Je eerste trio: 8 must know tips

door Lotte

Sex met een +1, hoe kinky is dat?! Heel kinky, want maar liefst een op de vijf vrouwen wil het! Niet alleen heel kinky, maar ook heel spannend. Want: ga je voor man-man-vrouw, man-vrouw-vrouw of vrouw-vrouw-vrouw? Hoe begin je en waar laat je je ledematen? Lees onze trio tips.

Je eerste trio-ervaring is mega spannend. Duik met een gerust hart in bed met zijn drieën door deze tips even goed door te lezen!

1. Wees zeker van je zaak

Een trio is een van de meest populaire fantasieën. Maar soms is een fantasie niet voor niets een fantasie. En kan maar beter zo blijven. Het kan natuurlijk ook zijn dat het vooral de fantasie is van je vriend. In dat geval moet je wel zeker weten of jij dit ook zelf wil. Of dit alleen doet om hem te pleasen. Als dat laatste het geval is, is een trio af te raden. Over je eigen grenzen gaan ‘voor de liefde’ is nooit een goed plan.

Als je een triootje wil proberen omdat je je seksuele horizon wil verbreden, then go for it!

2. Kies verstandig

De grote vraag is altijd: voor wie ga je? Soms ontstaan een driekoppig sexfeestje zomaar spontaan op een dronken avondje, maar in de meeste gevallen zit er een planning achter. Wees er zeker van wie je in je bed uitnodigt. Vooral als je in een relatie zit. Een beste vriend(in) lijkt een handige keuze, omdat je je al bij deze persoon op je gemak voelt. Dan kan er weinig ongemakkelijks gebeuren toch? Nou, wacht maar tot je elkaar daarna weer ziet. Ook al maar je goede afspraken, er kan van alles mislopen. Je vriend en je vriendin krijgen misschien wel een oogje op elkaar en doen het triootje dunnetjes over… zonder jou. Wees er zeker van of je vriendschappen en je relatie op het spel wil zetten. Zoek bijvoorbeeld naar een nummer 3 op datingapps als Tinder.

Ga samen op zoek naar een juiste +1. Zorg dat je er samen 100% over eens bent wie je in bent neemt. Man of vrouw erbij? Als je er niet over eens kan worden, kun je afspreken om allebei een keer te ervaren.

3. Regels

Een van de beste trio tips: ‘ground rules‘. Mag je zoenen met de ander? Welke lichaamsdelen zijn verboden terrein? Vertellen jullie over het trio aan de anderen? Wees van tevoren duidelijk aan elkaar wat je mag en wat niet. Zo weet je waar je aan toe bent, voorkom je ongemakken en kun je optimaal genieten.

Let op: houdt het wel spontaan: je hoeft niet met elkaar een draaiboek te maken wat, wanneer gaat gebeuren.

4. Doe het veilig!

Safety first. Dat betekent dat je van condoom moet wisselen als je van sexpartner wisselt. Ingewikkeld, maar met een beetje moeite blijf je SOA-vrij. Wil je het zonder condoom doen? Laat je allemaal eerste testen.

Lees ook: Zo maak je een condoom omdoen sexy

5. Blijf open minded

Een ménage à trois is dé kans om nieuwe dingen te proberen. Nooit eerder een vrouw gezoend of gebeft? Dat is best héél spannend. Check dan deze beftips. Sta open voor nieuwe ervaringen en have fun!

6. Sluit niemand buiten

Je hebt opeens dubbel zoveel ‘fun parts‘ in je bed. Meer penissen/meer vagina’s/meer borsten/meer monden. Het is even puzzelen hoe je beide personen aandacht geeft tijdens zo’n trio. Pas op dat je je niet laat gaan in je genot en de ander vergeet. Gebruik je handen om te strelen, je mond om te likken en zoenen. Haal inspiratie uit het artikel: de 6 beste sex standjes voor bij een trio.

BTW: bedenk je wel dat twee mannen waarschijnlijk(?) niet met elkaar willen rotzooien.

7. Wees niet bang vies te worden

Sex is altijd al een beetje vies. Met zijn drieën wordt het alleen maar viezer. Je zweet, glijmiddel, natheid en sperma eindigen overal en nergens. In het ‘heet van de strijd’ moet je je daar geen erg in hebben. Dat hoort er nu eenmaal bij. Neem als naspel met zijn drieën een lekkere hete douche…

8. Lach en geniet!

Eerste keren blijven altijd een beetje ongemakkelijk. Het is krapjes in een tweepersoonsbed met drie mensen, dus er zal wel eens een oncharmante kopstoot plaatsvinden. Lachen is het beste medicijn! Geniet van deze super spannende en geile ervaring.

Meer trio tips en inspiratie:

Porna: opwindende trio begint in de gang

Story: Ménage à trois deel I

Trio sex: de 6 beste sex standjes voor bij een trio

Beeld: Tumblr

1 reactie

Harrie 21 februari 2018 - 18:01

Wat ben ik jaloers op mannen die deze fantasie echt werkelijkheid kunnen laten worden. Voor mij zal het altijd een fantasie blijven helaas.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy