Deze sexgewoontes zijn typisch voor jouw sterrenbeeld

door Felice

Sterrenbeelden kunnen je vertellen wat voor gevoelens je tijdens een periode hebt of bij welk ander sterrenbeeld je het beste zou passen, maar je sterrenbeeld kan je ook vertellen hoe jij tussen de lakens bent en met welk ander sterrenbeeld jij de beste sex hebt! Nieuwsgierig? Kom er nu achter.

sterrenbeeld

Sterrenbeeld Ram

21 maart t/m 19 april

Volgens de sterren zijn de vrouwen met Ram als sterrenbeeld een passionele sexpartner. Ze weten wat ze willen en kunnen erg dominant zijn. Ze verleiden hun sexpartner graag met sexy lingerie of spannende spelletjes. Wanneer ze haar sexpartner vertrouwd kan ze heel avontuurlijk zijn. Een ram vindt het bijvoorbeeld heerlijk om sex te hebben in de buitenlucht. Het sterrenbeeld ram zal de lekkerste sex hebben met Leeuw, Tweelingen, Waterman en Weegschaal.

Sterrenbeeld Stier

20 april t/m 20 mei

Het sterrenbeeld Stier is erg liefdevol en sensitief. Ze heeft een groot uithoudingsvermogen en houdt van sensuele sex. Hoe meer ontspannen ze is, hoe lekkerder de sex is. Ze houdt niet erg van ruwe sex en onhandige mannen. Als ze eenmaal echt geil is, zal ze erg wild zijn in bed. Waarschijnlijk heeft ze bijzondere seksuele fantasieën. Het sterrenbeeld Stier heeft de beste sex met Boogschutter, Schorpioen, Vissen en Weegschaal.

Sterrenbeeld Tweelingen

21 mei t/m 20 juni

Tweelingen zijn comfortabel met hun seksualiteit en kunnen erg open minded zijn. Sex op vreemde plekken? Kom maar op! Ze houdt van experimenteren en heeft graag plezier tijdens de sex. Ze heeft graag een flirterige en humorvolle band met haar sexpartner. Flirten is voor haar dan ook een piece of cake. Met de sterrenbeelden Boogschutter, Ram, Tweelingen en Waterman zal een Tweelingen de beste sex hebben.

Sterrenbeeld Kreeft

21 juni t/m 22 juli

Een vrouwelijke kreeft heeft vaak ondeugende fantasieën, maar zal deze alleen uitvoeren met iemand waarbij ze zich vertrouwd voelt. Ze weet wat ze wil: romantiek en verwend worden. Sex voor haar is liefdevol en ze is in bed erg teder. Ze houdt ervan om haar sexpartner van top tot teen te verwennen. Ze is erg intuïtief en voelt daarom goed aan wat de verlangens van haar sexpartner zijn. De beste matches in bed voor haar zijn Leeuw, Steenbok, Stier en Vissen.

Sterrenbeeld Leeuw

23 juli t/m 22 augustus

Leeuwen hebben een sterke sex drive. Ze is niet verlegen tijdens de sex en ze heeft niet per se romantiek nodig om opgewonden te worden. Ze vindt het heerlijk om verleid te worden en geniet van voorspel. Haar rug is één van haar erogene zones. Ze is een gepassioneerde sexpartner maar heeft wel bevestiging nodig. Wanneer ze aan het nagenieten is na de sex hoort ze graag complimenten. Ze heeft de beste sex met Boogschutter, Leeuw Ram en Schorpioen.

Sterrenbeeld Maagd

23 augustus t/m 22 september

Het sterrenbeeld Maagd klinkt dan wel onschuldig, maar niets is minder waar. Ze is namelijk erg sensueel en seksueel. Haar sexpartner zal niet weten wat hij meemaakt wanneer hij haar weet te veroveren. Ze wordt extra opgewonden door zoenen en massages tijdens het voorspel. Ze heeft niet veel dingen nodig en houdt van zorgvuldige sex waar ze nog lang van kan nagenieten. Wat haar een erg goede sexpartner maakt is dat ze op technisch vlak perfectionistisch is. Haar beste sexmatches zijn: Steenbok, Stier, Vissen en Weegschaal.

Sterrenbeeld Weegschaal

23 september t/m 22 oktober

De Weegschaal weet dat ze de hoofdprijs is en dat maakt haar zelfverzekerd. Haar sexpartner zal alles uit de kast moeten trekken om haar te verleiden. Sex voor haar gaat gepaard met mentale stimulatie en verbaal voorspel. Haar passie zal zich tonen wanneer er met haar geflirt wordt. Ze wil gestreeld, gemasseerd en gezoend worden. Ze weet wat ze doet in bed heeft een verfijnde smaak. Muziek tijdens de sex zal ze erg leuk vinden en wie weet trekt ze wel een mooi setje lingerie aan. Ze zal de beste sex hebben met Boogschutter, Leeuw, Ram en Tweelingen.

Sterrenbeeld Schorpioen

23 oktober t/m 21 november

De Schorpioen is hartstochtelijk, gepassioneerd en erg seksueel. Ze houdt van drama en opwinding in haar sexleven. Ze vindt mensen die niet gelijk op haar afkomen erg aantrekkelijk, omdat ze mysterie houdt. Ze vindt het opwindend als er controle en macht in het spel komt kijken. Het liefst heeft ze een ervaren sexpartner maar een beginner vindt ze soms ook wel interessant. Door de combinatie van een sterke seksuele drang en sterke emoties worstelt ze soms met haar verlangens. Haar beste bedpartners zijn Leeuw, Schorpioen, Stier en Vissen.

Sterrenbeeld Boogschutter

22 november t/m 21 december

De Boogschutter staat ook wel bekend als dromer en zoeker. Ze is erg charmant en aanhankelijk in bed. Ze wil meerdere orgasmes en houdt van spelletjes en speeltjes. De sex mag ook een beetje ruig zijn. Blinddoeken en handboeien kunnen goed van pas komen! Ze is een echte flirt en staat open voor avontuur. Soms raakt ze snel verveelt en daarom heeft ze een verlangen naar spontaniteit in haar sexleven. Haar beste matches in de slaapkamer zijn Leeuw, Ram, Tweelingen en Waterman.

Sterrenbeeld Steenbok

22 december t/m 19 januari

Hoewel de Steenbok niet gauw over sex praat is ze juist heel sensueel en erg gepassioneerd. Haar benen en knieën zijn vaak een gevoelige erogene zone. Ze houdt niet heel erg van openbare affectie, maar wil graag wel stijlvol worden verleid. Ze vindt het leuk om verleid te worden door een ervaren sexpartner die ook nog wat van haar kan leren, zoals sensualiteit. De Steenbok wil haar hele lichaam inzetten voor goede sex. Hoe langer de relatie tussen haar en haar bedparner, hoe beter de sex wordt. De beste sex heeft ze met Kreeft, Maagd, Steenbok en Stier.

Sterrenbeeld Waterman

20 januari t/m 18 februari

De Waterman kan mensen snel inpalmen. Haar partners zijn niet alledaags want ze heeft graag bijzondere types die ze overal en nergens vindt. Ze vindt het fijn om te worden verleid, maar zal niet de controle helemaal opgeven. Haar sexleven is heel speels en experimenteren is helemaal haar ding. Stiekem is ze heel fantasierijk en enthousiast als het aankomt op sex, ook al zou je dat in eerste instantie niet van haar denken. Boogschutter, Maagd, Tweelingen en Waterman passen het beste bij haar sexleven.

Sterrenbeeld Vissen

19 februari t/m 20 maart

Vaak zijn mensen met het sterrenbeeld Vissen al op een jonge leeftijd bezig met sex, hierdoor hebben ze een goede smaak ontwikkeld. De sex met een Vissen zal niet ordinair zijn. In bed is ze speels, romantisch en sensueel. De sex van Vissen is altijd emotioneel. Wanneer ze van iemand houd kan ze hier intens van genieten. Ze richt zich meer op het verwennen van haar partner. Doordat ze er altijd erg vrouwelijk en sexy uitziet heeft ze veel aanbidders. Ze moet er wel op letten dat ze sex en liefde niet met elkaar verwart. Haar beste bedpartners hebben als sterrenbeeld Kreeft, Maagd, Schorpioen en Weegschaal.

Meer over sterrenbeelden:

It’s all in the stars: jouw ideale date volgens je sterrenbeeld

De beste sexstandjes bij jouw sterrenbeeld

Jouw meest sexy eigenschap volgens jouw bedpartner

Bron: Astropsychologie, Giftavenue | Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy