Eerste hulp bij een slappe piemel

door Sofie

Wij vrouwen hebben vaak meer tijd nodig om opgewonden te worden. Maar ook verliezen we minder snel onze sexuele opwinding. Bij de mannen ligt dat soms net even wat anders.

Het voorspel begon eigenlijk al aan tafel in het restaurant. Je wist al precies hoe deze avond ging eindigen. Geil lingeriesetje aan, lekker in de olie, een paar drankjes op… Let’s go! Oh nee… Hij krijgt ‘m niet omhoog. Je haalt de hele trukendoos uit de kast, maneuvreert je in de geilste posities, fluistert de geilste dingen in zijn oor… Maar het werpt allemaal zijn vruchten niet af. Daar lig je dan, in bed met een anticlimax. En een slappe piemel.

Wat te doen bij een onverwachte slappe piemel?

Lees deze 8 tips:

Overkomt de beste

Het belangrijkste van allemaal: twijfel niet aan jezelf. Want ook al zegt hij dat het niet aan jou ligt, ook jij voelt je onzeker. ‘Ben ik wel aantrekkelijk genoeg?’, ‘Doe ik het wel goed?’ Laat gaan, laat gaan. Een slappe piemel kan de beste overkomen. Onthoud dat!

De no-go

Maar… Geef ook hem niet de schuld. Ga vooral niet zuchten, meteen vragen wat er aan de hand is, of erger: in de lach schieten. Doe dat de volgende dag maar als je met je vriendinnen aan de muntthee zit. Bedenk op dat moment maar dat het voor hem echt wel een stuk gênanter is dan voor jou.

Praat recht wat krom staat

Val niet meteen met de deur in huis, maar blijf erover praten. En als dit nou gebeurt bij je onenightstand, dan mag je dit gesprek best even overslaan. Bij je vaste bedpartner, of losse vertrouwde scharrel, werkt het relaxed als je je voor deze situatie openstelt. Zo kom jij er ook achter of er misschien meer speelt.

Wees creatief

Hoe belangrijk is die penis nou eigenlijk? Bedenk ook eens dat het niet allemaal daarom draait. Bijten, strelen, likken, knijpen, zuigen, plagen, dirty-talk, massage… meer aandacht voor elkaar, minder aandacht voor de penis.

Dirty ontbijt

Het gebeurt vaak als hij net een biertje te veel op heeft. Sla de gekke capriolen lekker over en sla hier je slaatje uit. Vraag de volgende dag een ontbijt op bed. Wat voor ontbijt mag hij zelf invullen…

Nu even serieus

Gebeurt het nou echt structureel? Dan mag er best actie ondernomen worden. Of het nu is psychisch of fysiek probleem is, hulp van buitenaf kan geen kwaad. Het zal voor hem een flinke stap zijn, maar zolang hij jou aan zijn zijde heeft, kan hij de hele wereld aan.

#healthy

Overgewicht, roken en een hoge bloeddruk zijn echte boosdoeners voor de erectie. Zorg een beetje goed voor elkaar. Eet gezond, sport voldoende, rook niet, drink niet teveel alcohol… Je kent het wel! Alhoewel… Een klein biertje op z’n tijd doet toch het een en ander voor zijn bedprestaties, lees dit artikel maar.

Goedemorgen!

Ga slapen. Wedden dat ie de volgende dag een ODOL heeft? En wat is er nou beter dan ochtendseks? Dan ben je die vervelende verrassing van vannacht allang vergeten.

Meer over de penis:

– Waarom bier goed is voor zijn bedprestaties

– Dus daarom die ochtenderectie

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy