Sexy verhaal: Hoe onnodig kan een bikini zijn?

door Kim

Lees hier deel 1: Hoe klein kan een bikini zijn?

Florence is al een aantal weken op Bora Bora, ze heeft haar reis verlengd. Het is er zodanig prachtig en fijn dat ze niet weg kan. Niet weg wil. En ze heeft nog steeds contact met Mason, de zongebruinde god van heerlijk vlees en bloed, die haar elke ochtend vers fruit en een mimosa brengt. Hij is een paar keer langer blijven hangen dan de gebruikelijke vijf minuten, niet om het dienblad naar binnen te dragen, maar om Florence op bed te gooien en gepassioneerd te zoenen, likken en neuken.

Het is zaterdagochtend. Mason klopt op de deur van het strandhuis. Florence doet open in niets meer dan een zwart-wit gestippelde stringbikini. Mason draagt niets meer dan een korte broek en een dienblad gevuld met mango, ananas en kokosnoot. Hij kijkt glimlachend naar de bijna naakte Florence en vraagt: ‘Hi beautiful, how are you this morning?’ Florence antwoordt opgewekt en een beetje opgewonden. Ze zegt dat ze al de hele ochtend aan Mason denkt, aan zijn sterke bovenlichaam, zijn gespierde armen, strakke billen en vooral aan zijn harde, smakelijke pik. Mason kijkt zwoel langs zijn wimpers recht in de ogen van Florence en likt zijn lippen. ‘I would ravish you right here, right now, if I could. But I have to be somewhere in a bit. Actually… tonight I am meeting two friends at a spa. Would you like to come? Maybe I can put my hands on you then. Or they can.’ Dat laat Florence zich niet twee keer vragen. Ze is wel in voor een stout avontuur. En een bezoek aan een spa! Met nog meer mannen!

Het is negen uur, de avondzon schijnt zachtjes over het zand voor het strandhuis. De zonnestralen glimmen in de reflectie van het zeewater. Florence loopt langs het water en spettert met haar gebruinde voeten wat druppels de lucht in. Ze beeldt zich van alles in, allerlei scenario’s, allerlei pornografische verhaallijnen die alleen plaats kunnen vinden op een tropisch eiland waar het lijkt alsof alle mannen gespierd, gebruind en goed geschapen zijn. Alleen al door de gedachte genomen te worden door meerdere mannen ontstaat er een vochtige toestand in haar bikinibroekje. En dat komt niet door de oceaan. Ze rent snel naar binnen om zich op te frissen en om te kleden.

Mason klopt aan. Florence staat nog met een bikini in haar ene hand en een luchtig strandjurkje in haar andere hand naakt in de slaapkamer. Ze roept dat Mason naar binnen kan komen… de deur is open. Hij loopt naar haar toe en leunt tegen de deurpost van de slaapkamer. Terwijl hij haar slanke postuur bestudeert zegt hij: ‘you don’t need a bikini, just throw that see-through dress on. It won’t stay on for long anyway.’ Florence lacht, gooit het jurkje over haar hoofd en pakt Mason zijn hand. Ze lopen samen naar buiten, over het strand, langs de palmbomen, richting een mooi gebouw gemaakt van natuursteen. Mason opent de deur…

Florence kijkt haar ogen uit. Voor de uit grote rotsen gehakte bubbelbaden omringd door planten hoger dan dat zij is, staan twee verrukkelijke mannen. De één – Harlan – is blond, heeft tatoeages, een neuspiercing en het lichaam van een pro surfer. De ander – Jorgo – heeft lang zwart haar, is diep getint en lijkt uit steen gehakt. Mason stapt tussen zijn vrienden in, kijkt Florence aan en vraagt: ‘what do you want, beautiful? This is your night, you decide what happens.’ Florence weet allang wat ze wil. Ze wil eindeloos lang genomen worden, hard ook. ‘You three are Tarzan, I am Jane. I want you to take me, use me, pleasure me, until none of us can go on. NOW.’ Duidelijk, denkt Mason. Hij kijkt Harlan en Jorgo aan, die bevestigend knikken. De mannen lopen op Florence af en rukken haar jurk van haar lijf. Mason wikkelt de gescheurde stof om haar ogen en wanneer ze geblinddoekt is tillen de drie mannen haar op. Ze brengen haar naar een warmwaterbad achterin de spa, waar ze volledige privacy hebben.

Harlan zet Florence neer, in het water, voor hem. Hij beveelt haar op haar knieën te gaan, nog met de blinddoek om. Hij vraagt Florence haar mond te openen. Harlan haalt zijn stijve pik tevoorschijn en duwt deze zachtjes langs haar lippen haar mond in, glijdend over haar tong. Jorgo gaat achter haar zitten, ook op zijn knieën. Hij laat zijn handen over haar blote lichaam dansen. Hij streelt haar nek, haar borsten, hij speelt met haar harde tepels en hij kietelt haar buik. Mason kijkt. Mason zit op de rand van het bad met zijn pik in zijn hand, trekkend, op en neer. Hij heeft een gigantische lach op zijn gezicht, dit is het geilste wat hij ooit heeft gezien. En de avond is pas net begonnen…

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy