Sexy Adventsverhaal #9: Een glas jus

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…Doelloos staar ik naar de inhoud van mijn kast. Eerst pak ik er een oud joggingpak uit. Het is wat ik normaal aan zou doen als ik de hele dag in de keuken zou staan. Maar nu was Sam beneden. Flirtende Sam. Gespierde, sexy, Sam. Zwager Sam. O mijn god, wat haalde ik me überhaupt in mijn hoofd.

Snel pak ik mijn nieuwe strakkere joggingbroek uit mijn kast en trek ik er een oud wijd gecropt shirt bij aan.

Als ik beneden kom staat Sam een eitje te bakken. “Ik dacht dat je waarschijnlijk nog niet ontbeten had. Behalve die wijn dan natuurlijk.” Ik ga naast hem staan en ben oprecht onder de indruk van hoe lief dit is.

Hij geeft me een glas jus en ik neem gulzig een slok waar ik me vervolgens bijna in verslik. “Dit is niet alleen sinaasappelsap!” proest ik uit. “Ik ken je langer dan vandaag”, grinnikt hij terwijl zijn hand op mijn rug leunt. “En wees gerust, ik heb die in de koelkast dichtgelaten. Ik had zelf ook een flesje bubbels mee genomen.”

Ik kijk hem bewonderend aan en hij kijkt me recht in mijn ogen terug. Zijn hand glijdt verder naar beneden over mijn billen en ik laat het gebeuren…

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy