Sexy verhaal: Onzichtbare verrassing

door Izzy

Zaterdagavond, twee weken geleden. Mijn man en ik hebben afgesproken ons vanavond lekker op te tutten, alsof we op stap gaan. We vinden het belangrijk om elkaar nooit als een vanzelfsprekendheid te zien en daarom doen we regelmatig ons uiterste best om prachtig voor de dag te komen. Het werkt altijd.

Ik heb vanavond een simpele, maar spannende catsuit aan. De zwarte stof is doorschijnend en elastisch, waardoor het naadloos op mijn lichaam aansluit. Het kruis ontbreekt, wat zowel uitdagend als praktisch is. Eroverheen draag ik een rood, kort jurkje met lange mouwen en mijn lange, zwarte laarzen. De hakken tikken op de vloer als ik naar de badkamer loop om mijn haren en mijn make-up te doen. Ik voel me nu al sexy.

In onze woonkeuken tref ik mijn man. Hij legt net de laatste hand aan ons ‘diner’ voor vanavond: heel veel verschillende kleine hapjes en een fles bubbels.

“Wat ruikt het hier lekker zeg,” complimenteer ik.

“Wacht maar tot je het hebt geproefd,” grinnikt mijn man. Hij pakt een gevuld blaadje witlof van een schaal, draait zich om en voert het aan me.

“Mmm!” Ik proef bosuitjes, ei, mayonaise en kruiden. Geen idee welke. “De combinatie met de witlof is echt hemels.”

“Heerlijk hè!” Hij bekijkt me van top tot teen. “En toch kan het niet tippen aan de heerlijkheid die hier nu tegenover me staat. Wauw, lieverd, dat heb je goed gedaan.”
Blozend geef ik mijn eigen ogen de kost. Mijn man heeft gekozen voor een strakke, zwarte jeans. Zijn kont komt daar heel goed in uit, en dat weet hij. Hij weet ook dat dit mij enorm kan opwinden. Erop draagt hij een effen, donkerpaars overhemd. Ik druk me dicht tegen hem aan, streel zijn gladgeschoren wangen en snuif zijn geur op. Gemberachtig en fruitig, met een ondertoon van leer.

“Knapperd. Je ziet er verrukkelijk uit. En wat een lekker luchtje heb je op.” Met een goedkeurende grom laat ik mijn handen over zijn billen glijden.

Een uurtje later zijn de hapjes zo goed als op. We zitten dicht tegen elkaar aan op onze ruime hoekbank. Mijn man schenkt onze glazen nog eens vol.

“Ik heb deze week iets spannends gekocht,” vertel ik dan, “kijk maar eens in het laatje van de salontafel. Aan jou de eer om het uit te pakken.”

Nieuwsgierig trekt mijn man het laatje open en pakt er een in cadeaupapier omhuld doosje uit. Binnen een paar seconden heeft hij het papier eraf gescheurd en opent het doosje.

“Weet je wat het is?” vraag ik.

“Een stuk stof?” Aarzelend trekt mijn man het opgevouwen textiel uit elkaar. Ik pak het uit zijn handen, leg het weefsel voorzichtig over zijn ogen en knoop het op zijn achterhoofd aan elkaar.

“Niet zomaar een stuk stof. Het is een blinddoek.”

Ik kleed hem uit. Telkens als hij iets wil zeggen, leg ik mijn wijsvinger op zijn lippen. Het komende half uur bepaal ik de regels. Als hij helemaal naakt voor me ligt, trek ik mijn jurkje en mijn laarzen uit en kruip in mijn catsuit bovenop hem. Met mijn handen leid ik de zijne over mijn borsten en mijn buik. Heel even tussen mijn benen.

“Raad eens wat ik draag?”

“Iets wat heel zacht en enorm verleidelijk is, met een open kruisje.”

Ik stap van hem af en ga geknield naast hem zitten.

Momentenlang zwijg ik en raak hem niet aan. Dan buig ik me voorover en kus zijn eikel. Laat mijn tong er heel even omheen draaien en neem dan in een vloeiende beweging zijn volledige erectie in mijn mond.

“Oef! Verdomme, wat geil!”

De bubbels in mijn glas bruisen. Ik neem een slok, maar slik niet direct door. In plaats daarvan begin ik mijn man weer te pijpen en hoor hoe hij geschrokken naar adem hapt. De onverwachte kou en de tintelingen doen hun werk uitstekend. Ik kom overeind en kruip bovenop hem. Tijd om hem weer op te warmen.

Met mijn borsten en mijn buik vlei ik op en neer over zijn bovenlijf. Ik voel zijn eikel tegen mijn lippen, kantel mijn heupen en laat zijn erectie langzaam helemaal bij me binnen.

“Mag ik je alsjeblieft neuken?” Mijn man smeekt het me bijna.
Dat mag hij. Eventjes. Totdat ik weer van hem afstap, want ik heb nog een laatste verrassing voor hem in petto.

Het heeft vanavond namelijk gesneeuwd, zeker vier centimeter. Ik sluip naar onze tuin en pak een handvol van de ijskoude, witte vlokken. Terug binnen leg ik de helft ervan op de borstkas van mijn man.

Hij brult het uit. “Wat doe je!? Jemig, wat koud!”

De andere helft leg ik op zijn erectie. Nu brult hij nog harder, maar dat duurt niet lang. De sneeuw smelt razendsnel op zijn hete lijf. Ik ga schrijlings op hem zitten en nu begin ik hem te neuken. Steeds sneller. Mijn spel is gespeeld. De verlossing van de finishlijn komt met hele rasse schreden dichterbij. Vlug trek ik de blinddoek van het hoofd van mijn man, want ik wil zijn ogen zien. Ik zie passie, maar vooral liefde. Dan, heel diep in me, knapt zijn erectie. We zijn bij de eindstreep en op slag verandert zijn blik. Vlagen van ultiem genot en ontspanning glijden over zijn hele gezicht, wel een halve minuut lang.

Photo by Bedbible

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy