Sexy Adventsverhaal #1: “Sorry, sorry, sorry”

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

Ik lig naakt in mijn bed op Raphael te wachten. De hele dag ben ik chagrijnig geweest omdat hij me vandaag pas vertelde dat hij morgen, op eerste kerstdag(!) moet werken. Ik snap dat het ziekenhuis op feestdagen ook gewoon doordraait, maar ik was er helemaal vanuit gegaan dat hij dit jaar mazzel had en alleen opgeroepen kon worden. Maar nu vertelde hij doodleuk dat hij de dienst van een collega had overgenomen. Terwijl zíjn familie hier morgen op de stoep staat om kerst te vieren! Ik lig nog steeds te mokken als hij naast met in bed kruipt.

“Schatje…”

Hij streelt mijn rug en billen met zijn hand. Hij weet dat ik dat niet kan weerstaan en ik merk mezelf verzachten. “Kan ik het misschien nog een beetje goedmaken?” Ik geef een boze grom, maar mompel dan; “misschien”.

Ik draai me op mijn rug en hij kruipt bovenop me. Hij zoent me in mijn nek, hals, borsten terwijl hij tussendoor “sorry, sorry, sorry” mompelt. Dan laat hij zijn tong in mijn mond glijden.

Hmmm, waarom kan hij toch zo goed zoenen. Hij verruilt zijn tong voor twee van zijn vingers en ik maak ze helemaal nat voordat hij ze naar beneden tussen mijn benen laat glijden…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy