Sexy verhaal: Infernaal belust

door Kim

Ik schrijf een brief aan je, liefste, omdat mijn verlangen onmeetbare proporties aanneemt. Terwijl ik pen op papier druk breekt de punt van mijn ouderwets kroontje zowat middenin de inktvlek die ik achterlaat tussen de lijnen. Want mijn hand staat op spanning. Mijn arm voelt als een blok, leunend op het bureau waar je me in gedachten ontelbaar veel keren overheen hebt gedrapeerd als een zijden doek, met glans en klasse ongekend.

Alles wat ik je wil schrijven verbleekt bij mijn opwindende en extravagante hersenspinsels. Ik vind de woorden maar moeilijk, maar ik doe mijn best. In de hoop dat wanneer je leest waar ik al maanden mee rondloop, je ertoe wordt gezet werkelijkheid te maken van wat nu nog slechts fantasie genoemd mag worden. Ik schrijf een brief om jouw vuur aan te wakkeren zodat we samen kunnen branden tot de wereld stopt met draaien.

Die eerste ontmoeting staat als een tatoeage in mijn brein vereeuwigd. Hoe je de zaal binnenliep zonder enig vermoeden van de rest van je leven. Hoe je rondkeek en mijn blik ving, vluchtig, toen nog een keer… lang… en intens. Je lachte naar me. Ik lachte terug. Maar onze lach was niet zomaar een lach. Onze lach was lust, passie, obsceniteit, schunnig en vol vunzige bedoelingen. Onze lach was een grijns die zelfs de duivel niet durft te grijnzen.

Ik zal nooit meer vergeten hoe elke millimeter van mijn lichaam transformeerde. Alsof zenuw na zenuw, haarzakje na haarzakje, huid, ledematen, oren, ogen, tong, lippen, opeens waren geëvolueerd tot niet alleen prooi maar ook jager. En jij zag mij die groei maken, herkende jezelf in mijn metamorfoserende façade, omdat ik mezelf in jouw transformatie herkende, ik zag jou diezelfde groei maken op datzelfde moment van lokkend oogcontact en grijnzend genoegen.

Sindsdien zijn wij verbonden. Ons onbeantwoord puur verlangen, onze drang naar het leven van seksuele zondigaars beoefenen, sterker dan elk denkbare verplichting. Sterker dan de wilskracht om zonder elkaar te leven, te lusten, te bevredigen.

Ik schrijf je, liefste, wat ik met je zou doen. Als jij nu hier mijn loodzware armen van deze brief weg zou trekken.

Ik zou je sterke kaak en brute mannenhoofd fijn drukken tussen mijn handen. Je wangen samenpersen om je lippen nog meer te laten spreken dan ze al doen. Je hoofd vervormen en je kussen. Zoenen. Bijten. Je mond onder kwijlen en aan je onderste lip zuigen. Ik zou je proeven, elke centimeter van je tanden beroeren, je tong, je gehemelte. Ik zou het allemaal willen opeten.

Ik zou je nek beetpakken en mezelf op jouw hals halen. Zo dicht als ik kan nestelen in je lange nek en kwijl laten druipen van achter je oor langs de ronding die naar je brede schouders leidt. Je gehele glijbaan laten spiegelen door te likken en te zuigen. Ik zou je parfum opeten, door die bittere nasmaak heen slikken om bij jouw geur te komen.

Oh liefste. Ik zou de kleren van je bovenlijf scheuren. Het leer van jouw jas proberen kapot te klauwen met mijn gulzige handen. De knopen van je overhemd van hun plek rukken wegens ongeduld. En jouw tanktop aan flarden rukken, om huid te zien. Om borst en schouder en beenderen te zien. Om tepels te likken. Om je in me op te nemen, om jou de kans te geven mij op je te nemen.

Ik zou je riem uit je broek halen, met snelheid en agressie, want snel snel snel, want haast haast haast. Die riem zou ik oprollen en in je hand leggen terwijl ik in je oor fluister dat je me daar mee mag slaan op het meest ronde gedeelte van mijn bolle billen. En de rits van je geliefde spijkerbroek gaat eraan. Ik zou dat ding helemaal kapot ritsen. Want wat daarachter schuilt, daar gaat het om…

Het hart van jouw mannelijkheid. Het hart van mijn zielsvreugde. Hart. Hard. Liefste, ik schrijf je om te laten weten dat ik je zou verslinden zou je me de kans geven. Vandaag, morgen, elke dag daaropvolgend. Ik lust je rauw.


Nu te koop: de eerste dichtbundel van Kim

Krijg je – net als wij – ook geen genoeg van de betoverende woorden van Kim? ‘Onze’ Kim heeft een prachtige dichtbundel uitgebracht bij uitgeverij Lipari. Je kunt ‘m hier bestellen.

Kim over Wreedfabriek: “Ik zocht naar een allesomvattend woord voor mijn trauma’s en pijn, eveneens als de wonden die ik bij andere mensen zag ontstaan of genezen. Dat woord bleek er niet te zijn. Dus bedacht ik dat woord, want erkennen is de eerste stap naar genezen. Mijn werk zit vol met emotie, passie, verdriet en humor. Zoals je spontaan in lachen uitbarst tijdens een begrafenis of keihard moet huilen wanneer je de slappe lach hebt.”

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy