Amy (22): “Hij wist zeker dat ik een soa had”

door Rosanne

Seks, het verloopt niet altijd even soepel. In onze nieuwe serie Loslippig lees je verschillende seksverhalen waardoor je ziet dat seks soms ook awkward of grappig is. Iedereen maakt namelijk z’n eigen spannende, gekke, leuke of grappige dingen mee. Vandaag het verhaal van Amy, een 22-jarige student uit Arnhem.

Nijmeegse Vierdaagse

“Het was juli, ik was een jaar of 18/19 en de Nijmeegse Vierdaagse stonden weer voor de deur. Tijdens de Vierdaagse zijn er altijd feesten in Nijmegen. De hele stad staat dan vol met podia met verschillende soorten muziek. De terrassen zitten vol en het is één groot feest in de stad. Het was de eerste keer dat ik naar de feesten ging. Ik vond het superleuk en had het heel erg naar mijn zin.

Op de feesten heb je altijd allerlei verschillende terreinen in de stad en ik stond op het Koningsplein. Daar ontmoette ik een Duitse soldaat waar ik het heel erg goed mee kon vinden. We hebben lekker gekletst, geflirt en gedanst. Het was een heerlijke dag en op het eind van de avond had ik met hem gezoend. We vonden elkaar wel interessant dus hadden nummers uitgewisseld. Ik heb hem verder die Vierdaagse niet meer gezien, maar we hadden afgesproken om elkaar het volgende jaar weer te zien. In het jaar wat voorbij ging hadden we niet super veel contact. We hebben af en toe geappt, maar eigenlijk bloedde het vanzelf een beetje dood.”

Een jaar later

“Het was een jaar later en de Vierdaagse stonden weer voor de deur. Omdat we hadden afgesproken om elkaar weer te zien had ik hem een appje gestuurd. Ik kwam altijd alleen voor de feesten, maar hij liep weer met zijn medesoldaten mee met de Vierdaagse. We hadden afgesproken op een bepaald punt, maar het was daar zo druk dat we elkaar waren misgelopen. De soldaten lopen altijd in een peloton, dus het was moeilijk om hem te spotten. Uiteindelijk hadden we afgesproken om elkaar weer op het Koningsplein te zien. Dat was ook de plek waar we elkaar voor het eerst hadden ontmoet.

Ik was met mijn moeder en een vriendin van mijn moeder naar de feesten gegaan, dus dat was een beetje onhandig. Zij wisten wel dat ik met iemand zou afspreken, maar we hadden er niet heel erg open over gesproken. We stonden op het Koningsplein, waar allemaal bankjes stonden. Ik stond daar bovenop om goed te kunnen kijken waar hij was. Na een tijdje zag ik hem midden in de menigte staan. We maakten oogcontact en renden naar elkaar toe. Romantisch vlogen we elkaar in de armen, het voelde net als een euforisch filmmoment. We dansten met elkaar, waren heel erg blij en het voelde alsof we elkaar gister nog gezien hadden.

Betrapt

“Na onze euforische hereniging zijn we door Nijmegen gaan wandelen. We kwamen bij het Waalstrandje uit, een wandelgebied waar ook veel mensen komen tijdens de Vierdaagse. We vonden een boom waar we onder konden zitten. Het werd ondertussen al donker, dus het was best romantisch aan het water. Hij zoende mij en van het een kwam het ander. Het verliep allemaal niet zo soepel omdat ik zenuwachtig was. Het was de eerste keer dat ik seks met een vreemde had en we lagen op een openbare plek, wat het nog eens extra spannend maakte. Ik was bang dat er mensen langs zouden lopen, waardoor ik er met mijn hoofd niet helemaal bij was. En ja hoor inderdaad. Ineens kwam er een groep mensen om de hoek. Ze schenen vol met de zaklamp op ons en riepen iets. Door de spanning weet ik niet meer wat ze zeiden. Ik was zo zenuwachtig en gestrest hiervan geworden en was bang dat iemand misschien de politie zou bellen. Het werkte gewoon niet meer voor mij waardoor ik het had afgekapt. Gelukkig vond hij het helemaal niet erg en snapte hij me volledig. Terwijl we terugliepen naar het festivalterrein vroeg hij nog of ik mee wilde naar zijn kamer. Maar omdat ik naar de feesten was gekomen met mijn moeder en die vriendin, durfde ik niet mijn eigen plan te trekken. Ik twijfelde heel erg, want ik vond hem wel heel erg leuk. Na wat wikken en wegen nam ik afscheid en liep ik terug naar mijn moeder.”

‘Waar is je panty gebleven’

“Ik was veel langer weg dan ik dacht dus mijn moeder vroeg waar ik zo lang was geweest. Ik wilde een verhaal gaan verzinnen, maar toen vroeg de vriendin van mijn moeder waar mijn panty was gebleven. Die had ik namelijk aan toen ik wegging. In alle haast en stress van het betrapt worden had ik hem niet weer aangedaan na de seks. Ik begon een heel lulverhaal over het wandelen en dat we het water in waren geweest, maar zij hadden ook wel door dat daar niks van klopte. Oeps…”

Soa

“Ondanks dat ik zenuwachtig was en het allemaal heel erg spannend vond, keek ik met een goed gevoel terug op mijn avontuur. Tot ik een paar dagen later een appje van hem kreeg. Hij had ineens allerlei klachten en wist zeker dat ik een soa had. Ik probeerde hem nog uit te leggen dat het waarschijnlijk van het zand van het strandje kwam, maar hij wilde per se dat ik me liet testen. Ik heb altijd veilige seks gehad, dus van mij kon het niet zijn. Toch wilde ik voor mezelf ook zeker weten, dus heb ik me uiteindelijk wel laten testen. Het was echt ongemakkelijk omdat ik toen nog niet wist dat je dat gratis bij de GGD kon laten doen. Dus toen ben ik naar de huisarts geweest en heb ik er ook nog geld voor moeten betalen. Ik was gelukkig negatief, maar hij dacht echt dat ik hem iets gegeven had. We hebben daarna ook nooit meer contact gehad.

Als ik er nu op terugkijk, heb ik er geen spijt van. Het was een leuke gast, ik was jong en wilde ook gewoon dingen uit proberen. Ik zou er nu wel meer over nadenken en een beschutte plek opzoeken, zodat ik er meer van kan genieten. ”

Heb jij nou ook een grappig, awkward, leuk of gênant seksverhaal? Mail ons dan op redactie[at]lottelust.nl.

Vrijdag 12 november volgt een nieuw verhaal.

Meer over soa’s:

Hoe vertel je je nieuwe liefde dat je een soa hebt?

Bezoekje aan de soa-kliniek: dit kun je verwachten

Alles over SOA testen: Wanneer, waarom, waar, hoe en hoe duur

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy