Je bent het meest aantrekkelijk in DIT seizoen

door Lotte

In de zomer komen de rokjes en jurkjes tevoorschijn, waar mannen helemaal wild van worden. Toch blijkt de zonnige seizoenen niet de periode te zijn wanneer vrouwen het meest aantrekkelijk zijn voor het manvolk.

De zomer zorgt voor een lekker bruin kleurtje, een gezonde blos op onze wangen en we zijn massaal afgetraind voor onze bikini body. In de winter daarentegen, voelen de meeste vrouwen zich niet opperbest. Droge huid, pluizig haar, bleke huid, een neus zo rood als die van Rudolph, kerstkilootjes en scheren is ook niet meer number one prio… We voelen ons een stuk minder sexy en zwoel, maar de mannen daarentegen…!

Meest aantrekkelijk: Truien versus bikini’s?

In een onderzoek werden mannen foto’s van vrouwen in de zomer (in bikini en al) en foto’s van vrouwen in de winter (dik aangekleed) laten zien. Wat bleek nu? De meeste mannen gingen toch voor de winterse body’s. Vrouwen worden dus sexier worden gevonden in de koude seizoenen.

De Poolse onderzoekers leggen uit: mannen zien zoveel huid in de zomer dat ze selectiever en kritischer worden bij wat ze zien. In de winter zien ze een stuk minder, omdat alles onder meerdere lagen kleding wordt verstopt. Daardoor is een blote schouder, stukje decolleté of blote rug des te aantrekkelijker.

Interesting… dit betekent dus dat we dat kerstbuikje mogen koesteren. :)

 

Meer interessante onderzoeken:

– Onderzoek: voorkeur penislengte hangt af van relatie

– Waarom je steeds weer valt voor foute mannen

– Research wijst uit: pijn is fijn

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy