Sexy verhaal: Stiekem verlangen

door Alicia

Hij loopt naar de deur en draait hem op slot. Het kantoor is leeg. De ramen zijn volledig geblindeerd, naar binnenkijken is onmogelijk. Ik slik, ik weet dat dit het gevolg is van mijn gedrag van vanmorgen. Sterker nog: ik rekende erop.

Het komt niet vaak voor dat we alleen zijn op het werk en buiten werktijd afspreken is ook lastig. Onze privélevens laten dat niet toe. Niet dat we daar ooit over spreken.

Chris loopt op me af en ik zie de inmiddels bekende hunkering in zijn ogen. Een gevoel van trots bekruipt me als ik merk dat mijn missie is geslaagd.

“Dus jij denkt mij, zonder gevolgen, de hele ochtend te kunnen uitdagen door geen slipje te dragen?” De dreiging in zijn stem laat mijn lichaam rillen, ineens heb ik het koud. Mijn hartslag versnelt en ik voel de nattigheid tussen mijn benen. Even wens ik dat ik een slipje aanhad die mijn opwinding zou verbergen, maar dan had ik hier niet gestaan. Vastberaden loopt Chris op me af, hij lijkt zo anders. Hij is in zijn rol. De collega in hem is onderdrukt door zijn dominante kant. Enkel op deze momenten vind ik hem aantrekkelijk. De kracht die hij uitstraalt overschaduwt zijn uiterlijke kenmerken. Ik sta aan de grond genageld alleen al door zijn donkere blik. Ook mijn rol is veranderd, mijn uitdagende houding is weggezakt en mijn blik wendt zich verlegen naar beneden. Vanaf dit moment ben ik van hem en dat is wat ik wil. Ik probeer te blijven staan op mijn pumps, maar mijn benen beginnen te wankelen bij elke stap die hij dichterbij zet.

“Staan blijven”, commandeert hij. Zonder toestemming te vragen, glijdt zijn hand onder mijn leren rok. Ter controle. Ik kan niet anders dan hem laten begaan. Ik hoor voetstappen door de gang en mijn adem stokt. Ik hoop dat niemand ons stoort, want mijn verlangen is te groot. Als hij nu zou moeten stoppen, zou ik overmand worden door teleurstelling. De voetstappen verdwijnen weer en zodra Chris zich ervan heeft verzekerd dat de kust veilig is, vervolgt hij zijn aanval. Zijn brede handen omsluiten mijn kaak en hij dwingt me naar hem te kijken. Zijn mond neemt bezit van de mijne. Ruw duwt hij zijn harde lippen tegen mijn gezwollen lippen. Zijn naar koffie smakende tong dringt mijn mond binnen. Hij beneemt me de adem en ik zoen hem terug. Ik wil mijn handen over zijn slanke lichaam laten glijden. Hij houdt me tegen, verbreekt de verbintenis en zegt:

“Op je knieën, nú!” Hij helpt me door me naar beneden te duwen. Mijn blote knieën raken de harde, koude betonnen vloer. De extra prikkeling trekt via mijn benen naar boven. Chris maakt zijn broek los en in een soepele beweging trekt hij zijn riem eruit.

Ik kreun, ik weet wat hij straks met die riem gaat doen. De straf voor mijn gedrag zal pijnlijk zoet zijn. Hij laat zijn broek naar beneden vallen in een hoopje op de grond. Dan pakt hij de achterkant van mijn hoofd vast en duwt zijn harde in mijn mond. Met snelle maar gecontroleerde bewegingen neemt hij me daar. Hij weet precies hoe diep hij hem in mijn keel kan duwen. Hij weet wat ik aankan en waar ik naar verlang.

Het vocht sijpelt langs mijn dijbenen. Mijn speeksel vermengt zich met zijn zoute vocht. Hij stopt.

“Braaf meisje”, zegt hij. Zijn woorden verblijden me, ik doe het goed. Dan trekt hij me aan mijn knot omhoog, pakt mijn hand en neemt me mee naar de stoel. Weer moet ik op mijn knieën zitten, nu op de aangenaam zachte stoel. Hij schuift mijn rok omhoog en bekijkt mijn ronde billen. Hij neemt zijn tijd. Hij laat me wachten, heel bewust.

“Heel goed, laat me je bekijken.” Mijn wangen kleuren rood van schaamte, maar ik zeg niets. Ik weet dat dat niet mag. Ik ben braaf.

Chris heeft kennelijk zijn stropdas losgeknoopt en hij bindt mijn polsen aan elkaar. Ik sluit mijn ogen en daarmee sluit ik me af voor mijn omgeving. Alleen dan kan ik hem alles toestaan. Dat we op een kantoor zijn, kan me niet schelen. Dat we betrapt kunnen worden net zo min.

“Vijf uur lang heb je me uitgedaagd, daar staat een straf op. Dat weet je. Vijf slagen op elke bil en daarna ga ik je nemen. Klaarkomen is toegestaan, kreunen niet.”

Dankbaar dat ik mag klaarkomen, zet ik me schrap voor de eerste klap. Ik slik een gil in, elke keer weer. Vijf slagen op de rechterbil en vijf slagen op de linkerbil. Bij elke klap voel ik dat ik leef, dat ik ertoe doe. Mijn achterste is vuurrood en mijn huid tintelt tevreden.

Chris houdt mijn billen vast op de rode plekken zodat ik op mijn plek blijf terwijl hij me opvult met zijn grote pik. Hij begint tergend langzaam met stoten, het is zijn manier om mij uit te dagen. Elke keer wanneer hij merkt dat mijn orgasme nadert, stopt hij. Het is vermoeiend en ik heb moeite mijn ademhaling onder controle te houden. Ik kan niet meer, ik wil ontladen. Het uitstellen voelt als een zwaardere straf dan de klappen.

“Alsjeblieft”, smeek ik hijgend. Hij versnelt zijn ritme, er volgt een klap, met zijn platte hand slaat op mijn pijnlijke rechterbil.

“Stil.” Die laatste klap werkt als een stroomstoot die door mijn lichaam raast. Het is het laatste setje dat ik nodig heb. Het brengt me over de rand. Ik zet mijn tanden op elkaar om het niet uit te gillen van genot. Het lukt me, zwijgend en bezweet kom ik klaar. Ik weet dat hij mijn ontlading heeft gevoeld. Het warme vocht stroomt langs zijn pik, maar hij stopt niet. Hij laat me niet bijkomen, niet nagenieten van de vrijgekomen energie. Hij gaat door, zijn pik blijft langs mijn gevoelige lippen schuren tot ook hij zijn verlossing vindt.

Voorzichtig maakt hij me los, hij masseert mijn polsen en haalt een glas water voor me. Het is vertederend. Toch is er van liefde geen sprake, van verlangen des te meer.

Zwijgend zitten we even na te genieten. We fatsoeneren ons en Chris haalt het slot weer van de deur. Terug naar het echte leven, wachtend tot het volgende moment zich aandient. Dan kunnen we elkaar weer bevredigen op een manier die voor ons beiden thuis onbespreekbaar is.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy