5 Sinterklaascadeaus met een stiekeme knipoog

door Chiara

Ga je dit weekend Sinterklaas shoppen? Vooral bij gebrek aan inspiratie is de kans groot dat je eindigt in de parfumerie… Maar als het op je lover aankomt wil je eigenlijk iets unieks, spannends en bruikbaars voor later op de avond. Met deze dubbelzinnige sinterklaascadeaus sla je de plank in ieder geval never nooit mis! 

Sinterklaascadeaus #1: De klassieke stropdas

Gaat jouw hartje sneller kloppen van een man in pak? Dan kan hij zijn outfit mooi afmaken met jouw Sinterklaascadeautje. Zodra je de kleren van zijn goddelijke lijf hebt gescheurd kan hij zijn nieuwe aanwinst voor andere doeleinden gebruiken. A la Mr. Grey. Wanneer hij jouw ogen afdekt met zijn accessoire staan je overige zintuigen op scherp. Aanrakingen zullen extra intens aanvoelen. Maar hij kan de stropdas natuurlijk ook gebruiken om je handen achter je rug te binden. Volledige overgave is oh zo sexy! Dit onderstaande satijnen, bordeaux model vinden wij wel toepasselijk voor de kerstperiode!

Sinterklaascadeaus

Je scoort ‘m voor €18,95 bij Bol.com.

 

Sinterklaascadeaus #2: Een kinky riem

Over vastbinden gesproken… Dit kan natuurlijk ook met een broekriem! Alhoewel je ook andere dingen kunt met deze heren accessoire. Gaat er geen lichtje branden? Spanken natuurlijk! Vooral wanneer de riem van echt leer is geef je er een kinky twist aan. Met de onderstaande riemen van koeienleer sla je 3 vliegen in 1 klap. 1. Je lover heeft een leuk cadeau (en zijn broeken blijven goed zitten), 2. Hij kan je met de ene riem vastbinden, 3. En spanken met de andere. Ha!

Sinterklaascadeaus

Deze accessoire (1 set van 2 riemen) koop je voor €28,95 bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus #3: Getaway set

Het lijkt er misschien op dat je hem een afgezaagd verzorgingspakketje geeft, maar niets is wat het lijkt. Dit reissetje neemt jullie mee op een erotisch avontuur. Met sensuele producten, zoals likbaar lichaamspoeder, glijmiddel en olie krijgt jullie volgende getaway een stout staartje! Wedden dat je lief staat te popelen om op het eerste beste vliegtuig naar bestemming onbekend te stappen? Stiekem doe je dit ook een beetje voor jezelf. Rondstruinen door een van deze erotische vakantiebestemmingen is niet bepaald verkeerd!

Sinterklaascadeaus

Je bestelt deze 6-delige reisset voor €34,95 bij EasyToys.

Sinterklaascadeaus #4: Bucketlist voor koppels

Over couple goals gesproken, dit is wel het zoetste cadeau uit dit rijtje… Iedereen zal dan ook “aaahhhh” roepen wanneer je liefje zijn cadeautje uitpakt. Maar wat niemand weet is dat jij het boek stiekem al hebt volgeschreven met spannende ’to do’s’. Van een erotisch feestje tot een spontaan triootje: dit is de ultieme sexbucketlist! Laat je vooral inspireren, maar vergeet je eigen fantasietjes niet op te schrijven. 2019 wordt een veelbelovend jaar…

Sinterklaascadeaus

Dit ‘zoete’ bucketlistboek voor koppels scoor je voor €14,95 bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus #5: Wanddecoratie

Picture this: je geeft hem een fotolijst in de kleur die bij zijn interieur past. Daarin zit een poster van zijn idool, favoriete sportclub, muziekinstrument, stad of landschap. Make it personal! HEEL persoonlijk! Door achter de poster die voor iedereen zichtbaar zal zijn een sexy kiekje van jezelf te plaatsen. In lingerie of bikini bijvoorbeeld…

Sinterklaascadeaus

Deze zwarte lijst past bij ieder interieur en koop je voor €12,99 bij Bol.com.

 

Meer tips om je vriend te verrassen:

Cadeautips: Dit geef je de vriend die alles al heeft

Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen

5 tips om je vriend te verrassen in de slaapkamer

Beeld: EasyToys, Bol.com, Pinterest 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy