Sexy verhaal: Gluren naar collega’s

door Myrthe

Zo onopvallend mogelijk keek ze door het raampje van de vergaderzaal op de eerste verdieping. De horizontale jaloezieën waren neergelaten en de witte lamellen waren zo gekanteld dat je van buitenaf niet kon zien wat er binnen gebeurde. Aan de zijkant echter, stond een dikke multomap op de vensterbank en die zorgde ervoor dat langs de rechterkant van het raam een halve centimeter inkijk mogelijk was.

Die ochtend had ze in diezelfde vergaderzaal twee uur lang geluisterd naar haar afdelingshoofd die zijn plannen voor de toekomst uit de doeken deed. In de commotie na de vergadering was ze haar mobieltje vergeten. Sommige collega’s vonden de plannen van het afdelingshoofd te vernieuwend en hadden dat achteraf nog luidkeels met elkaar besproken, zij had er vooral voor gezorgd zo snel mogelijk de vergaderzaal uit te zijn. Met het gekende gevolg. En dus stond ze nu, net na de lunchpauze, opnieuw aan het vergaderlokaal. Volgens de openbare Outlook-agenda waren er deze namiddag geen meetings meer gepland in de zaal en toch was de deur gesloten. Ze had met haar oor tegen de deur geluisterd of ze iets kon horen. Het gebeurde immers wel vaker dat de deur dicht was, terwijl de zaal leeg was. Maar nu had ze wel degelijk stemmen gehoord. Ze had niet zomaar durven kloppen en binnengaan, ze wist immers niet wie de aanwezigen in de zaal waren. Stel je voor dat het de directeur was… Die onderbrak ze liever niet tijdens een vergadering.

En dus probeerde ze via het kleine stukje vrije raam te achterhalen wie het was die binnen zat. Ze moest wat moeite doen om op de juiste plaats naar binnen te kijken, maar uiteindelijk lukte het haar toch. Ze herkende twee van haar mannelijke collega’s. Marnix, een jonge dertiger, stond tegen de tafel geleund, terwijl Kurt, ook een dertiger, maar iets minder jong dan Kurt, voor hem stond. Het zag er op het eerste zicht niet uit alsof ze het over superbelangrijke zaken hadden. Ze stonden er ontspannen bij en lachten af en toe. Beide heren waren aantrekkelijk maar niet té, verzorgd zonder er veel moeite voor te doen, sympathiek maar niet glad. Ze hadden hun leven prima voor elkaar: fijn gezinnetje met vrouw en een paar kinderen, uitdagende job met riante verloning en een bedrijfswagen van een A-merk, nieuwbouwwoning in een van de chique buitenwijken aan de rand van de stad…

Ze had net besloten om gewoon aan te kloppen en hen te vragen of ze haar mobieltje snel even mocht pakken, toen ze zag hoe Marnix zijn hand op de wang van Kurt legde en wat dichter bij hem ging staan. Ze schrok. Het gebaar leek veel te intiem in een werkomgeving als deze. Kurt legde zijn hand bovenop die van Marnix. Een hele tijd bleven ze zo staan terwijl ze elkaar in de ogen keken. Ze knipperde een paar keer en voelde hoe een vreemd soort opwinding bezit van haar nam. De seksuele spanning tussen Kurt en Marnix leek voelbaar tot bij haar. Haar mond viel open toen Marnix zijn mond ruw op die van Kurt duwde. Het was het begin van de meest opwindende tongkus die ze ooit had gezien en die speelde haar hier live voor haar ogen af. Minutenlang leek het alsof de heren een soort gevecht aan het voeren waren met hun lippen en hun tong, met de tanden als extra wapens. Ze beten, ze likten, ze duwden, ze zogen… Het was passioneel en heftig. En ze voelde een steek van jaloezie toen ze besefte dat ze zelf nog nooit op deze manier door iemand was gekust.

Ze voelde hoe de spanning bezit van haar nam terwijl ze haar collega’s door het raam aan het bespieden was. Ze had nooit gedacht dat het kijken naar twee kussende mannen zo opwindend kon zijn, maar de signalen van haar lichaam waren onmiskenbaar. Ze ademde zwaar, haar hart klopte in haar keel en van tussen haar benen verspreidde zich een warme gloed over haar onderbuik.

Terwijl ze bleven kussen, maakte Kurt de riem van Marnix los. In dezelfde beweging maakte hij ook de knoop en rits van z’n broek open. Hij keek Marnix grijnzend aan terwijl hij zich op zijn knieën liet zakken en met een ruk diens broek en nauw aansluitende donkerblauwe boxer naar beneden trok. Ze hapte naar adem toen ze zag hoe groot en stijf de penis van Kurt was, maar Marnix aarzelde geen moment en opende gretig zijn mond. De erectie van Kurt verdween volledig tussen zijn lippen. Marnix leunde achterover en hield zich met zijn twee handen vast aan de rand van de tafel, op zijn voorhoofd tekende een diepe frons zich af en zijn mond viel lichtjes open.

Kurt bewoog zijn hoofd weg en weer en liet zijn lippen over de stijve penis van Marnix bewegen, terwijl hij die met zijn hand stevig omklemde. Hij deed het met overgave en ze zag aan de bobbel tussen zijn benen dat hij het zelf ook opwindend vond. Ze keek gefascineerd toe. Af en toe liet hij de erectie van Marnix even uit zijn mond glijden, likte met zijn tong van aan de basis ervan tot aan de eikel. Hij duwde het puntje van zijn tong in het plasgaatje, streelde met zijn hand langs de teelballen en leidde de erectie van Kurt daarna opnieuw zijn mond binnen. Hij kokhalsde niet, ging er volledig voor. Ze slikte toen ze besefte dat zij op die manier nog nooit een man gepijpt had, terwijl het wellicht net op deze manier was dat een man het graag wilde. Ze bleef kijken. Dit beeld zou ze nooit meer vergeten en ze was er op een vreemde manier dankbaar voor. Het zou haar van pas komen de volgende keer dat ze een man oraal zou bevredigen, dat wist ze nu al.

Ze zag hoe de benen van Kurt begonnen te schokken en het leek alsof Marnix op dat teken gewacht had om nog een versnelling hoger te schakelen. Zijn hand en zijn mond bewogen in een steeds sneller ritme en de grimas op het gezicht van Kurt werd nadrukkelijker. Hij bewoog zijn onderlichaam nu ook zelf in de richting van de mond van Marnix, duwde zijn erectie keihard binnen tot het achterste van zijn keel, maar Marnix gaf geen krimp en ging onvermoeibaar verder. Kurt stootte drie keer, ze had in haar hoofd meegeteld, en kwam toen schokkend klaar. Marnix slikte en glimlachte terwijl hij de laatste druppels sperma van de penis van Kurt likte en die ook nog doorslikte.

Plots veranderde de blik van Marnix. Met een ruwe beweging draaide hij het lichaam van Kurt om en duwde zijn bovenlijf plat op de tafel. Kurt sloot zijn ogen, zich overgevend aan het moment. Marnix opende zijn broek en bevrijdde zijn erectie door zijn broek en ondergoed op zijn knieën te duwen. Zijn penis was zo mogelijk nog groter dan die van Kurt en een vonkje knetterde tussen haar benen toen ze zag hoe Marnix de billen van Kurt ruw uit elkaar trok. Een paar druppels speeksel vielen uit zijn mond naar beneden en hij smeerde het vocht met zijn eikel rond het kontgaatje van Kurt. Onmiddellijk daarna ramde Marnix keihard zijn erectie bij Kurt binnen en ze zag het gezicht van Kurt vertrekken. En grimas van pijn trok over zijn gezicht, maar het duurde maar een paar seconden. Van zodra Marnix helemaal bij hem binnen was gedrongen, leek het zelfs alsof Kurt zijn bekken wat kantelde, zodat de stoten van Marnix nog dieper raakten. Zijn armen lagen naast zijn gezicht op tafel en hij balde zijn vuisten terwijl Marnix stevig op hem in ramde. Er was geen plaats voor liefde, geen tijd voor affectie, dit was sex en lust op een heel erg dierlijke manier. En het wond haar heel erg op.

Ze keek met grote ogen toe en probeerde haar oren te spitsen om het gekreun en gegrom van de mannen te horen. Dat moest er zijn, vulde wellicht de hele vergaderzaal, maar waar zij stond, kon ze er niets van opvangen. Ergens vond ze dat jammer, maar tegelijk gaf het haar ook de kans om die leegte met haar eigen fantasie op te vullen. Ze stelde zich voor hoe Kurt binnensmonds gromde bij iedere stoot van Marnix, een mengeling tussen genot en misschien ook een beetje pijn, en hoe Marnix steeds luider ging kreunen bij het voelen van zijn naderend hoogtepunt. Dat kon er nu elk moment aankomen, ze zag het aan de gespannenheid van zijn spieren, aan de verbeten trek om zijn lippen.

Met een laatste keiharde stoot, harder dan alle stoten daarvoor waren geweest, drong Marnix tot het uiterste bij Kurt binnen. Hij verkrampte helemaal terwijl hij zijn zaad naar binnen spoot. Kurt bleef als verdoofd liggen, enkel zijn bovenlichaam ging snel op en neer op het ritme van zijn ademhaling. Na een paar tellen die eindeloos leken te duren, trok Marnix zijn penis uit Kurt. Die glinsterde van het melkachtig vocht en Marnix keek er bewonderend naar. Daarna wreef hij met zijn hand langs de billen van Kurt en trok zijn slip en broek weer omhoog. Kurt leek wat langer tijd nodig te hebben om te bekomen. Toen hij zich eindelijk van de tafel duwde, was er bij Marnix’ uiterlijk al niets meer te merken van de net geleverde fysieke inspanning. Kurt zuchtte en deed zijn kleren weer aan. Marnix knipoogde naar Kurt en gaf hem een schouderklopje. Het leek alsof Kurt daardoor nog meer kleur kreeg in zijn gezicht dan hij al had.

Ze maakte zich snel uit de voeten toen de heren aanstalten maakten om de vergaderzaal te verlaten. Ze meende de geur van sex waar te nemen toen ze een paar minuten later de vergaderzaal in liep, maar dat kon ook haar verbeelding zijn.

Ze had haar gsm nog maar net in haar handen of ze opende WhatsApp. Ze maakte een nieuwe groep aan met de naam ‘Dinsdagmiddagmeetings’ en voegde Kurt en Marnix aan de groep toe. Daarna plaatste ze een berichtje. ‘Heren, ik zou graag willen deelnemen aan jullie dinsdagmiddagmeetings in de vergaderzaal op de eerste verdieping, als ik welkom ben…’

Beeld: Unsplash

3 reacties

Rianne 13 december 2020 - 22:30

Een vervolg alsjeblieft?!

Beantwoord
Myrthe 17 december 2020 - 08:46

Hi Rianne, was niet voorzien, maar is inderdaad wel een goed idee. ;)

Beantwoord
San 1 januari 2021 - 19:49

Yes please

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy