Waarom een man maar beter meehelpt in het huishouden…

door Lotte

Schoonmaken loont! Eerder bleek al uit onderzoek dat stelletjes die het huishouden gelijk verdeelden, een bruizender sexleven dan stellen die waarvan de een altijd loopt te schrobben. Maar het kan nog veel extremer: uit nieuw onderzoek blijkt dat vrouwen zelfs sneller met een ander de koffer in duiken als hun wederhelft niet helpt in het huishouden.

Dus mannen die niet willen dat hun vriendin bij een andere vent in bed duikt, steken maar beter de handen uit de mouwen! Tenminste, als we uitgaan van de mening van vrouwen uit het onderzoek van een Franse datingwebsite voor vreemdgangers.

Van de 10.000 ondervraagde vrouwen was namelijk 73 procent het erover eens dat vreemd zijn gegaan, omdat hun vriend weigerde karweitjes in het huishouden te doen.

Too much?

Het is inderdaad wat overdreven, maar zeker geen gekke reden. Het huishouden is, naast geldzaken, één van de dingen waar koppels het meest over ruziën. Het kan behóórlijk frustrerend zijn als je er alleen voor staat. Zo gaf 18 procent aan de alle passie erdoor verdwijnt. Logisch dat je een gevoel krijgt dat je je heil ergens anders wil zoeken. Niet dat jouw schatje in een ander stadje nu opeens de stofzuiger pakt na jullie stiekeme sexfeestje. Dus in plaats van het bed in de duiken met een ander, geef je vent een schop onder zijn kont.

Stuur maar door naar je schatje als hij het niet zo nauw neemt met het schoonmaakrooster ;). #echtemannendoendeafwas

Bron: Hln / Beeld: Pinterest 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy