De meest spannende getaways voor jou en je lief

door Chiara

Zijn jij en je lief toe aan een zwoele zomerse getaway? Er zijn genoeg romantische ‘zwijmelbestemmingen’ die garant staan voor een heel actief (kuch) tripje! Hoewel Las Vegas bovenaan de categorie ‘erotisch nachtleven’ staat zijn er ook hotspots dichterbij huis waar de bloemetjes bij zonsondergang schaamteloos buiten worden gezet. Aanschouw hier het lijstje met de meest erotische citytrips in Europa.

Parijs: De stad van de liefde (bedrijven)

Parijs behoort uiteraard niet voor niets tot de best bezochte steden ter wereld. Met de rijke historie en vele bezienswaardigheden die de stad telt heeft de Franse hoofdstad een enorme aantrekkingskracht. Over aantrekkingskracht gesproken: het is geen wonder dat veel toeristen de lichtstad niet verlaten zonder een bezoekje te brengen aan De Moulin Rouge: de meest bekende cabaret dans Paris. Al sinds 1889 staat de symbolische rode molen garant voor extravagante shows met heel sexy danseressen. De stad telt inmiddels veel meer cabarets dan de Moulin Rouge, maar welke je ook bezoekt je zult het theater niet verlaten zonder rode koontjes! Geen cabaret liefhebbers? De stad op zich zorgt voor de nodige kriebels… Wat dachten jullie van een romantische wandeling langs de Eiffeltoren? Of een zwoele picknick voor de prachtige Sacre Coeur? Al die croissants en Franse kazen zullen er gegarandeerd af worden gezweet in de hotelkamer!

Berlijn: de stad waar monogamie schaars is

Dit is een speciale tip voor de swingers (of nieuwsgierigen) onder ons! Er is geen stad zo vrij als Berlijn. Dit uit zich alleen al in de streetwear look waar alle Berlijners aan voldoen. Kortom: hoge hakken, strakke jurkjes en make-up koffers mag je thuis laten als jullie je naar de Duitse hoofdstad begeven. Niet alleen omdat deze fashionable items hier te hoog gegrepen zijn, maar ook omdat techno the way to go is! Sneakers of laarsjes zitten veel fijner wanneer je je konijnendansje uitoefent op de dansvloer! Monogamie is een raar fenomeen voor Berliners: iedereen heeft hier (g)een open relatie. Swingparties zijn overal te vinden… Maar een bezoekje aan de KitKatclub mag zeer zeker niet ontbreken aan jullie to do list wanneer jullie deze hippe stad bezoeken! Met haar heuse mysterieuze kelder, pool inclusief loungebanken en intieme dresscode zal ‘Kitty’ jullie niet teleurstellen! Wat je afkomst of geaardheid ook is, hoe je ook gekleed gaat en of je nu in ben voor een avontuurtje of niet: niemand zal je raar aankijken, tenzij je niet schaars gekleed bent!

Leipzig: de plek voor alle lusten & fetisjen

Leipzig kan worden bestempeld als het zusje van Berlijn. In deze hippe stad proef je dezelfde ‘vrije sferen’ als in de Duitse hoofdstad. Het grootste verschil is dan ook dat Leipzig een stuk kleinschaliger en goedkoper (hier wordt je portemonnee erg blij van) is. Juist omdat deze onontdekte erotische parel net in opkomst is, is er geen sprake van toeristische mensenmassa’s. Er is voldoende ruimte en de natuurliefhebbers onder ons kunnen hun hartje ophalen in het natuurrijke Leipzig. Maar de grootste reden waarom deze stad in dit rijtje toebehoort is dat uitgaan hier tot moderne kunst met een erotisch tintje is verheven. Nachten doorhalen?! Hier is het mogelijk! Sluitingstijden komen niet voor in het Leipzigse woordenboek. Parenclubs en kinky nachtclubs echter wel! De stad biedt een warm welkom voor zowel beginners als experts. Maar ook mensen met een bepaalde fetish komen hier aan hun trekken! Van een clubs met een nagebootste gynaecoloogruimte, eindeloze bondage-mogelijkheden, rubberen slaapkamertools en orgiekamers: je stoutste dromen worden werkelijkheid in het never nooit saaie Leipzig!

Lissabon: voormalige rosse buurt

De nachten in deze bruisende stad bieden niet alleen chille terrasjes, drukbezochte discotheken en traditionele fadoclubs, maar ook een levendige bohemienbuurt. Vroeger waren hier bordelen gevestigd waar zeelui na maanden weg te zijn weggeweest aan hun trekken kwamen. Anno 2018 is het een van de drukste uitgaansbuurten van Lissabon. In deze wijk bevindt zich ook het voormalige red light district, die is omgetoverd tot een bruisende straat met een uitgebreid aanbod aan unieke hotspots. Of jullie nu zin hebben in een sensuele burlesque show, zinnenprikkelende cocktails of authentieke tapas: jullie kunnen de avond invullen zoals jullie zelf willen! Een leuk feit is dat een voormalige hotel waar de kamers verhuurd werden aan prostituees is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte met onder andere een boekhandel met erotische literatuur en een spannende lingeriewinkel. Kortom: de erotische sferen hangen nog in de lucht van de Portugese hoofdstad.

Budapest: de plek die lichaam & geest stimuleert

Voor een spotprijsje genieten van de heerlijke keuken, je ogen uitkijken bij historische bezienswaardigheden, romantisch zwijmelen tijdens een wandeling langs de prachtige Donau en genieten op de meest spectaculaire feestjes? Het kan allemaal in het veelzijdige Budapest! Maar… wist je dat deze stad ook garant staat voor een hitsige ervaring met je lover? Eeuwen geleden kwamen Hongaren massaal naar de hoofdstad om volledig tot rust te komen in de prachtige thermale spa’s. Anno 2018 zijn ze even fancy, maar iets hipper. Je kunt zelfs uitgaan in de wereldberoemde spa-oorden! Extravagante pool parties zijn ook kenmerkend voor de bruisende stad. Schitterende lichtshows, sexy danseressen, babes in bikini, wasbordjes bij de vleet, zinnenprikkelende cocktails en zwoele muziek die uit de speakers dreunt. Als dit niet als de ultieme spot voor een spannende (after)party klinkt, dan weten wij het ook niet meer!

 

Deze tips maken jullie trip nog intiemer:

Deze vakantiestandjes moét je uitproberen!

Zo neem je je sextoys veilig mee op reis

Zo zorg je voor je vajayjay op vacay

Beeld: Pinterest, Black Fun & GilliShani 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy