Laurens (40): “Ik schreeuwde ‘JA’ en keek ineens in de geschrokken ogen van mijn schoonzus”

door Rosanne

Een derde persoon in de slaapkamer erbij kan enorm opwindend zijn, maar niet als die daar per ongeluk terechtkomt… en je schoonzus is. In onze serie Loslippig verschijnt iedere vrijdag een nieuw seksverhaal online. Iedereen maakt z’n eigen spannende, gekke, leuke of grappige dingen mee. Seks verloopt namelijk niet altijd even soepel. Het is soms ook awkward of grappig. Dit lees je in Loslippig. Vandaag het verhaal van Laurens, een 40-jarige chauffeur.

Verliefdheidsstadium

“Miranda was achttien en ik was een jaar of tweeëntwintig. We waren net een maand of twee, drie bij elkaar en helemaal in het verliefdheidsstadium. Dan weet je misschien zelf ook wel, je kunt niet van elkaar af blijven. Dus regelmatig vlogen de kleren door de kamer. Het was een zaterdagavond en ik bleef bij Miranda slapen. Voordat we die avond zouden gaan stappen, sprongen we nog even onder de douche. Na het douchen belandden we in de slaapkamer en van het een kwam het ander.

Spiegelseks

Miranda had op de deur van haar kamer een spiegel hangen en het leek ons heel erg geil om een keer voor de spiegel seks te hebben. Zo konden we tijdens de seks elkaars gezicht zien. We gingen hard op z’n hondjes en Miranda vroeg of ik bijna ging komen. Ik schreeuwde ‘JA!’ en op dat moment keken we elkaar niet meer aan in de spiegel maar keken we in de geschrokken ogen van Sanne, de zus van mijn vriendin. Die zo geschrokken was van het aanzicht dat de deur nog sneller dicht ging, dan dat die open ging.

Aankloppen

Het bleek achteraf dat Sanne precies op het moment dat ik antwoord gaf op Miranda, vroeg of ze binnen mocht komen. Sanne zou het weekend bij haar vriendje slapen, maar ze was haar tas vergeten. Die stond dus nog in de slaapkamer die de twee zussen deelden. Toen de deur weer met een noodgang dichtging, keken Miranda en ik elkaar geschrokken aan. Het drong eerst niet tot ons door wat er gebeurd was. We schaamden ons rot.

Spanning

Na een halfuur kreeg ik de slappe lach en kon ik er de humor wel van inzien. Maar Miranda kon dat niet zo waarderen, die schaamde zich kapot. De eerste weken daarna durfden de zussen elkaar niet aan te kijken. Er hing een spanning en er werd niet over gepraat. Ikzelf had daar gelukkig minder moeite mee. Het heeft best wel een tijdje tussen hun in gestaan. Na een paar weken hebben ze het er eindelijk over gehad. Ze schrok vooral van wat ze zag, maar kon er uiteindelijk ook wel om lachen.

‘Weet je nog?’

Als we nu bij elkaar over de vloer komen, dan kloppen we altijd even extra op de deur om zeker te weten dat we binnen kunnen komen. Dan is het gelijk weer de grootste lol. We hebben er een goed gesprek over gehad en de schaamte van beide zussen is toen ook verdwenen. We kunnen er nu heel hard om lachen en hebben het regelmatig over ‘weet je nog, toen…?’

Het is nu een leuk verhaal om te vertellen, maar ik hoop het niet nog een keer mee te maken!”


Heb jij nou ook een grappig, awkward, leuk of gênant seksverhaal? Mail ons dan op redactie[at]lottelust.nl!

Vrijdag 10 december volgt een nieuw verhaal.

Meer Loslippig verhalen:

Amy (22): "Hij wist zeker dat ik een soa had"

Fleur (21): “Daar lag ik dan naakt op bed met een hersenschudding”

Sarah (49): ‘Ze kwam binnen toen hij tussen mijn benen lag’

Beeld: Pexels

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy