Sexy verhaal: De eerste keer nooit meer een ander

door Kim

Het voorspel was een uitwisseling van suggestieve sms’jes gevuld met verschillende scenario’s betreffende onze eerste ‘date’. Na onze ontmoeting duurde het namelijk twee maanden voordat we elkaar weer zagen en in de tussentijd werd het steeds duidelijker, ons verlangen groeide met de dag. De toon van onze communicatie begon onschuldig, maar versprong binnen enkele dagen naar een stomend kat-en-muisspel. We besloten af te spreken puur vanwege de fysieke aantrekkingskracht en de eerder ter sprake gekomen overeenkomst van een voorliefde voor een D/s verhouding. Hij de dominant, ik de sub.

Een paar weken later vierde mijn beste vriendin haar verjaardag in een café in Rotterdam. Ik nodigde hem uit ook te komen. Toen de dag eindelijk daar was stuurde hij in de ochtend een foto van zijn bed. Zijn onschuldig witte lakens, gesierd door de stoutheid van de seksspeeltjes die hij speciaal voor mij had geselecteerd. Het zwarte leer en silicone sprong van mijn telefoonscherm af en ontwaakte een primair vuur in mijn hele lichaam. Het brandde in mijn lippen, langs mijn nek, over mijn tepels en buik, de ronding van mijn rug en de bolling van mijn billen, tot aan mijn liezen, dijen en enkels, allen door de aanblik van het zweepje, de ball gag, de blinddoek en de plug. Ik kon niet wachten om door hem bespeeld te worden.

Het was nog maar de vraag of ik met hem mee naar huis zou gaan die avond. Om er niet teveel druk op te leggen hadden we besproken de sfeer van de avond aan te voelen en op basis daarvan te oordelen of we meteen in het diepe zouden springen. Echter werd dit de minuut voordat ik de deur uit zou gaan richting het feest allemaal van tafel gegooid. Hij stuurde: ‘Jij slaapt vanavond bij mij. Jij bent vanavond van mij. Neem je weekendtas mee als je hierheen komt, want ik neem je vanavond mee naar huis.’. Mijn ondeugende kant baande een weg mijn gedachten in en met een verzonken adem trotseerde ik mijn nieuwe lot.

We hebben de hele avond naar elkaar staan kijken, onze blikken gevuld met verleiding en oprechte lust. Wat een man. Lang en breed, overkoepelend en beschermend, een echte vent. Ongelooflijk aantrekkelijk. Met volle, sappige lippen en mysterieuze ogen die recht naar binnen staren. Als het had gekund was ik daar, midden in het café, bovenop hem gesprongen. Maar we werden gelimiteerd in ons contact. We hadden namelijk géén contact. Mijn vriendin had van tevoren gevraagd of we niet met elkaar wilden praten, laat staan zoenen, gezien er een ex-scharrel van hem aanwezig was die nogal bekend stond om haar onverklaarbare uitbarstingen. Dus om de wensen van de jarige te eren besloten we te wachten tot we ons op een andere locatie bevonden. Dit was een ware kwelling, want het enige waar we aan konden denken was het aanzicht, het gevoel, van vingertoppen op naakte huid, van het weg likken van zweetdruppels die elke vorm van het lichaam accentueren, je weet wel, gewoonweg het aanzicht van elkaar zonder kleding.

Zijn hand graasde langs mijn billen, telkens weer wanneer hij passeerde. Zijn grijns was als die van een kwajongen gefixeerd op het begaan van een hartstochtelijke misdaad. We besloten een sprintje te trekken naar een taxi om de hoek, precies op het moment dat zijn ex-scharrel de andere kant op keek. We hadden lang genoeg gewacht, we hadden onszelf lang genoeg gekweld.

De rit naar zijn huis was braaf en bestond voornamelijk uit flirterige grapjes en het onschuldig gluren vanuit de ooghoeken. Ik was ontzettend opgewonden maar wist totaal niet wat ik moest verwachten. We waren eindelijk (zo goed als) alleen, maar hij gedroeg zich als een heer in plaats van een beest. Wanneer slaat het om? En hoe slaat het om? Mijn nieuwsgierigheid maakte me gek.

We liepen zijn huis binnen en nog voordat ik mijn tas een plekje had kunnen geven greep hij me stevig beet, één hand op mijn billen, de ander om mijn nek. Hij duwde me tegen de muur en begon me gepassioneerd en heerlijk vies te zoenen. Mijn benen werden week, ik kon mezelf niet meer overeind houden en zocht mijn steun in zijn sterke grip. Toen stopte hij, leunde naar achter, keek me aan en fluisterde: ‘Dat was een voorproefje. Wees geduldig en je zult beloond worden. We gaan spelen, genieten. Ik ga je temmen en aanwakkeren tegelijk.’. Woorden schoten tekort. Ik was gevangen, betoverd, sprakeloos.

Tot onze verbazing hebben we eerst nog zeven uur lang zitten praten. Wat begon als een sex afspraakje was opeens zoveel meer dan dat. We waren volledig op elkaar afgestemd en ontdekten de diepste, mooiste kanten van elkaar. Humor voerde de boventoon in onze gesprekken. We hadden elkaar gevonden.

Daar was die grijns weer. Die kwajongen grijns die het verzoek om naar boven te gaan meer als een speels bevel soepel mijn kant op liet glijden. Ik liep de trap op en voelde zijn blik op mijn strakke kokerrok, zijn hand op mijn billen. Hij sloot de deur van de slaapkamer achter zich en paste zijn postuur en voorkomen aan. Met een diepe toon sprak hij de volgende woorden: ‘Trek je top en je rok uit en ga op je knieën zitten.’ Ik gehoorzaamde gretig. Hij blinddoekte me en bond de ball gag over mijn mond. Zachtjes begon hij mijn lichaam te verkennen. De aanraking van zijn grote handen, langzaam glijdend van mijn rug naar mijn benen versterkte al mijn zenuwen. Ik voelde alles nog intenser. Elke zoen, elke lik, elke greep en elke klap. ‘Ik wil je niet horen. Wat ik ook doe, je blijft stil.’ Hij sloeg mijn billen rood met zijn vlakke hand. En toen ik kreunde van genot hoorde ik aan zijn grom dat ik gestraft moest worden. Het leer van het zweepje voelde koud, maar tegelijk ook zo heet, op mijn al hevig gloeiende huid. Na tien slagen draaide hij me om, trok de ball gag uit mijn mond en zoende me alsof de wereld zou vergaan. Hij gooide me neer, kroop over me heen en haalde de blinddoek van mijn ogen. Ik keek hem vragend aan, benieuwd naar alle wonderlijke dingen die ik van hem kon leren.

‘Je bent een braaf meisje, je doet het heel goed. Nu verdien je zeker een beloning.’. Zijn stijve was groot en dik en vulde me volledig op. Hij perfect voor mij, ik perfect voor hem. Nog nooit eerder had ik me zo gevoeld. Begeerd, alsof ik de enige vrouw was voor hem. Speciaal, magisch, zoveel meer dan een sex object. Ik wenste mid orgasme voor een eeuwigheid met hem.

Eén nacht werd een lang weekend. Van vrijdag tot en met maandag genoten we naakt en compleet ondergedompeld in prille liefde van elkaars gezelschap. Het was bijna onmogelijkheid om afscheid te nemen, daarom besloten we dan ook nooit meer het gevoel te willen hebben wat zonder elkaar zijn met zich mee bracht. Een maand later kozen we voor een leven samen en verhuisden we mijn spullen zijn kant op. Tot op de dag van vandaag hebben we daar beiden geen moment spijt van gehad.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Pinterest

2 reacties

Landa Penders 14 september 2017 - 11:02

Damn girl! Dat is steamy. Mooi geschreven, mijn compliment!

Beantwoord
Kim Langhout 15 september 2017 - 13:06

Thanks babe! Means a lot! :)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy