiel komt hij in mijn persoonlijke ruimte en ik wend met geveinsde verlegenheid mijn blik af. Dan komt hij nog een stukje dichterbij. Het is alsof hij met zijn soepele bewegingen zijn prooi besluipt. Hij is nu zo dichtbij dat ik hem kan ruiken. Zijn geur is een mengeling van bier en aftershave. Zijn rood met gele shirt valt strak  om zijn gespierde bovenlichaam. We gaan helemaal op in de muziek en hij past zijn bewegingen aan aan mij. Als Nederlander ben ik iets minder soepel in de heupen, maar ik voel me er niet minder sexy door.

De stevige Rus achter de bar kijkt geamuseerd naar ons en zonder onderbreking zet hij ‘Havanna’ van Camila Cabello aan. Ik draai uitdagend met mijn heupen. De signalen zijn fijngevoelig, maar zonder twijfel. Hij neemt de indirecte uitnodiging aan door zijn hand om mijn heupen te leggen. Ik swingt om mijn lichaam heen tot hij achter me staat. Ik voel zijn opkomende erectie tegen mijn billen duwen en het dansen lijkt ineens meer op droogneuken. Ik krijg het warm van het bewegen en van hem. Ik voel zijn hete adem in mijn nek en het bezorgt me rillingen. Rillingen die rechtstreeks naar beneden gaan en een tinteling geven tussen mijn benen. Ik kan me niet meer beheersen en net op het moment dat ik me wil omdraaien om mijn verhitte lippen op de zijne te zetten, stopt de muziek. De magie is verbroken.

“Gracias, señorita”, zegt hij en hij kust mijn hand. Ik smelt. Spaanse mannen en ik, een vurige combinatie.

Hij vertrekt met zijn vrienden en enigszins oververhit voeg ik me weer bij de meiden. We drinken onze drankjes op en dan is het alweer tijd om naar het hotel te gaan. Ik zorg ervoor dat de meiden zonder al te veel getreuzel naar hun eigen kamers gaan. Ze zijn uitgelaten voor de wedstrijd van morgen, maar ik kan alleen maar denken aan de Spanjaard. Als de rust is teruggekeerd, ga ik naar mijn kamer. Ik ben wel toe aan een drankje. Tot mijn teleurstelling is er geen minibar in mijn kamer. Ik besluit naar de hotelbar te gaan voor een afzakkertje. Vermoeid loop ik naar de bar en ik bestel een verfrissende gin-tonic met een schijfje komkommer. Verveeld scroll ik wat door mijn telefoon als ik een vaag bekende stem hoor: “Hola, señorita”.

Ik kijk op in de diepbruine ogen van de Spanjaard. Ik ben even van slag, maar herstel snel. In de verte zie ik zijn vrienden doorlopen naar boven. Blijkbaar slaapt ook hij in dit hotel. Toeval bestaat niet, denk ik. Met een zelfbewuste glimlach bied ik hem een drankje aan. We praten over het WK om de spanning tussen ons te maskeren. Ik wiebel wat onrustig op mijn stoel, mijn lichaam wordt ongeduldig. Mijn slipje is nat door de gedachte aan wat me straks te wachten staat. Hij drinkt de laatste slok van zijn rum en het lijkt hem het laatste stukje moed te geven die hij nodig heeft. Hij steekt voor de tweede keer zijn hand naar me uit, maar deze keer niet om naar de dansvloer te gaan.

Hij opent de deur en laat me voor zijn kamer in. Zijn kamer is soortgelijk aan de mijne, maar dan rommeliger. Er staan twee tassen op de grond en overal hangen attributen van Spaanse supporters. Zijn bed is rommelig en duidelijk al vaak op geslapen. Ik neem plaats op het bed en ik zie zijn ogen oplichten. Hij loopt op me af en komt naast me zitten. Onwennig beginnen we elkaar te zoenen, maar als snel vinden we het juiste tempo. Onze handen glijden verkennend over elkaars lichaam. Zijn pupillen worden groter wanneer ik mijn blouse losknoop. Hij volgt mijn voorbeeld en trekt zijn shirt uit. Ik kreun bij het zien van zijn bovenlichaam… wat een mooie man! Ik zoen hem en duw hem achterover zodat hij op het bed ligt. Schrijlings ga ik op hem zitten en geef hem zicht op mijn gezwollen borsten. Ik breng mijn bovenlichaam op de zijne en ik voel zijn warmte. Hij ademt snel, ik voel dat zijn erectie nog bekneld zit in zijn broek. Zachtjes zoen ik elke spier die ik tegenkom, tot ik bij zijn broekrand ben. Tergend langzaam knoop ik zijn broek los en bevrijd ik zijn lid. Ik neem hem in mijn mond. Hij smaakt zout en ik voel de aderen op zijn schacht kloppen. Hij kreunt en moedigt me aan verder te gaan, dat doe ik maar wat graag. Net voordat hij over het randje gaat, komt hij omhoog en gebaart hij me te stoppen. Hij zoent me en gooit me op het bed. Hij rukt mijn doorweekte slipje uit en ik spreid mijn benen om hem toegang te geven. In een vloeiende beweging duwt hij zijn pik in me. Eindelijk. Mijn binnenste spant zich om hem heen. Ik zuig hem op en hij beweegt moeiteloos in en uit me. De lenigheid die hij op de dansvloer toonde is hier ook duidelijk aanwezig. Zijn flexibele bewegingen nemen bezit van mijn hunkerende lichaam en ik kan en wil mijn orgasme niet meer tegenhouden. Mijn lichaam spant zich aan, ik ben alle gene voorbij en gil het uit. Ook nu vangt hij mijn signalen feilloos op en hij kijkt me lustig aan als hij zijn laatste stoot uitdeelt. We exploderen onder elkaar, onze lichamen afgestemd op het ritme, net als tijdens de dans.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy