Handig: nieuwe datingapp voor singles met SOA

door Lotte

Misschien ben je wel eens in de positie geweest dat je tegen iemand moest zeggen dat je een SOA hebt. Awkward! Als single kun je deze gênante situatie voorkomen door er meteen mee naar buiten te komen. Dat kan – zonder woorden er aan vuil te maken – met de nieuwe datingapp PositiveSingles. 

Singles hoeven niet meer te vrezen om afgewezen te worden, zodra ze een nieuwe vlam vertellen dat ze kampen met een vervelende SOA. Gebruikers geven precies op welke SOA te hebben. Dat kan bijvoorbeeld chlamydia zijn, maar ook HIV. Mooi dat mensen die leven met HIV ook op een prettige, eerlijke manier naar liefde kunnen zoeken zonder angst voor afwijzing.

Tinder lookalike

De werkwijze van de app lijkt op Tinder. Je kunt profielen bekijken, erop klikken als het bevalt en naar links of rechts swipen. De app wordt inmiddels al gebruikt door 750.000 mensen.

Kans om liefde te vinden

“Onze app geeft mensen met een een seksueel overdraagbare aandoening de kans om liefde te vinden,” aldus Richard Cordova van PositiveSingles. “Onze gebruikers moeten niet langer vrezen op een afwijzing om hun ziekte, omdat het een op voorhand geweten gegeven is.”

Interesse in PositiveSingles? Download hier via iTunes Store of Google Play.

datingapp voor singles met soa

Bron: HLN.be / Beeld: Tumblr

 

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt!  

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy