7 verschillende soorten penissen

door Julia

Net als een vagina is ook iedere penis uniek, ze komen in allerlei soorten en maten voor. Toch kun je de meeste in zeven categorieën indelen. Wij lichten uit en geven tips hoe je er het beste mee omgaat.

#1 Kleine vriend

Even een kanttekening, er is onderscheid te maken in klein en mini. En met die laatste bedoel ik een micropenis, een die 5 cm meet in erectie. Als je deze tegenkomt is het dus echt even slikken, je ziet je kans op een orgasme meteen dalen. Erger nog, als je bezig bent en je moet hem vragen of hij er al in zit… Oei! Toch zijn er zeker wel manieren om sex met een kleine vriend tot een succes te maken. Focus je op het voorspel, uitgebreid zoenen, strelen, masseren, en ga over op orale sex. Sexstandjes perfect voor sex met een kleine penis zijn; de reverse cowgirl, doggy en spooning.

penis

#2 De banaan

Genoeg mannen die met een kromme penis rondlopen, en dat is helemaal zo erg nog niet. Hoewel krom is misschien een beetje overdreven, de penis is eerder licht gebogen. Iets wat je overigens alleen ziet als de man een erectie heeft. Een gebogen exemplaar raakt, in de meeste gevallen, makkelijker je G-spot. En dan met name in missionaris positie.

#3 Zonder jas

Bij Nederlandse mannen zul je hem niet vaak zien; de onbesneden penis. De reden dat mannen hun penis laten besnijden kan zijn vanuit geloofsovertuiging, vanwege phimosis dat betekent dat de huid rondom zijn penis te strak is, of simpelweg omdat ze het hygiënischer vinden. Een besneden penis kan, zo blijkt uit onderzoek, minder gevoelig zijn. Als je deze treft, heeft aanpakken met fluwelen handschoentjes dus geen zin. Je kunt best wat hardhandiger zijn, let wel op in hoeverre hij dit prettig vindt.

penis

#4 De flinke jongen

Ding, ding, ding jackpot!!! Zullen veel vrouwen denken als ze een man met een grote penis in bed treffen. Maar na een proefrondje komen heel wat vrouwen daar toch op terug. Nu ligt het er natuurlijk ook aan hoe strak je van onder bent, hoe strakker hoe krapper of course. Mocht het je overkomen en wil je je niet laten afschrikken door zijn flinke drilboor? Dan zeggen wij wees niet zuinig met glijmiddel. Hoe meer, hoe beter.

#5 Het potlood

De naam zegt het al, deze penis is lang en smal net als een potlood. Hoewel smal misschien niet alles is, geven vrouwen over het algemeen sneller de voorkeur aan lengte dan aan dikte. Dat komt omdat je met een lange penis alle kanten op kunt, letterlijk. Ieder sexstandje is mogelijk. Heb je toch een beetje moeite met de kleine omtrek van zijn penis? Ga dan voor de missionaris, doggy style of de cowgirl positie.

#6 De grower

Dit wordt in Nederland ook wel de bloedlul genoemd, ik hoor je denken, waarom?! Een grower lijkt op het eerste gezicht, oftewel in slappe toestand, vrij bescheiden. Maar schijn bedriegt, want wordt de man in kwestie opgewonden dan kan deze penis twee keer zo groot worden! Dus, besteedt de nodige aandacht aan het voorspel, work your magic en in no time komt die kanjer tevoorschijn.

penis

#7 De shower

De shower, oftewel de vleeslul, is een penis die bijna altijd dezelfde grootte heeft. Of dat nu in slappe of in stijve toestand is. Het verschil is miniem. What you see is what you get zeg maar. Voor mannen kan dit een onzekerheid zijn, omdat vrouwen natuurlijk niet meteen het verschil zien tussen een grower en een shower. Pas in erectie zie je weinig tot geen verschil. De tip is dan ook om hem, of eigenlijk zijn piemel, een compliment te geven.

Wij zijn benieuwd, hebben jullie ervaring met een van deze zeven exemplaren? Vertel het ons in de comments!
Bronnen: Sluttygirlproblems, Gezondheidsnet, Men’s Health
Beeld: Pinterest

Meer over de penis:

– Dit is de ideale penislengte

– Penis feiten waar je mond van open valt

– Eerste hulp bij een slappe piemel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy