Fleur (21): “Daar lag ik dan naakt op bed met een hersenschudding”

door Rosanne

Seks verloopt niet altijd even soepel. Iedereen maakt z’n eigen spannende, gekke, leuke of grappige dingen mee. In onze nieuwe serie Loslippig lees je verschillende seksverhalen waardoor je ziet dat seks soms ook awkward of grappig kan zijn. Zo leer je van anderen, maar kun je soms ook even lachen. De komende weken verschijnt daarom iedere vrijdag een nieuw ‘Loslippig’ verhaal. Vandaag het verhaal van Fleur, een 21-jarige studente uit Den Bosch.

Lockdownlover

“Ruim twee jaar heb ik nu een relatie met Koen en in het begin van onze relatie zaten we middenin de lockdown. Dit betekende dat we heel erg veel bij elkaar thuis afspraken. We konden nergens heen dus thuis en daarmee de slaapkamer was ons vaste verblijf. Hier keken we series, hielden we filmavondjes, speelden we spelletjes en zetten we het op het zuipen. Je moet toch wat, hè? Daarnaast werd er natuurlijk ook veel gesekst. We waren meestal bij hem thuis, omdat zijn ouders er vaak niet waren. Zo konden we ongestoord onze gang gaan.

Plaspauze

Het was zaterdagavond en zoals gewoonlijk waren we weer samen. We keken een filmpje en waren lekker aan het knuffelen. Na de film kletsten we nog wat en van het één kwam het ander. Ik zoende Koen vol enthousiasme en begon zijn armen en rug te strelen. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk, want het zoenen werd steeds intenser. We raakten steeds meer opgewonden en de kleren vlogen al snel door de kamer. Helaas had mijn blaas andere plannen, zoals altijd moest ik vlak voor de seks naar de wc. Het is nogal een buzzkill, zoals je vast begrijpt. Ik gaf Koen een kus, sprong op, trok een badjas aan en rende snel de trap af om te plassen.

In shock

Nadat ik mijn plasje had gepleegd, rende ik de trap weer op naar boven. Mijn vriend lag met smacht op bed te wachten. We waren ondertussen allebei bloedjegeil en konden niet wachten op elkaar te bespringen. Ik was zelfs helemaal buiten adem, omdat ik zo snel de trap op was gesprint. Ik deed de deur van de slaapkamer dicht, gooide de badjas af en nam een grote sprong richting het bed. Jammer genoeg schatte ik de afstand totaal verkeerd in. Ik maakte een draai waardoor ik met mijn achterhoofd tegen een stenen muur knalde. Ik was in shock. Ik greep met mijn handen naar mijn hoofd en was een paar seconden stil. Koen was ook erg geschrokken en wist even niet wat hij moest doen. Toen kwam de klap pas echt binnen en begon ik te huilen. Op dat moment realiseerde Koen ook hoeveel pijn ik had. Hij rende naar de wasbak om een handdoek te pakken, nat te maken en op mijn hoofd te leggen. Ik kreeg wat water om even tot rust te komen en daar lag ik dan. Naakt en huilend van de pijn op bed. Na een kwartier was de grote schrik voorbij en voelde ik me al wat beter. Mijn hoofd bonkte nog een tijdje door, maar verder ging het prima. De mood was compleet weg, dus we gingen maar gewoon slapen.

Hersenschudding

Ik hoop dat ik ervanaf zou komen met een nachtje slapen, maar helaas. Na een paar dagen knalde mijn hoofd nog steeds uit elkaar en ik was continu moe. Ik kon me niet goed concentreren en was snel overprikkeld. Het werd gedurende de week steeds erger waardoor ik uiteindelijk maar de dokter heb gebeld. Zij vertelde waar ik al bang voor was: ik had een lichte hersenschudding, maar dat ze er niks aan kon doen. Rust was het medicijn.

De eerste paar keren dat ik weer bij mijn vriend sliep, legden we extra kussens tegen de muur zodat ik niet weer mijn hoofd kon stoten. Gelukkig woont hij nu niet meer thuis en is de muur in zijn nieuwe kamer een stuk zachter. Ik weet in ieder geval dat ik niet zomaar meer op bed spring.”

Heb jij nou ook een grappig, awkward, leuk of gênant seksverhaal? Mail ons dan op redactie@lottelust.nl!

Vrijdag 29 oktober volgt een nieuw verhaal.

Meer over gênante momenten:

15 mensen over hun gênantste sex moment

11 x de gênantste momenten als je ongesteld bent

De raarste uitspraken na de sex

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy