Sexy verhaal: Lichaamsverf vermengen

door Kim

Lepeltje, lepeltje. Het is zijn favoriete knuffelhouding. We liggen dicht tegen elkaar aan, we delen onze warmte. De radiatie die vanuit ons beiden komt lijkt één te worden. De hitte sijpelt uit onze poriën, zo de ander in.

Ik druk mijn billen tegen zijn kruis aan. Hij knijpt zijn armen steviger om me heen. Ik voel zijn adem in mijn nek, precies achter mijn oor. Hij fluistert opgewonden dat hij het fijn vindt om met me samen te zijn.

Zijn tong vindt een weg tussen mijn schouderbladen en trekt een lijn over mijn ruggengraat. Het is alsof de hitte die we zojuist hebben gestookt plaatselijk wordt geblust door het natte residu van zijn speeksel. We zijn hot & cold, fire & ice. Maar niet tegenover elkaar. We zijn beiden allebei. We zijn beiden yin en yang. We zijn beiden het donker en het licht. We zijn op elkaar, van elkaar, met elkaar. Zijn lichaam bovenop het mijne, zijn handen om mijn keel.

Hij roert zichzelf in mijn blakende energie. De lichtstralen die vanuit het binnenste van mijn lijf naar buiten duwen, door elke opening die mijn huid, mijn lichaam, benut, trekken hem nog dichter bovenop me. Zijn stijve pik vult me dieper en dieper. Ik kreun van genot. Dan gebeurt er iets magisch… het is alsof er geen hij en ik meer is, geen wij, alleen nog één. Passie neemt volledig de overhand en laat niets meer over van alles wat we kennen. Er ontstaat iets nieuws, iets puurs. Een moment waarop niets anders er toedoet dan het hemelse en helse van het organisme wat we zijn geworden. Ik verlies mezelf in dit gevoel, in wat wij, als één, teweegbrengen. Zijn gehele slaapkamer kleurt rood, het kaarslicht flikkert wild en het beddengoed waarin we zweven aait zachter dan ooit tevoren.

Het lijkt alsof er uren voorbijgaan, terwijl de buitenwereld niet meer bestaat. Wanneer hij in mij en ik onder hem. Wanneer alles niets meer is en niets alles is geworden. Hij laat zijn pik langzaam naar buiten glijden, steeds iets verder uit mijn druipend natte kutje, om zichzelf vervolgens met volle kracht naar binnen te duwen. Telkens wanneer hij stoot voel ik energie door mijn hele wezen stromen. Als vallende sterren en vuurwerk, als geactiveerde chakra’s.

Dan draait hij me om. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan. Ik zoen hem met alles wat ik in me heb. Het gulzige, het vredige, het stoute, het hongerige. Alles wat ik heb en meer. Mijn handen glijden van zijn prachtige gezicht langs zijn gespierde schouders en armen naar zijn beminnelijke rug. Ik houd hem zodanig stevig tegen me aan dat we compact lijken te worden. Weer als één. Een goddelijk wezen, een helse demoon. Een met vuur en vlammen gevuld en door adrenaline gedreven seksuele eenheid.

Hij stoot. Ik stoot. Hij houdt beet. Ik houd beet. Hij kust, likt, bijt. Ik kus, lik, bijt. Hij kreunt, ik kreun. We spiegelen elkaar. We versterken elkaar. Het zweet staat op zijn voorhoofd en hij laat zich volledig gaan. ‘Fuck, ik ga klaarkomen als je zo doorgaat,’ zegt hij terwijl hij al zijn spieren aanspant en de verleiding tegengaat. ‘Ik wil dat je komt, dan kom ik met je,’ antwoord ik. Hij kijkt me weer aan. Ik zie de vonken in zijn pupillen, dezelfde als die hij in de mijne ziet. Hij schreeuwt het uit van voldoening en neemt me mee in zijn liefdesspel. Ik laat me gaan, ik volg zijn ritme. We komen als één, we gaan als één.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy