Sexy verhaal: Een warme rit naar huis

door Yentl

Het is winter en fris. Na een dagje gezellig samen door de stad te hebben gestruind gaan we richting de parkeergarage. Het is hoog tijd om thuis lekker op te warmen.

Terwijl ik op de auto afloop kijk ik nog even achterom, ik zie hoe hij het parkeerkaartje betaalt en mijn kant op komt. Hij glimlacht naar me en de kuiltjes in zijn wangen zorgen bij mij voor een warm gevoel vanbinnen. Ik gooi mijn jas in de achterbak en stap voorin. Zodra we de parkeergarage uitrijden voel ik hoe de warme lucht zich door de auto verspreid en ik zet een muziekje aan. Mijn benen rillen nog na van de kou. Waarom heb ik dan ook uitgerekend vandaag gekozen voor een jurkje met een panty?

Liefdevol legt hij zijn hand op mijn knie, de warmte van zijn hand helpt tegen het rillen. Ik leg mijn hand op de zijne en terwijl hij me ondeugend aankijkt zegt hij: ‘Wat zie je er leuk uit vandaag, schat!’

Ik voel hoe zijn hand dieper tussen mijn benen afdwaalt. In een fractie van een seconde begin ik te fantaseren over alles wat ik zou willen doen als we thuis aankomen. Ik laat mijn benen wat uit elkaar vallen. Zijn vingertoppen drukken stevig tegen mijn panty. Ik kan er niets aan doen, ik vind hem sexy en deze kleine handeling doet een vlammetje diep in mij ontwaken . Terwijl we bij het stoplicht staan, sluit ik heel even mijn ogen. Ik vergeet dat de mensen in de bus naast ons op ons neerkijken, en dus uitgebreid mee kunnen genieten. Ik voel hoe mijn slipje nat wordt. Zonder enige twijfel laat ik mijn hand mijn panty inglijden. Ik schuif mijn slipje wat opzij en voel hoe het vocht zich tussen mijn lippen verdeeld. Ik laat een vinger naar binnen glijden, en nog één. Het gaat zo gemakkelijk, ze worden bijna naar binnen gezogen. 'Fuck, ik ben zo nat,' weet ik nog uit te brengen voor ik mijn vingers terughaal en ze uitgebreid aflik.

‘Ik kan mij zo echt lastig concentreren’, zegt hij lachend en een tikkeltje nerveus. Ik weet welk effect dit op hem heeft. Ik zie hoe hij zijn best doet om zich te focussen op de weg terwijl ik langzaam mijn panty uittrek. De warme stoel voelt aangenaam aan mijn blote benen en ik streel met mijn vingers steeds verder omhoog terwijl ik wat onderuit ga zitten. Dan vindt zijn hand mij weer, hij begraaft ‘m diep tussen mijn benen, schuift mijn slipje opzij en zonder iets te zeggen laat hij zijn vingers door mijn poesje glijden. Jezus, denk ik bij mezelf, terwijl ik voel hoe zijn vingers diep naar binnen verdwijnen. Een kreun ontglipt via mijn lippen. Ik kijk hem vol verlangen aan terwijl hij zijn best doet om op de weg te letten. Ik zie het vuur in zijn blauwe ogen. Hij wil mij, hij weet net zo goed niet waar hij het zoeken moet. Mijn hand rijkt naar zijn hoofd en ik gooi zijn pet op de achterbank. Stevig laat ik mijn hand door zijn blonde haren gaan om vervolgens verder af te zakken naar beneden. Terwijl hij mij vingert en de auto onder controle houdt voel ik de bobbel in zijn broek groeien. Ik kan nog maar aan één ding denken: Ik wil echt niet wachten tot we thuis zijn!

’Ik ga hier ergens parkeren, ik ga nu van jou genieten,’ zegt hij terwijl hij een landweggetje inslaat. Zodra de auto stil staat lukt het ons geen van beide om ons nog in te houden. Ik ga op mijn knieën op de stoel zitten en buig me zijn kant op. Speels laat ik een vinger over zijn lippen gaan.

‘Je proeft zo lekker, ik vind je zo geil.’ Hij laat zijn hand via mijn been onder mijn jurkje verdwijnen terwijl ik voel hoe zijn lippen de mijne raken en zijn tong met de mijne speelt. Kreunend en vol verlangen zoenen we elkaar uitgebreid. Al snel maakt hij zijn broek los en laat ik mijn tong over zijn glimmende eikel glijden voor ik mijn lippen warm om zijn harde pik sluit. Vol overgave zuig en lik ik. Ik voel zijn handen langs mijn rug naar beneden gaan. Het geluid van zijn gekreun klinkt door de auto en wanneer zijn vingers mijn poesje weer hebben bereikt kreun ik met hem mee. Ik voel hoe hij steeds heftiger zijn vingers in mij beweegt terwijl zijn ademhaling toeneemt. Hij pakt mijn hoofd vast en zijn warme zaad vult mijn mond. Mijn god, wat is hij toch lekker.

Ik laat mij in de stoel vallen om op adem te komen. Zodra hij is bijgekomen duwt hij mijn benen uit elkaar, buigt zich voorover en drukt zijn tong warm tegen mijn klitje. Kreunend vertel ik hoe goed het voelt en ondanks dat hij geen centimeter onbenut laat verlang ik naar meer. Ik werp hem een ondeugende blik toe, trek mijn jurkje uit en kruip op de achterbank.

‘Ik wil dat je me neemt,’ zeg ik terwijl ik hem geil aankijk. Zonder enige aarzeling komt hij naast me zitten. Zijn spijkerbroek hangt inmiddels ergens op zijn enkels en ik trek zijn zwartwit gestreepte shirt een beetje omhoog terwijl ik op hem ga zitten. Zijn ogen kijken mij strak aan en ik laat me over zijn stijve lul zakken, steeds een stukje verder. Ik voel hoe mijn binnenste oprekt. Met beide handen pakt hij mijn billen stevig vast om het ritme te bepalen. Onze wilde ademhaling en het geluid van mijn natte poes vullen de auto en ik laat mijn vingers via zijn borst naar beneden zakken om uitgebreid met mezelf te spelen terwijl ik hem ruw bereid en hij diep in mij stoot. Zodra hij een vinger tegen mijn achterste gaatje drukt voel ik de warmte opkomen. Ik voel mijn benen aanspannen, mijn tenen krommen en ik voel hoe mijn verlangende kutje zich nog strakker om hem heen sluit. Ik kreun luid terwijl ik mijn handen in zijn haar begraaf en laat de tinteling door me heen gaan.

Eenmaal bijgekomen kruip ik van hem af en lik hem schoon totdat ook hij opnieuw zijn hoogtepunt bereikt.

Bij nader inzien toch wel handig dat jurkje en die panty.


Yentl is een nieuwsgierige jonge vrouw die samen met haar vriend graag grenzen opzoekt. Dit uit zich in een passie voor het schrijven van de meest sexy verhalen die een heerlijke mix zijn van haar eigen avonturen en haar stoutste fantasieën.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy