Alexander Skarsgård gaat full frontal

door Julia

Alexander Skarsgård, bekend van zijn rol als Tarzan, was afgelopen zondag op de Amerikaanse televisie in naakte glorie te bewonderen.

In de serie Big Little Lies, dat wordt uitgezonden op HBO, speelt de knappe acteur de rol van Perry die in de aflevering van zondag compleet naakt ging. Hoewel, Alexander had eigenlijk zijn pak nog aan alleen zijn rits stond open en daar floepte zijn (flinke) jongeheer uit.

Echt of nep?

Het is niet de eerste keer dat Skarsgård alles laat zien op televisie. Voor de finale aflevering van de serie True Blood ging de  acteur ook al helemaal uit de kleren. Maar terug naar de scène uit Big Little Lies, waarin het aankomt op een strijd tussen Perry en Celeste, een rol die gespeeld wordt door actrice Nicole Kidman. In de scène probeert Perry Celeste te verleiden, hij rits zijn broek open en is vervolgens in opgewonden toestand te bewonderen. Helaas voor hem wijst Celeste Perry af, omdat ze geen tijd heeft. Waarna hij in de inloopkast terechtkomt. Op Twitter stroomde meteen de reacties binnen van kijkers die Alexander’s penis hadden gezien, vele vragen zich af of het wel echt was. Aangezien het formaat van zijn piemel nogal behoorlijk was.

Een greep uit de reacties op social media:

Is dat Alexander Skarsgård echte piemel?

Als dit niet Alexander’s echte pik is dan klaag ik jullie aan HBO

Of Alexander Skarsgård heeft echt de grootste lul op aarde, of ze hebben een rubberen hoes gebruikt in de serie

Ik ben nog steeds in shock van Alexander Skarsgårds prothetische gelukkige maandag

Hmm.. wij moeten eerlijk toegeven dat we ook twijfelen als we het ding nader bekijken, maar echt zeker weten doen we het niet. Wat denk jij als je deze foto’s ziet?

 

Skarsgård

Skarsgård

 

 

Beeld: Pinterest, HBO

Meer over (bekende) piemels:

Hier zie je Jamie Dornan (Christian Grey) wel in al zijn naakte glorie

7 verschillende soorten penissen

Dit is de ideale penislengte

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy