Dit is het bewijs dat hij je als geen ander begrijpt

door Julia

Hij is niet alleen je lover, maar ook je maatje. Hij kent je door en door en hoewel hij af en toe strontvervelend kan zijn, heeft hij ook een hele lieve kant. Eigenlijk weet je al dat hij een good guy is, maar voor die extra overtuiging; deze acht signalen wijzen erop dat hij je als geen ander begrijpt.

 

Als je bij alle volgende punten een instemmend knikje geeft, dan is er geen twijfel meer over mogelijk. Die boy van jou is een keeper, nooit meer laten gaan dus.

 

#1 Hij is er voor je

Deze man is er voor je als je hem echt nodig hebt. Of je nu behoefte hebt aan een goed gesprek, lekkere sex of even helemaal niks, hij is er. Maar ook als je even wat tijd voor jezelf wil begrijpt hij dat. Hij raakt niet geïrriteerd of wordt onzeker, nee hij geeft je de ruimte.

 

#2 Hij weet precies hoe hij je moet opvrolijken

Hij houdt dingen luchtig en weet het juiste moment te vinden voor een grapje. Als jij net ruzie hebt gehad met je vriendin, laat het dan maar aan hem over om er een positieve draai aan te geven. Door hem voel jij je beter, hij weet precies wat hij moet zeggen en wat niet.

begrijpt

#3 Hij kan tegen jouw kritiek

Als jij een man hebt die kritiek kan incasseren, gefeliciteerd. En dat is niet sarcastisch bedoeld, integendeel want mannen of eigenlijk mensen in het algemeen die kritiek kunnen ontvangen zijn vrij zeldzaam. Jouw guy kan dit, als jij hem op een fout wijst erkent hij het in plaats van dat hij het afschuift op iets of iemand anders. Het wordt geen heftige discussie als je dit aangeeft, je kunt er gewoon rustig met hem over praten. Hij zal niet in de aanval schieten.

 

#4 Hij probeert je niet te veranderen

Hij accepteert je zoals je bent, met flaws en al. Omdat hij van je houdt. Jouw vriend weet dat je altijd standaard een kwartier te laat komt op afspraken, maar je hoort hem er niet over. Hoe vaak je ook blijft zeggen dat je baalt van je buikje en er eigenlijk wel vijf kilo af moet, hij maakt zich er niet druk om. En dat je beschikt over een aardig temperament dat is voor deze man geen issue, hij houdt wel van een vrouw met een sterke mening.

 

#5 Hij luistert naar je

Jouw guy biedt een luisterend oor, als dat is wat je op dat moment nodig hebt. Soms wil je advies, maar soms ook niet, soms wil je gewoon even kunnen spuien zonder dat iemand telkens iets terug zegt. Of zonder dat iemand constant zegt: ‘Maak je geen zorgen, het komt wel goed’. Waar het op neerkomt is dit: hij hoeft het niet altijd voor je op te lossen, als hij er maar voor je is. Dat is het belangrijkste. En daar is hij zich van bewust.

 

 

#6 Hij staat achter je

Wat er ook gebeurt, hij zal zich nooit tegen je keren. Deze man gaat voor jou door het vuur en zal altijd achter je blijven staan. Hij twijfelt niet eens, hij stelt je geen vragen waarom je een bepaalde keuze maakt, hij is je backup.

begrijpt

#7 Hij vertrouwt je

Als je de stad in gaat en je komt later thuis dan je gezegd had, heb je niet al drie berichten ontvangen met de tekst: ‘Waar blijf je?’ Hij heeft vertrouwen in jou en jullie relatie, en weet dat je die niet op het spel zal zetten. Jaloers is ie wel, maar hij laat dit niet aan je merken. Hij zal je nooit regels opleggen met wie je wel en niet om mag gaan.

 

#8 Hij veroordeelt niet

Je kunt hem alles vertellen. Van de meest beschamende situaties toen je straalbezopen was, tot aan de ontzettende gênante dates die je hebt gehad voordat je hem kende. Hij zal je niet veroordelen, zelf heeft hij zich ook niet altijd als een engeltje gedragen. Een perfecte vrouw is niet wat hij wil, hij vindt het juist aantrekkelijk dat jij dat niet bent en daar voor uitkomt.

 

Als laatste wil ik benadrukken, als er een ding is wat echt belangrijk is, dan is het wel het gevoel dat je bij elkaar hebt. Heb je een goed gevoel bij hem, zitten jullie op dezelfde golflengte, dan is de rest overbodig.

 

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy