Rawr! Tekenen dat jij een absolute godin bent in bed

door Elsemieke

Stiekem weet je natuurlijk allang dat de mond van elke vent spontaan openvalt als hij jouw skills ontdekt, maar er is niks mis mee om dat nog even bevestigd te krijgen. Deze vijf tekenen bewijzen dat je hem uit elkaar laat klappen van genot.

De ene keer zijn die sexmoves van je lover zo duidelijk als wat en wil hij je het liefst de kleren van het lijf scheuren, de andere keer is het je een raadsel waar hij precies voor in is. Tsja, wat willen mannen nu eigenlijk? Aan jou zal het in elk geval niet liggen als je de volgende punten van je lijstje kunt afvinken. Check!

 

Spierpijn

Een paar minuten na die stomende vrijpartij strijken zijn handen alweer vloeiend langs je billen. Hij is op zoek naar méér en kan geen genoeg van je krijgen. En dat is niet omdat het verpletterende orgasme dat je hem zojuist bezorgd hebt, niet goed genoeg was. Het is simpelweg omdat hij nog lang niet klaar is met je. Hoezo mannen kunnen maar één keer pieken? Dat het niet bij één ronde is gebleven, voel je de volgende dag wel aan de spierpijn in je billen. Autsj…

 

Tussen zijn benen

Je bent er niet vies van om hem en zijn genotslolly eens goed onder handen te nemen. Néé, nu niet wegklikken! Bedenk eens: hoe lekker is het om hem te zien genieten, van dat wat jij allemaal tussen zijn benen uitspookt? En vergeet vooral het handwerk niet! Niet geheel onbelangrijk: wie de bal kaatst, kan hem terugverwachten. Juist, jou oraal bevredigen dat doen mannen maar al te graag…

 

Innerlijke godin

Je hebt vast al in honderd vrouwenblaadjes gelezen dat een man het niet zo fijn vindt, (ahum) als jij er als een zeester bij ligt en wacht tot hij klaar is met zijn kunstje. Je bent dan ook niet bang om regelmatig het initiatief te nemen. Sterker nog, je laat hem duidelijk merken hoe graag je hem wil. Waarom wachten tot hij het doet, als jij nú zin hebt om hem op bed te smijten? Mannen vinden het alleen maar sexy, als jij je innerlijke sexgodin laat zien.

 

Turn on

Tijdens een potje hot & steamy sex, sta je binnen een paar minuten al in vuur en vlam. Je lover weet nu eenmaal precies op welke manier jij het liefst aangeraakt wil worden, omdat jij hem dat heel duidelijk hebt gemaakt. Sexy! Natuurlijk zou het ideaal zijn als hij je gedachten kon lezen of makkelijk kan aanvoelen wat je lekker vindt in bed, maar die ideale wereld bestaat helaas niet. Gelukkig ben jij de moeilijkste niet, en legde je hem bij jullie eerste avontuurtje al haarfijn uit wat jouw absolute turn ons zijn.

 

Complimentjes

Je weet het nu ongetwijfeld wel, mannen zitten niet te wachten op een zak aardappelen in bed. Hij geniet pas écht, wanneer hij weet dat jij ook compleet van de wereld bent tijdens jullie vrijpartij. Natuurlijk ben je hartstikke kwetsbaar wanneer je naakt en opgewonden met een man in bed ligt. Maar wanneer je alle controle loslaat en helemaal opgaat in het moment, spatten de vonken vanaf. En laat het hem dan vooral weten, vindt hij fijn om te horen.

En? Kon je alle punten van je lijstje afvinken? Of voel je de behoefte om je lover vanavond nog in te lichten over jouw intiemste plekjes en geheime verlangens? Doen! Want er is niets zo sexy als een vrouw die weet wat ze wil. Succes!

 

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy