Sexy verhaal: Erotisch feest (deel II)

door Yentl

Lees hier deel I

“Ik wil wel blijven” zeg ik terwijl ik mijn hand over zijn arm laat strelen.

“Mooi” zegt hij, “ik ook.”

Hij drukt me tegen het aanrechtblad en laat zijn handen onder mijn jurkje glijden. Even blijven we zo staan en zoenen elkaar hevig.

Dan pakt hij mijn hand en neemt me mee naar buiten.

We lopen over de dansvloer. Er wordt gedanst, gezoend en aan elkaar gevoeld. We banen ons een weg richting de achterdeur. Mijn ogen scannen de ruimte. Opzoek naar haar, maar ik zie haar nergens.

In de ruime tuin liggen een paar mensen op de lounge sets, ze kletsen en lachen. In de hottub zitten drie mensen. Ze gebaren naar ons dat er nog genoeg ruimte is. We trekken onze kleding uit en stappen het warme water in. Ik ben naakt, maar het voelt totaal niet kwetsbaar. Ik neem een trotse houding aan en ga naast hem zitten. Zijn handen strelen onder het water over mijn benen. Ze vinden hun weg naar mijn poesje. Voordat hij daar aankomt pakt hij mijn heupen stevig vast en trekt me op zijn schoot. Als vanzelf gooi ik mijn armen om zijn nek en schuif ik over hem heen en weer. Zijn stijve penis glijdt onder water door mijn lipjes. Ik kijk om me heen, er is niemand die ons opmerkt. De drie andere gasten hebben het veel te druk met elkaar.

“Zullen we anders kijken hoe de kamers eruitzien?” Hij kijkt me met het vuur in zijn ogen aan. Als antwoord op zijn vraag bijt ik speels op zijn onderlip. Ik ga van hem af en hij volgt me de hottub uit. Allebei pakken we een handdoek, drogen ons af en kleden ons weer aan.

Binnen gaan we opnieuw de dansvloer over, richting de grote trap. Hij heeft mijn hand vast en sleurt me achter zich aan tussen de mensen door.

Plotseling voel ik dat iemand mijn andere hand vastpakt. Vluchtig draai ik me om en dan kijk ik in haar ogen. Ze lacht. Ze heeft ons weer gevonden. Zachtjes knijp ik in zijn hand en hij kijkt kort achterom. Zodra hij haar ziet verschijnt er een glimlach op zijn gezicht.

Uit één van de koelers op een sta tafel grist hij een fles champagne. Aan de hand neemt hij ons beiden mee naar boven.

De derde kamer die wij binnen gaan is leeg. Er is niemand te bekennen. In het midden staat een groot bed. Ook hier staat op het nachtkastje een voorziening aan speeltjes, glijmiddel en condooms.

Even kijkt hij me aan en trekt dan mijn jurkje over mijn hoofd. In hetzelfde ogenblik voel ik haar handen op mijn billen. Ze kneedt stevig terwijl hij mijn gezicht vastpakt en me innig zoent. Langzaam trekt ze mijn slipje naar beneden. Zodra hij merkt dat mijn slipje op de grond valt ontziet hij me van mijn bh.

Zachtjes duwt hij me achterover zodat ik op het bed kom te liggen. Ze komt naast me zitten. Haar aanraking voelt zacht aan mijn blote huid. Ondertussen opent hij de fles champagne. Hij drukt zijn duim tegen de opening van de fles en laat geleidelijk wat druppels over mijn buik glijden. Ze voelen koud en glijden langs de zijkant van mijn buik het bed op. Het kietelt. Dan drukt hij zijn duim wat minder hard tegen de opening en laat een scheut champagne over mijn borsten gaan. Mijn tepels reageren direct en voor ik het weet likt zij mijn borsten schoon.

Dan laat hij een scheut champagne over mijn buik richting mijn kutje gaan.

De druppels lopen langzaam via mijn natte lipjes door mijn billen.

“Lik haar maar,” zegt hij terwijl hij haar goedkeurend aankijkt.

Dit laat ze zich geen tweede keer zeggen. Even vergeet ik hoe ik moet ademhalen wanneer zij vol overgave iedere druppel champagne oplikt en wegzuigt. Ik vul mijn handen met haar haren en druk haar nog wat dichter tegen me aan.

Aan de rand van het bed staat hij naar ons te kijken. Hij geniet duidelijk van mijn genot. Hij kijkt me strak aan terwijl hij zijn T-shirt uittrekt en zijn broek los maakt. Zijn haar zit wat warrig door alle handen die er al doorheen zijn gegaan. Ik zie dat hij op zijn onderlip bijt om te voorkomen dat hij mee kreunt.

Haar tong weet duidelijk welke weg af te leggen en welk ritme aan te houden om mij gek te maken. Het verlangen diep in mij borrelt steeds verder op. Ik kijk langs mijn buik naar haar hoofd. Haar bruine haren golven mee bij iedere beweging. Haar handen bevinden zich op mijn borsten en ze kneedt gewillig. Ik wil net mijn hoofd achterovergooien wanneer zijn broek op zijn enkels valt. Een zachte plof klinkt door de kamer. Ze stopt en draait zich om. Ze neemt plaats op het randje van het bed, bij mijn voeten. Ik ga wat rechter op zitten en kijk toe hoe zij zijn keiharde pik uit zijn boxer bevrijdt.

Ze pakt hem stevig vast, trekt z’n boxer zo ver mogelijk naar beneden en laat dan haar tong vanaf zijn ballen naar boven glijden. Richting zijn eikel. Een grom rolt over zijn lippen en hij gooit zijn handen achter zijn hoofd terwijl hij me aankijkt. Het is zo’n geil gezicht om hem te zien genieten.

Ze laat kwijl over zijn penis lopen en laat dan haar lippen eromheen zakken. Ik kan niet anders dan mee kreunen. Ik kan de drang om mezelf aan te raken niet meer weerstaan. Mijn kutje is nog nat van haar kwijl. Datzelfde kwijl dat ze nu over de harde pik van mijn vent laat glijden.

Mijn vingers vinden mijn clitje en oefenen wat druk uit. Mijn ogen nog steeds vastgegrepen door zijn blik. Ik weet dat hij buiten zinnen raakt als ik met mezelf ga spelen. Hij steekt zijn hand naar me uit. Ik pak hem vast en hij trekt me naar zich toe. Aan mijn haar begeleid hij me subtiel in de juiste richting. Naast haar. Samen bevredigen we hem. We likken iedere centimeter, af en toe komen onze tongen elkaar tegen met een zachte aanraking tot gevolg.

Wanneer hij er bijna is stoppen we. Ze gaat op bed liggen. Ik trek haar rokje en haar body uit en ga op haar liggen. Haar lichaam voelt zacht onder dat van mij. Haar vingers strelen over mijn rug terwijl ik boven haar hang. We zoenen. Het gesmak is bijna oorverdovend zo luid. Binnen no time gaat het over in gehijg. We likken, we bijten en zuigen aan elkaar. Onze kutjes wrijven over elkaar wanneer ik begin te bewegen. Ze leunt wat voorover, pakt mijn billen en trekt ze wat uit elkaar. Ik voel hoe hij tussen mijn benen plaatsneemt. Een harde tik dreunt tegen mijn billen voor hij zichzelf bij me naar binnen begeleid. Rauw en diep.

Stevig pakt hij mijn heupen en begint te bewegen. Bij iedere stoot wordt de wrijving intenser. Ik vergeet zelfs hoe ik moet zoenen. Onze lichamen raken oververhit. We zweten terwijl hij zijn gang gaat. Ik voel dat ze begint te trillen. Haar mond wordt wat droger en ik voel haar hartslag tegen mijn borst. Ze kreunt dat ze gaat komen. Ik druk mijn onderlijf nog wat strakker tegen haar aan en geniet van het schokkende effect dat haar lichaam maakt wanneer ze explodeert. We laten haar uitrazen. Wanneer ze is bijgekomen duwt ze me een stukje omhoog. Ze kruipt omhoog in het bed, onder me vandaan en gebaard dat ik tussen haar benen moet komen liggen.

Ik gehoorzaam en plaats mijn rug tegen haar buik, mijn hoofd rust op haar schouder. Eén van haar handen vult zich met mijn borst, de ander draait wild rondjes over mijn clit.

Opnieuw komt hij tussen mijn benen zitten. Hij plaatst zijn handen in mijn knieholtes en duwt mijn benen zo ver omhoog als dat ze toelaten. Hij dringt weer bij me binnen en herpakt zijn stoten. Haar vingers bewegen wild en passen zo nu en dan het ritme aan. Ik grijp naar haar armen voor houvast. Al mijn zintuigen staan op scherp. Ik focus me op het geluid van onze lichamen die tegen elkaar aan dreunen. Ons gekreun dat de ruimte vult. Er komt iemand binnen, maar we merken het amper. We neuken in onze eigen bubbel.

Zijn stoten nemen toe in ritme en ik hoor mezelf jammeren terwijl de hittegolf mijn lichaam overneemt. Mijn tenen krommen. Ik zie dat hij het doorheeft. Zijn borst glimt van het zweten. Zijn spieren spannen zich aan en bij zijn laatste diepe stoot voel ik het warm worden diep vanbinnen.

Hij laat zich op ons zakken met een soort innige knuffel als gevolg. We blijven zo liggen tot we zijn bijgekomen. Dan verlaat ze het bed en staat op. Ze trekt haar paarse rokje en body weer aan. Ze schenkt ons een glimlach.

“Fijne avond, jullie zijn echt heel lekker.”

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy