10 tekenen dat je met een fuckboy datet

door Rosanne

In het begin was je nog smoorverliefd, maar langzamerhand kom je er achter dat zijn gedrag niet oké is. Je voelt je niet serieus genomen en je merkt dat hij je eigenlijk niet echt respecteert. Waarschijnlijk heb je dan te maken met een fuckboy. Maar hoe weet je dit zeker?

Fuckboy rode vlaggen

Een fuckboy is iemand die geen liefdesrelatie wil, maar je aan het lijntje houdt voor de seks. Wel de lusten, maar niet de lasten. Hij wil een vriendin zonder alle verplichtingen die bij een liefdesrelatie komen kijken. Wil jij dit ook? Dan is er niks aan de hand! Er zijn ook genoeg vrouwen die alleen de lusten willen en niet de lasten. You do you girl! Maar ben je wel op zoek naar een relatie? Dan kun je beter oppassen. Een fuckboy is vaak niet eerlijk over zijn bedoelingen en kan soms manipulatief te werk gaan. Maar wat zijn nou signalen om op te letten?

1. Niemand weet van je bestaan

Zijn vrienden of familie heb je nog nooit ontmoet en je wordt nooit uitgenodigd om mee te gaan naar bijvoorbeeld een verjaardag van een vriend. Fuckboys zijn kampioenen in het leiden van een dubbelleven. Jij denkt dat je een relatie met hem hebt, maar waarschijnlijk wil hij je alleen wanneer het hem uitkomt. Het is namelijk best raar dat je niemand uit zijn leven kent, toch?

2. Fysiek contact

Misschien heb je elkaar pas één of twee keer gezien, dat weerhoudt de fuckboy niet om al een poging te doen tot fysiek contact. Dat is immers zijn doel. Hij overspoelt je met complimenten en probeert je te versieren om je zo snel mogelijk in bed te krijgen. Dit is natuurlijk prima als jij dat ook wilt, maar als jij voor iets serieuzer wilt gaan is dat vervelend. Hij wil niet weten wat je favoriete serie is of wat er speelt in jouw leven. Zijn doel is intiem zijn. Daarnaast krijgen gesprekken vaak een seksueel tintje. Jij toont interesse en wilt hem beter leren kennen, maar hij zorgt er vaak voor dat het gesprek weer eindigt in bed.

fuckboy

3. Smoesjes

Word je geghost of cancelt hij iedere keer jullie dates? Fuckboys bedenken allerlei smoesjes om onder dingen uit te komen die voor hen niet handig uitkomen.

fuckboy

4. Laat afspreken

Naast alle smoesjes, wilt een fuckboy vaak alleen maar ’s avonds afspreken. Hij is het type dat je om ’s nachts appt om te vragen of je wakker bent. Jullie gaan weinig naar openbare plekken, maar spreken vaak af bij elkaar thuis.

fuckboy

5. Wel woorden, maar geen daden

Fuckboys weten altijd precies wat ze moeten zeggen. Hij geeft je vaak complimenten, vertelt alles wat jij horen wilt maar gedraagt zich er niet naar. Daarnaast liegen ze ook vaak.

6. Hij gelooft niet in labels

Hij wil de lusten, maar niet de lasten. Af en toe Netflix & Chill zonder al te veel moeite. Hij weet niet goed wat hij wilt en gelooft niet in labels. Er is altijd wel iets. Denk dan nog maar eens goed na over wat jij wilt, want waarschijnlijk heb je te maken met een fuckboy.


7. Ikke, ikke, ikke en de rest mag stikken

Hij is zijn eigen prioriteit en vindt zichzelf geweldig. Alles gebeurt zoals hij dat wilt en alleen wanneer het hem uitkomt. Hij geeft alleen om zichzelf en zijn eigen behoefte. Wat jij wilt, maakt niet uit.

8. Geen dates

Een dagje naar de dierentuin, bioscoop of romantisch uiteten zit er niet in bij deze boy. Jullie chillen en uiteindelijk belanden jullie in bed. Netflix & Chill is zijn ideale ‘date’.

9. Andere meiden

Jullie ‘relatie’ is voor hem zeker niet exclusief. Dit betekent dat hij vaak ook andere meiden ziet en daarmee afspreekt. Hij gaat lekker zijn eigen gang, toont weinig respect en leeft van dag tot dag. Daarnaast praat hij vaak negatief over zijn exen of zegt hij dat hij het rustig aan wilt doen omdat zijn vorige vriendin hem echt heel erg gekwetst heeft. Dat kan, maar dat is geen excuus om andere mensen slecht te behandelen.

10. Alarmbellen

Als je er echt even goed over nadenkt, dan merk je zelf ook dat je innerlijke alarmbellen eigenlijk af gaan. Hij is knap en leuk, maar iets in je houdt je tegen. Herken je nou veel van de bovenstaande dingen? Dan ben je waarschijnlijk met een fuckboy aan het daten.


Meer over relaties:

Twijfel je? Aan deze signalen kun je zien of iemand je ziet zitten

20 tekenen dat je verliefd wordt (of het stiekem al bent)

5 tekenen van een gezonde relatie

Beeld: Pexels & Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy